39

Анализатор

преди 13 години

Тоз път не са го хванали , като е давал подкуп.........

38

цар'ин

преди 13 години

Че то и мене стринка да ми е съдия...и аз ша съм невинен,пък ако ще и да съм Бин Ладен.Нали...?! Що да се чудим,че и тоя боздуган чутовен е успял да излезе сух от водата...?!Би било странно точно обратното - - да вземат да объркат нещо,че и да го съдят с ефективна наказателна присъда?! Да,ама ... не!Както е рекъл Петко Бочаров. Свърши си работата и тоя крадльо,ортаците му го покриха,съда го оневини...че какво му трябва повече на човек в България?!Правилната Партия и Кукловода да каже "да".

37

Анонимен

преди 13 години

Малеее! Овцете от ГЕРБ как реват:) Кеф! Не им харесва, че правовата държава се завръща:) Ми така ще е! Свиквайте! Дори Боко и Цвъцко го разбраха:)

36

До 26

преди 13 години

Кой е избрал правителство, че не разбрах? Аз тези клоуни не съм избирал.

35

sk

преди 13 години

е та като си си платил как ще си изненадан :) всичко е ясно. БГ съда е ясен кои си плати няма проблеми

34

Nasko

преди 13 години

Е Това Вече е Върхът на Данте!!!!Разформировайте тази ПРОКУРАТУРАААА!!Докога ще им Плащаме заплати за да не си вършат работата!!Къде е ози Университетски преподавател, с едва наболата брадичка???Подай Остава ВЕЛЧЕВ, или ще седиш там, докато оправдаят Всичко крадци Олигарси и мутри ???

33

Х

преди 13 години

истшната: не забравяй ЦЦ, ББ, Фидосова,Доган и т.н.

32

Анонимен

преди 13 години

Цецко пак се издъни.............тоя *** не разбра ли, че за да арестуваш някои трябва да събереш елементарни доказателства.

31

До 3

преди 13 години

И спец-съда ще е същия. Не съда е виновен, виновно е обвинението. Като не си си подготвил обвинението на 100%, не се сърдете после на подобни присъди. Съда на емоции не вярва. Съда работи по документи. Няма документи, няма и присъда.

30

Анонимен

преди 13 години

Хванаха го да краде, да си купува розови бмв-та с държавни пари, да предлага подкуп на следователя, но изглежда не достига за осъдителна присъда :) Който снася на Красьо Черния го оправдават, който не .... ама той не е скъп, затова всички снасят. Не знам въобще полицията как още има мотивация да работи при положение, че съдът ни ги пуска всеки път

29

луд

преди 13 години

Искам да стане като в Либия - ЧЕСТНО! ЗАСЛУЖАВАТ СИ ГО ТИЯ!

28

Анонимен

преди 13 години

Всички които пишем тук сме ненормални..заклевам се.

27

Анонимен

преди 13 години

Както каза Клаус Шрамайер - "Правната слепота е един от най-големите недостатъци на сегашното българско правителството." Само с ПР не става! Трябва и акъл! Но на Цецко и Боко изобщо не им стига!

26

do 6

преди 13 години

И от кого чакаш сигнал бре, бунтовнико? От Яне? Или от вожда Гоце? Народа си избра правителство, какви бунтове ви гонят, това да ви не е едно време, взривяваш една църква, палиш няколко мандри и идваш на власт върху съветски танк...

25

Линч

преди 13 години

Абе дайте да обесим една корумпирана *** (пардон съдия) насред София за назидание! Иначе нищо няма да се промени в тая кочиня!

24

Соломон

преди 13 години

Продажен ли е съдът?Тогава и той: "На колене!!!"Всички долу и да лъскат обувките на Цецо!-По-старателно!!!...

23

0твратен

преди 13 години

Миналата седмица полицаите хванаха най големия лихвар в Силистра с белязани банкноти , и какво мислите че стана???.....БИНГО познахте верния отговор,той е на свобода.

22

ДО 14

преди 13 години

СИГУРЕН СЪМ ЧЕ В ТОВА ДЕЙСТВИЕ СИ НАЙ-ДОБЪР...НЕНАДМИНАТ...УНИКАЛЕН

21

Анонимен

преди 13 години

Как може да е виновен човек с 30 милиона долара............и американски съд ще се озори.......а нашите милозливи съдии им е дожаляло за човека

20

дуда

преди 13 години

Гарван гарвано око не вади! Не го ли разбрахте вече?