8

Анонимен

преди 13 години

Жалко за жертвите - не вярвам народа да заживее по-добре. Мисля, че ще се повтори сценарият с Ирак, където не бе намерено прославутото химическо оръжие, но за това пък вече доста години умират невинни жертви. Заради единия ПЕТРОЛ ...

7

До 2

преди 13 години

Явно си върл фен на "Мюсолманските братя" финансирани от ЦРУ !Какъвто и да е Кадафи а и всички диктатори в Африка положението беше стабилно !Сега какво следва Турция която е със про-ислямско правителство да ги обедини и да налагат шириата в Африка и близкия изток а във последствие и в Европа !!

6

Анонимен

преди 13 години

Тези не знаят каква демокрация ще им осигурят американците! Свят ще им се завие! И в Тунис дойде демокрацията, а италианците не могат да смогнат да ги гонят:)

5

Анонимен

преди 13 години

2 - *** ти за умен ли се имаш:) Жалко, че *** не е абортирала навремето! сега щеше да има един *** по-малко!

4

.

преди 13 години

Жалко за хората , дано си струва това , което се прави , въпреки че много се съмнявам , че ще се подобрят нещата ... 100 процента американците стоят зад тая вълна от арабски "революции" , просто надминават самите себе си , дори и най-големите варвари в историята не са правили такива масови избивания на хора , каквито правят американците от началото на историята си.

3

Анонимен

преди 13 години

Така се прави, с едночасови стачки нищо не става :)

2

Анонимен

преди 13 години

Жалко, че Американците не го изпариха тоя главорез още навремето. Това щеше да спаси много невинни жертви сега. А ти 1 си толкова *** и ограничен, че просто ми става мъчно за тебе...

1

Анонимен

преди 13 години

Американците трябва да понесат отгворността си за невинните жертви. Те отново разръчкаха л**ната и то само защото Кадафи отказа да играе по свирката им. Сега ще си сложат някое послушно марионетно правителство като мутро-милиционерското в България.