24

Анонимен

преди 13 години

гербери, комунисти и всяка друга *** сега ще почне да плюе против Костов, разбира се. Защото ги е страх, че дойде ли той, времено им ще свърши!!!

23

Котън

преди 13 години

Браво на опозицията! Така трябва да се действа! Тези, които плюете по Костов, може би предпочитате Станишев, но на всички трябва да е ясно, че Цецо не става за министър и час по-скоро трябва да освободи поста! ЦЕЦО ЛЪЖЕЦО ВЪН ОТ МВР!

22

Анонимен

преди 13 години

Тоя винаги реанимира бсп,когато малко и остава да се гътне.Излиза с неговите клишета,произнесени с характерно Р-"Ние тррррябва да заемем национално отговорррррна позиция..."

21

25

преди 13 години

те нищо не направиха докато бяха на власт, напротив, те създадоха толкова много престъпници, а сега се правят на интересни!

20

4321

преди 13 години

мааалеййй, герберинките полудяха и озлобяха във форума! ей, мушмороци, обедна почивка е, идете да хапнете ена чорбичка и благославяте бате, че ви е дал неква службица

19

Анонимен

преди 13 години

Костов е най-умният, най-толерантният, най-способният политик, който може да събере хора специалисти и да състави кабинет НА ПРОСПЕРИТЕТА и да изведе страната от тая дупка (за сетен път) и да забравим веднъж завинаги за комунисти, мутри и мафиоти!

18

Анонимен

преди 13 години

Костов ще се върне на Бял кон заедно с Муравей Радев -- това му е мечтата.Заедно с Димитров те са заприличали на КУКУ и ПИПЕ -- за посмешище

17

Синият войник

преди 13 години

Когато и да напусне кабинета Цветанов все ще бъде късно. Бойко е недалновиден и късоглед политик, министрите му работят ден за ден и нямат ясна стратегическа визия по много важни национални въпроси.

16

2012

преди 13 години

Цецо е пътник. Тези шест довода се съжаление са истина.Никой да не въобразява, че Европа ще допусне в страна-членка на ЕО елементи на тоталитаризма.Да се готви и ....

15

Анонимен свидетел

преди 13 години

Иване, Мартне, никак не ви харесвам и двамата, макар, че съм убеден демократ, но ако успеете да ме лишите от присъствието на този противен човек по три пъти на ден в новините, ще съм Ви искренно благодарен, което не значи, че ще гласувам за Вас ...

14

АЗ ЦЕЦКО НЕ СИ ГО ДАВАМ!!!С него сме си лика прилика:"АЗ СЪМ ГЛУПАВ, АМА ЗА СМЕТКА НА ТОВА КОРУМПИРАН""А ЦЕЦКО Е КОРУМПИРАН, АМА ЗА СМЕТКА НА ТОВА Е ГЛУПАВ"Така, че ние сме като дупе и ***......лошото е че Цецко в последно време е доста... РАЗТРОЕН...И точно от това му мирише на Костов!!!

13

Анонимен

преди 13 години

Интересно ми е псуващите СК и "***" "Гаргамел" какво все пак имат да кажат по същество?Айде бе, имате 6 точки с кратки формулировки. Оборете поне една!

12

СТИГА

преди 13 години

Г-н Костов не се умори да се появява и да дава акъл. Заедно с колегата си Мартин, те са като КУКУ И ПИПЕ.Г-н Костов, трябва да се сменят поне две поколения за да забравим какво правихте.Вие сте разпознаваем заедно с комунистите и царистите като най-корумпираните и некадърни управления -- МУРАВЕЙ РАДЕВ министър на финансите, имал опит като счетоводител в ТКЗС.Послушен и удобев за Вашите далавери, *** и коруппиран същевременно.Сбогом господин ***.

11

Патриот

преди 13 години

Интереснооо......май нещо се пече около нечий син ***....Тия дни сигурно ще гръмне пресата...:)))))

10

vanja

преди 13 години

Иване,ти още не си си казал,откакто те подкани П.Стоянов.На другите държиш сметка.Кажи си,още не е късно.

9

1234

преди 13 години

хехехе! черен чичко ще изклати шушона от банкя и той хич нема да се усети, как му е дошло

8

смешна смешка

преди 13 години

Ванката май забрави, че вече не е Командир :)

7

Оставка

преди 13 години

И народът му я иска, но Цецо Наглецо нема да я даде!

6

Анонимен

преди 13 години

И сега започва плюенето от страна ГЕРБ (ОФ) активистите, добре строени и инструктирани.

5

гарга

преди 13 години

Стига бе,Гаргамеле!Стига игра за червените.В следващия парламент няма да влезнеш.Да е..а комуниста скапан!