28

wiktor

преди 13 години

Стига сте ревали. Дружествата са частни и нямат нищо общо с ГЕРБ.

27

KALT

преди 13 години

Оня ден един господин от ВиК, направил посещение у дома записал данните на водомера и уведомил жената, че трябва да се подмени с нов модел. Ще се купува за наша сметка, откъде накъде ще плащаме такса за нещо което сме си купили да ни таксува. Крадци са това, който може да се изнася от тук.

26

Анонимен

преди 13 години

При "лошите" комунисти плащахме 1 куб.м.вода по 0,02 лв.

25

Коментатор

преди 13 години

Проблемът не е във ВиК дружествата, а в ХИЛЯДИТЕ ТАРИКАТИ, които крадат ток и вода!И после реват по сайтовете, че цената се е вдигнала!

24

Istinanata

преди 13 години

Upravlivashtite niamat strah ot naroda si. Dokato ne se strahuvat ot na s, shte ni doiat i shte ni e..t otzad. Kak e boli vi? Ako imate zadeleni pari, kupete si vazelin.

23

Анонимен

преди 13 години

Ако В и К не е в състояние да си събере вземанията и да управлява ефективно разходите си, вината затова не е в потребителите на услугата им. Ама и ние сме един народ, който търпи като овца да го стрижат кой както го хване.

22

Е писна ми вече

преди 13 години

е добре бе да му е... ***....та защо така да се получава....толкова ли сме смотани 70% от водата която се отчита от ВИК са загуби по трасетополовин година не могат да си оправят спукан водопровод защото не ги интересува поради факта че ние щя си го платим.Асфалтират някоя улица и след 1 месец ВИК идваи е....ва мамата на всичко.

21

Анонимен

преди 13 години

Aйде пак гласувайте за Герб....

20

P.M.F.

преди 13 години

Така ще е! Ние сме пълни ***, че търпим това своеволие на мутрите събирачи! След идиотската такса електромер дойде сетра и ..такса водомер! Очакваме в най скоро време да се въведат такси тротоар, стълбище , паркова алея.... и накрая ТАКСА КАЛПАК(по възрасните сигурно си спомнят кога е съществувала тази такса(налог)). ЕЙ БОЙКО ЗАЩО ГИ ТРАЕШ ТЕЗИ МОШЕННИЦИ ИЛИ И ТИ ЩЕ ИМ ВЗЕМАШ ТАКСА ОТ ТЯХ?!!

19

123

преди 13 години

Честитооооо, хайде сега още един вот на доверие! Благодарим ти, ВОЖДЕ, че не ни оставяш възможност да останем в тая ш.ибана държавица. Айде сега скъпи поп фолк привърженици, обяснете как тройната коалиция, хан Крум и т.н. са виновни! Не такса водомер, такса въздух да сложат пак овцете ще си останат овце!

18

Анонимен

преди 13 години

Aлооооооу енергото и ВиК ....... абе четете коментар 4

17

Анонимен

преди 13 години

Ето докъде води вотът на доверие!

16

Сиганин

преди 13 години

Трябва да се въведе и такса градски транспорт или такса терминал 2. Има хора които не ги ползват но операторите имат постоянни разходи. Уверено вървим към планова икономика.

15

Анонимен

преди 13 години

А *** дето дължат по N хиляди лева ? Супер справедливо тоя дето плаща ще го натовариме като малко магаре? Добре дошли в страната на чудесата.

14

D-r Haus

преди 13 години

Ei tija njamat sram,da nakazvat redovnite platci s po- visoki smetki za smetka na neredovnite.Tova e njakakuv absurd.Ako tova stane spiram da plashtam i az.

13

х

преди 13 години

тия монополи са узаконени престъпници.По-точно те си плащат за да узаконят престъпленията си.Всеки знае на кого.Ей там на жълтите павета...Няма ли да искат вече и такса въздух в тая страна?

12

Питон 357

преди 13 години

С такъв корумпиран премиер всичко ще се вдига безпрепятсвено и вода, и ток и всички хранителни и нехранителни стоки, а в същото време Боко опрощава акцизите и др. данъци на нелегалния бизнес, които му се отблагодаряват подобаващо.Познайте от утре дали и аз ще си плащам водата, след като ще ми я плаща някой друг?

11

yashinaki

преди 13 години

Ето тава са нашите велики "Инвеститори"! Ползват изградена вече ВиК система. Ползват Бг вода, и единственото което правят е да събират такси до спукване! След това "инвестират" част от парите, а другото им е печалба. Така и баба знае! Да се махат, за да може тяхната печалба да се отбие от цената, и да ползваме евтина вода!

10

sacks

преди 13 години

защо такса водомер.??да си сложат водомери които се отчитат дистанционно.и тогава няма нужда някои да идва и да ми гледа показанията..А да забравих ще трябва да направят голяма инвестиция,а водомера не е ауди за над 100 000 евро каквото четох че има в варненското ВИК

9

Анонимен

преди 13 години

Мисля,че трябва да си подаде оттавката тоя!