47

Takawa

преди 13 години

Не спирам да се учудвам на депутатите ни..... колко мозък, колко иновативни идеи имат

46

...

преди 13 години

na 35 sam po-vazrastni jeni okolo men poluchavat nasledstveni pensii ot majete si koito sa pochinali .....bez komentar

45

Истината

преди 13 години

Държава, която служи да прехвърля пари от честните хора към нечестните /политиците, мутрите, червените ***/ + *** *** т.н. роми не заслужава да и се плащат данъци. Затова и много хора не го правят. Не защото са измамници, а защото не искат да бъдат мамени. Всеки ден слушам призиви за дарителство, а Цецка Цачева лети с частни самолети за по 35000 полета? А с парите от данъците ни, храним малоумия като Калина Ментето и Лъчо Мозъка!!!

44

Анонимен

преди 13 години

Бачкаш, бачкаш...наритват те. Не можеш да направиш годините и кихаш 5 бона. И като бачкаш те връткат и ако не бачкаш не по твоя вина пак те връткат. А мерси от такава система. Много скъп ми излиза куверта.

43

Анонимен

преди 13 години

Банките ще въведат ново продукт - кредит "Пенсия"...

42

Анонимен

преди 13 години

ЗА ДА ЕМИГРИРАШ В КАНАДА ТОЛКОВА ТИ ИСКАТ. ДА ИМАШ КАТО ЗА НАЧАЛО. ПО-ДОБРЕ ОТКОЛКОТО ДА ГИ ДАДЕШ ТУКА УЖ ЗА ПЕНСИЯ.

41

Кифла с малко мозък

преди 13 години

Всъщност ти си прав. При средна възраст на мъжете в България от 67 години, да се пенсионираш на 63 означава, че всеки (усреднено) получава пенсия 4 години. За жените статистиката е друга, , но като цяло техите пенсии са почти наполовина на тези на мъжете, дори и с вдовишката добавка. Да гушне 5000 лева накуп и сега, си е далавера отвсякъде за държавата.

40

ЧЕРВЕНИ БОКЛУЦИ

преди 13 години

БАШ МИ НА КЕФ КАТО ВСЕКИ ДЕН БОРИСОВ БЕЗКОМПРОМИСНОГИ ПРАВИ НА НИЩО ЧЕРВЕНИТЕ ***. РАЗБЕРЕТЕ, ЧЕ ВИНАТА ЗА ВСИЧКО Е В ТЕЗИ МАЙМУНИ. ПЕНСИОННИЯТ ФОНД НА БЪЛГАРИЯ БЕ ИЗНЕСЕН В КУФАРИ ОТ Г-Н ЛУКАНОВ ПРЕЗ 1990 ГОДИНА.

39

Дени

преди 13 години

А ти -доказано наивен !

38

Анонимен

преди 13 години

ДЯНКОВ И СИЕ, ДА СЕ ИЗМЕТЕ!

37

наистина

преди 13 години

Георгиева допълни, че в Европа няма друга държава, в която да е позволено купуването на трудов стаж.Георгиева, в Европа няма ИЗОБЩО държава, подобна на нашата....

36

55

преди 13 години

Абе нещо много куца тая система...за никого не е честно! Като не могат да го измислят, защо не копират от другите държави, не мога да разбера?

35

Малко човеченце

преди 13 години

Дянков го е замислил хитро. Плащаш 5000, после поради пълна липса на здравеопазване предаваш Богу дух и държавата е напред с парите :) Тези от ГЕРБ не искат да развалят далаверата на мафията, затова са се хванали с дребните малки беззащитни човечета и ни мачкат всеки ден с нова глупост. През това време държавата потъва със страшна скорост и на никой не му пука...

34

канадец

преди 13 години

Влизам тук по някогха и чета и....ми настръхват косите.Снимката отгоре ме покруси.Явно нищо не се променя в България.Известно време изпитвах носталгия,мъка и какво ли още не по БГ по живота си там.Сега обаче знам,че направих верния избор.Тука всичко е засипано от 1 метър сняг,дано скоро завали и привас!

33

Тялото

преди 13 години

Не до живот, драги - до смърт!

32

кифла с малко мозък

преди 13 години

5000 лв разделени на 60 месеца са си по 83,33 лв на месец (лихви не смятам, че не е лесно за хора с малко мозък) - е, ако пенсията ти е по-голяма от тази сума, пак си леко на сметка. Стига да не си безработен и да няма откъде да ги вземеш.

31

Анонимен

преди 13 години

работиш до 65. къде?

30

чингиз хан

преди 13 години

.....плащаш, защото си РАБОТИЛ...който не е работил - само взема ...примерите са по улиците на цяла България...

29

Дани

преди 13 години

Ти си доказано *** човек!

28

Анонимен

преди 13 години

ако някой случайно не му се работи вече А ако му се работи, има нужния стаж, но го уволнят на 57 , респ. на 60 г.? Пак трябва да чака да навърши възраст, през това време трябва да си яде спестени пари, ако има такива. А ако го уволнят на 60, респ.на 63 г., но няма искания стаж, пак трябва да си извади спестявания,ако има такива и да плати, за да получава мизерна пенсия. 5000 лв.са 200 лева пенсия за 25 месеца. Ако човек ги има и не му стигат 2 г.няма да купува стаж. А когато нямаш пари?