92

Hanibal_Lektar

преди 13 години

"Боже, колко мъка има по тоя свят, Боже! ми казал Моканина и няма да се излъже . Прав е бил в мъката ди Йовковият герой . Йовков и Моканина не са чалга павци милички ... И половинато от вас, който размахваха среден пръст сигурно не знаят колко континента има Земята и коя подред планета е тя в Слънчевата система . Уточнявам планета е това нещо на което живеете , не това което го дават по телевизията като канал в който пее Азис .

91

Densi

преди 13 години

do 89: Абсолютно си прав. До 85: Твоето дете има право да протестира. Рано или късно ще протестира срещу теб ... Так създаваш омраза. Но проблема си е твой. Голям страхливец. Като протестира какво ще му стане.. Общината ще го обесили какво ??? XD

90

чичо-паричко

преди 13 години

В този ред на мисли, защо не дигне един протест и за увеличение на платените отпуски? 40 дни годишно да речем?

89

Калин

преди 13 години

май ти убягва някои неща и основни категории.. иде реч за Протест.. думата стачка .. може да е приказва и вменява .. сред обществото само ***.. със съзнанието и битието на социален психопат, сори а *** е така :)

88

Анонимен

преди 13 години

до 85Ей така се насажда робско съзнание от най-ранна детска възраст...3 месеца без пари за закуски...като порастне...3 месеца без заплата...и шъ трайш...УЖАС

87

Калин

преди 13 години

Образованието би следвало да задоволя две основни потребности - това на подрастващите и на обществото!не може да им пълниш главите с еднотипна помия.. и да очакваш от тях .. да пляскат. Етика и право, Философия.. Психология ..Човека и обществото и накрая да им пляснеш Свят и личност и то не непременно в този ред.. И какво съзнание формираме тук.. каква предпоставка.. а *** нека ние да отчитаме дейност и да се обслужваме .. пък те учениците нали са ***.. длъжни са .. е Понасям им добре да:)

86

Васил Левски пак

преди 13 години

На 'стачка' за какво?! Малки са ви заплатите в у-ще като ученици ли? Много ви товарят с учебния материал ли? Че сте много прилежни ученици и ученички ли? Че се държите като клоуни и гамени ли?Какви са причините ви за по-голяма ваканция? Да учите повече ли? Или да ходите да се се натрясквате по дискотеки повече време и повече тъпотии да вършите ли?Айде, да си сядате на задниците и да учите, че после животът едно хубаво ще ви изтряска после!

85

бивш ученик

преди 13 години

айде бе протест?! като не са в даскало, а са на улицата дали е протест или стачка??П.П. номер 80, айде да не объркваш хората- използвай друк ник

84

Анонимен

преди 13 години

Това става защото родителите не казват на децата си че са *** като ***! И сега си мислят, че знаят много и могат да си прават каквото искат. Мойто дете ако отиде на такав протест без пари за закуска 3 месеца!

83

Калин

преди 13 години

Е ХУБАВО, ЧЕ СИ ТИ.. да сееш мозък.. и формираш интелект .. че верно сте малко.. с лопата да ви ринеш :)

82

до 67

преди 13 години

Калине,батка,прав си-*** за образУваниетУ-3 години школо стигат,даже са много.Да научиш ченгелчетата да рисуваш,колкото да се подпишеш,да можеш там да смяташ колкото да не те излъжат,като си купуваш цигарки...и т'ва е.Другото е тормоз,баце.Ако станеш футболяга или мутра,хич даже нема ти требе и да смяташ-пари ша има бол.

81

Densi

преди 13 години

10 дена от ваша гледна точка са си много. Вие гледате на ваканцията като кон с капаци. За ваканцията толкова много неща ще ни дадат: съчинения, преразкази , 1000 листа със задачи. Затова искаме повече време защото 6 дена са празници и подготовката за тях. Не знам за вас, обаче аз няма да посрещам Коледа и Нова Година на бюрото си с тетрадката....

80

Калин

преди 13 години

хехе.. че това си е протест, кои е виновен че журналята са изпляскали пред обществото думата Стачка? учениците протестират.. Ден за национален протест.. !за каква култура говорим да има в тях.. като тези формиращи тази култура .. са със съзнанието на ***.. ?Казвам го от позицията на преподавател.. такива идиотизми като в бг образУванието ... НЕМА НИЙДЕ!

79

бивш ученик

преди 13 години

Браво синове мой-измихте ни очите на нас бунаците,който не смеем да с вдигнем дупетата от столовете-дерзайте и напред!!!

78

до Калин

преди 13 години

явно не си ходил много-много на училище, защото речникът ти и мислите, които изразяваш с него, са на ниво гръбначен мозък

77

бивш ученик

преди 13 години

ако не им се ходи, няма да отидат, насила хубост не става, просто им казвам как става по-безболезнено. Нека да не ходят организирано, но да си мълчат, най-малкото нямат право на СТАЧКА, а имат на протест. И нека си формулират точно и ясно исканията-тогава ги подкрепям с 2 ръце!

76

Калин

преди 13 години

тежко му на учителя в които час избягат.. веднага ще го нападнат пираните повлекани.. дето само търсят повод... и да се надуят.. сякаш..тяхното блестиии :)

75

I

преди 13 години

Ученици уморени сте, защото пушете и пиете прекалено, не спортувате, храните се с *** и пиете ***... заради което са виновни както вашите родители така и вие самите, защото не сте в детската градина вече...

74

Do Васил Левки

преди 13 години

Кой е ***? Ние ли?? Ние имаме право да протестираме и от ваша страна се иска подкрепа. Лекарите стачкува..Вие: Да режат заплати т.н.. Учители стачкуват, Полицаи стачкуват. А ние. И ние имаме право на стачка. Май урода си ти...

73

Julian

преди 13 години

Подкрепям учениците в правото им да искат по голяма зимна ваканция.Харесва ми че си отстояват на правото да почиват и колкото и да е маловажно това право, пък дано един ден в бъдеще по същия начин да си отстояват правата за наистина важните неща, неща за които ние забравихме, че ни се полагат.