40

Angel

преди 13 години

честно казано ми писна от този ФАРС , да ги хващат , да ги слагат зад решетките за по няколко месеца и после да ги оправдават.... сякаш се опитват да ни измият очите....., кога ще видим най накрая осъден политик....?!!!!!!!!!!

39

K.U.R.state

преди 13 години

Евала !!! Още един крадец е оневинен от българският съд , най - неграмотният и некомпетентен съд в Европа ...Дори и латино - американските съдилища ряпа да ядат !!!! Имаше една чалга ...за милиони няма закони .....

38

Анонимен

преди 13 години

Дежа ву:)

37

KOCTOB '97

преди 13 години

Тоя сега ще излезе с поне един милион за щети от Страсбург.Гербер вярно е диагноза ...

36

Стахо

преди 13 години

То беше ясно на всички, че ще го оправдаят. Нали червеният (не)български съд трябва по всякакъв начин да се противопоставя на опитите на правителството да спре крадливите ***?

35

Анонимен

преди 13 години

българския съд е помийна яма

34

Анонимен

преди 13 години

Лошото е че той вече съди БГ в Страсбуг за зрелищното задържане и никой, дори ББ, не се съмнява, че БГ ще бъди осъдена:) Просто ББ порица този арест по ТВ-то, но пустите гербери сигурно и това не са гледали! Няма лошо! Ще му платим обезщетението с нашите данъци:) Ще га направим по-богат:) За него си е кяр още 10-20 хилки от Страсбург!

33

Rad

преди 13 години

Гербавите комунисти още не могат да проумеят че това не е народния съд от 1944. Само с измислените милиционерски сводки доказателства не се събират

32

4444

преди 13 години

***.щом е невинен айде да видите сега той как ще ви съди за зрелищното му задържанане.***.хал ви е.

31

Анонимен

преди 13 години

Пич=Политически изостанал човек!

30

Анонимен

преди 13 години

КРАДИ НАРОДЕ И ТО НА ЕДРО- МИЛИОНИ ЗА ДА ИМА И ЗА БЕЗПРИСТРАСТНАТА БЪЛГ. СЪДЕБНА СИСТЕМА...

29

Пич

преди 13 години

"Някой в тази държава - НАЙ- НАКРАЯ - няма ли да се окаже виновен за нещо ???? И да си поеме отговорността на действията си . "Ами питай независимата съдебна власт. Същите тези, чиито деца са собственици на къщи за по няколко милиона и учат в частни университети по света. И всичко това е постигнато с една заплата на съдия от 1000 лева.

28

Йорго

преди 13 години

Някъде из новините пише, че в Австралия лекарите масово обмислят да напускат, тъй като били подлагани на строг правителственконтрол, та се стига и до съдебни процеси ----- У нас правителствАТА нехаят за нищо - най-малко пък за намаляване на престъпността

27

Атака

преди 13 години

Няма осъден престъпник в таз държава, а колкото повече си ркал, то толкоз по-невинен си!Нещата са се оправяли винаги само по 1 начин - като с Луи 16!Но както казва Капитан Петко Войвода - "Свобота и правдата се извоюват само с много КРЪВ"!Инче ще ни мачкат, а разни чорбаджийчета ще помагат на тези дето мачкат народа само за да получт някой сребърник отгоре!

26

Анонимен

преди 13 години

ндааагерберастите така и не разбраха, че се съди по доказателства, а не по театрални сценки пред камера `стани`, `легни`.....ся да видим какви ще ги изцвъка цуцко-апартаменто

25

Анонимен

преди 13 години

В БЪЛГ.СЪДЕБНА СИСТЕМА СА ВНЕДРЕНИ САМО КОМУНИСТИ ЧИЯТО ЗАДАЧА Е ДА ДОКАЖЕ ЧЕ НЯМА КРАДЦИ В БЪЛГАРИЯ И ЧЕ БСП НЕ Е КРАЛА ПРОТИВНО НА ВСЕОБЩОТО МНЕНИЕ ЧЕ ПО-АЛЧНА И НЕНАСИТНА ПАСМИНА ОТ КОМУНИСТИТЕ НЯМА.И ВСЕКИ В БЪЛГАРИЯ ВЕЧЕ Е НА ЯСНО ЧЕ КОЛКОТО ПО-ВЕЧЕ ОТРАДНЕШ ТОЛКОВА ВЪЗМОЖНОСТТА ДА ТЕ ОСЪДЯТ Е МИНИМАЛНА... ТАКА ЧЕ КРАДИ НАРОДЕ НО НА ЕДРО... ЗА ДА ИМА ЗА БЕЗПРИСТРАСТНАТА СЪДЕБНА СИСТЕМА.

24

1234

преди 13 години

кой от всички показни арести на Цветанов издържа пред съда и колко плати българския данъкоплатец за тези показни арести? А сега ако Европейския съд осъди БГ още колко ще ни струва това?

23

Гражданин за EРБ

преди 13 години

"Оневиниха Николай Цонев за оная сделка с 8 млн. лв. Прокуратурата искаше, но бившият министър отърва затвора"Абе тези некадърници дето се хвалеха че ще вкарат в затворите половин България,вЕрно няма да могат да осъдат ни един...Егати некадърниците...БАРЕМ ЕДИН ДА ОСЪДАТ ГОРКИТЕ....

22

дo 8

преди 13 години

Нали знаеш че единствения виновен от 50 години насам e Иван Костов. Всички останали са невинни.

21

Драго

преди 13 години

Военен съм,но Николай Цонев остава за мен човека който направи неимоверното за Българската Армия!Погледнете спортните центрове които построи!