26

Анонимен

преди 13 години

mnogo si prav boiko

25

анонимен

преди 13 години

Само това беше оповестено и за период от само една година и цифрата нещо плава, при всяко споменаване е с по 2 - 3 000 лева, по - малко?Ти толкова пари виждал ли си, защото това е поне 10 пъти над средния доход на домакинство в България, ако е малко ...За *** питай Борисов ...А и Гайтански не е министър на вътрешните работи, не ме вънува (негови са си).

24

Dicko

преди 13 години

Na towa izkazwane mu wikat diskriminacia po nowija zakon ;)

23

Черен циганин

преди 13 години

Колко сте *** . Един свестен министър имате от времето на Стамболов и гледате да го предадете . Такива сте си . ПРЕДАТЕЛИ и такива ще си останете .Завиждате си и се мразите .

22

Анонимен

преди 13 години

*** селендурщината, държавата загива а те скакви простотии се занимават

21

Да!

преди 13 години

От заглавието следва, че всички нарциси от ГЕРБ обичат ФИДОСОВА, което лично мен ме притеснява. Затова се и отказвам от партията. Не ща да обичам Фидосова, с всичко друго ме накажи, само от Фидка ме спаси!!!

20

Анонимен

преди 13 години

Не, Ланселот, няма. Първата и най-важна стъпка в борбата с престъпността е именно изчистването на името на БОРЕЩИТЕ СЕ с нея. Ако тяхното име не е чисто, значи е възможно те да са представители на конкурентна престъпна група - а това е прекалено страшно, за да се допусне дори и най-малкото съмнение. Затова най-важното е именно откъде и как управляващият в момента Цветанов е получил парите. А също и Борисов. Иначе е вярно онова, в което вече сме убедени - че се разчиства терена за престъпления.

19

минка

преди 13 години

Точно кратко и ясно,какво повече да се обяснава на един геи и един агент които спа 8 години.

18

ГЕРБЕР

преди 13 години

В ГЕРБ всички са самовлюбени, така, че най-много в тази партия мъжете харесват мъже, т.е. себе си, а жените жени, т.е. себе си. А и кой мъж от ГЕРБ би харесал Искра Фидосова, но например гейовете много биха си паднали по Дянков.

17

Анонимен

преди 13 години

Знаех си аз, че това, което видях написано на стената на обществения *** на гарата в Банкя " Цецко+Фидоска=ЛюбоФ" и "Тука бяха Бойко и Цвети!" не е било случайно!

16

Ха-ха-ха !!!

преди 13 години

Бойкооо, недей да лъжеш !!! Цяла хомодружинка си ги събрал около теб ! Като почнеш от Вдянков, минеш пред Плевналиев, Николайчо Младенов ...Ако тия са мъже здраве му кажи !Ама нали Янето ви показа оаканите дупета - сега гей го изкарвате !

15

NVM

преди 13 години

мммм прав си но пък не беше ли против "проповедите" на ББ?

14

анонимен

преди 13 години

а и трудно ще ме убедиш в сексуалната ориентация на всички ГЕРБаджии ...

13

Дядо Мраз

преди 13 години

А гусин Борисов, за каква предизборна кампания говорите - президента е втори мандат такъв, няма право на още, както в Русия ще направят, парламентарните избори са далече, нали властта е ваша още почти 3 години.Остават само кметските избори, а Вие там няма да имате проблеми, нали сте с много висок рейтин. Остава само да си мисля, че подготвяте предсрочни парламентарни, с цел да изтикате малките партии от народното събрание, да имате пълно мнозинство, и да приемате каквито искате закони!

12

lancelot

преди 13 години

тва пък с Цветанов е такава смехория, дори и да ги е откраднал тея 120 000 лева има далеч далче по-сериозни неща , с които да се занимаваме. Доган, Вълка и *** са милиардери , незнам дали знаете

11

луд

преди 13 години

Да, имат даже и Брад Пит с очила, например.

10

анонимен

преди 13 години

То и на Цветанов не му е приятно като гледам, но няма как ...

9

дерикотев

преди 13 години

двама тайни агенти се запознават: единия - бонд, джеймс бонд...другия - гей, сергей :+))

8

Анонимен

преди 13 години

ТНо пък в ГЕРБ едни мъже пък камо ли жените

7

анонимен

преди 13 години

Ако на един Премиер му се налага да се оправдава и да оправдава министри от кабинета си, не веднъж дневно, а по няколко пъти за един дент, то ... Нещо ...