73

стдан

преди 13 години

не мога да позная човека ,да не би някой да си прави майтап,вижда ми се да не е много наред

72

Анонимен

преди 13 години

Първанов смешен си !

71

Анонимен

преди 13 години

Goze ti pak za6to sega se obajda6

70

Г

преди 13 години

Като имаше пари защо нищо не направихте а изкъкахте едни големи край морето а не направихте нищо за малките градове , сега по време на криза искате да се правят велики работи.Пълно лицемерие на триглавия змей и техния създател.Те не мислят за обикновените хора а да вземат власта и да си спасяват спонсорите от затвора.

69

Анонимен

преди 13 години

Крайно време е да се въведе СОФИЙСКОТО ЖИТЕЛСТВО. Селяни, не бързайте да ми слагате минуси, защото така ще бъде по-добре и за вас. Отивайки си по родните места, вие ще спомогнете за децентрализиране на икономиката, а ние в София ще дишаме по-свободно и няма да висим по 1 час в задръстванията. Мисля че е справедливо и изгодно за всички.

68

Анонимен

преди 13 години

А до сега къде беше? Това дето не искаш да го допуснеш е ралността. Туй де, за центъра и периферията. А за отстояване на позицията си .... ами защо не си я отстоявал до сега? По-добре кажи, пред кого ще я отстоиш? И ако я отстоиш, какво? Кой ще я изпълнява?

67

colobur

преди 13 години

За съжаление на другаря президент, най-зле са районите в които гласуват за Червените ескадрони!!! ФАКТ! Защо никъде и по никакъв начин не се говори как преживяват хората от СЕВЕРОЗАПАДНАЛА БЪЛГАРИЯ???? А там по традиция са червени региони...или маскирани герберски такива!!! Някой да е чул за инвестиций някакви из района на Враца, Монтана,Видин, Лом или нещо такова???

66

Някой си...

преди 13 години

... дайте ми кофа, че ми се драйфа от тоя... Знаете ли я приказката за крадеца дето викал: Дръжте крадеца!!!

65

Smirnoff

преди 13 години

Изтъркаха се леко темите по оста кучета-хора, ***-българи, САЩ-Русия и други подобни генериращи много макар и безсмислени коментари, време беше да разнообразите с една София-Провинция.

64

Анонимен

преди 13 години

Гоце, защо спа като премиер беше царя и Станишев? Проблемите, особено в здравеопазването не са от вчера!

63

Анонимен

преди 13 години

Браво, Първанов. Българският народ е с теб. Крайно време е да се озапти некадърната гербо-милиционерска пасмина, която е на път да загроби България. Комунистите не успяха да направят това, но техните охранители са много близо до целта.

62

Анонимен

преди 13 години

Какво прави българин сам в антрето.Гледа огледалото и мрази оня обръз на огледалото

61

Некро

преди 13 години

Поредната тема от чиито коментари се убеждавам че Българинът просто си умира да мрази някого.. Досега четох "благословии" относно сърбите.. сега на ред са провинция-столица... после ще са ***, турците.. и така нататък. Имам чувството че ако остане сам българинът ще почне сам себе си да мрази. А после защо нацията ни западала.. имаше някаква легенда за някакъв завет на някакъв Български хан ... но едва ли някой вече си я спомня или пък българския дух наистина е изчезнал по тия земи

60

Вълко Петров

преди 13 години

В София е събрана изметта на България.Първанов е народния президент.

59

Анонимен

преди 13 години

*** са тези постоянни разделения столичани/провинциалисти. Всеки сам си избира как иска да живее. В софия има хубави неща има и доста гадни. Лично на мен ми се струва излишно да търпя цялото напрежение и стрес там, само за да има повече дискотеки и молове около мен. Иначе имам доста приятели в София и ми е много хубаво като им ходя на гости, но не мога да стоя повече от 2-3 дена. А тия които постоянно парадират, че са големи софиянци обикновенно са разни комплексарчета бедни.

58

Мина

преди 13 години

Г-н Президент от кога започна да се интересуваш за провинцията и за граничните региони.За граничните ни раъони не се претиснявай те метничарите знаят какво да правят,даже цяло селище са си построили.Отидете в Свиленград и ще видите че има магазини хотели и т.н. които пренадлежът на метничари, а бедния в Свиленград пак си е беден.За Смолян Живков беше направил доста даже и мраморни плочки има, но бедата е в това че няма работа.А тази беда е на всякаде, а никой нищо за това,а работата е най-важно

57

Aнти-Гоце

преди 13 години

Гоце истински национален предател също като своя земляк адаш Г.Димитров - депутат от руската Дума и губернатор (мин.председ.) на Задунайска Республика Болгария до 1949 г.

56

луд

преди 13 години

Сега си пия младото винце, собствено производство и не ми дреме шопите колко милиона ще стават.Те никога няма да усетят тази благинка.Освен ако са научат да садят лозе на асфалта.

55

Юберменш

преди 13 години

Тука е прав. Именно защото извън София (особено в Сев. България) положението е катастрофално, всички се изнасят към столицата. Градът обаче не е устроен (и не се вземат мерки това да стане) за такъв наплив от хора, и постоянно се пораждат нови проблеми. Така се наливат още пари тези проблеми да се решат, а за провинцията нищо не се прави и ето един омагьосан кръг. Не говорим за благоустройство на селата, то регионалните градове са в плачевно състояние - от там трябва да се почне.

54

pro

преди 13 години

Никой от приятелите ми няма желание да си напуска града ей така, но тук има една 50та част от инвестициите в София (от Русе съм)! Преди 100 години, когато Русе е бил най- големия град и са решили да направят София столица са започнали кампания, изкуствено да завишат населението й, като нагъчкат всички предприятия заводи и квото може там. Ето защо сега сте претъпкани, плащате за този дисбаланс процеса вече е ехо от миналото. Не че сте виновни вие сега, но просто българска работа...