115

Анонимен

преди 13 години

A, бе, тая как си е издействала болничния лист? Личният й лекар не подлежи ли на наказание, щото й е изписал болнични поради несъществуваща болест? Нали точно заради тия шменти-капели трябва да се реформира здравната сфера!

114

фермерка

преди 13 години

Браво .!.,много уместно цтираш Чудомир,колко актуално и истински звучат разказите му днес!Де такива хора сега!А относно Илиева,във ДФЗ и МЗХ са знаели още от месец май!Новината за бременността и беше публикувана в зем.сайтове.Миро "Мършата"употреби факта както на него му е изгодно-тя ше обере негативизма за недоволстото на фермерите,а той ще се пъчи по радиа и телевизии !Жалко за нея,жалко за нас,жалко за земеделието!!

113

282

преди 13 години

пожарникар да си в днешно време.... от тази девушка лъха откровенна тъпота... и лъже! Как може бе! Баси детинщините дисциплинарно уволнение и да ходи да си гледа детето, а лекарят издал болничният да бъде уволнен поради корумпираност.

112

Idiot

преди 13 години

Не са 2 години, а една!

111

1

преди 13 години

ГЕРБ май имат наситина Нов Морал спрямо предишните. Те просто са в пъти по-нагли от предните !

110

mutata plovka

преди 13 години

ако беше казала по рано че е бременна щяха да я изритат много по рано. сега си е подсигурила поне 2 години държавна издръжка.

109

Това са глупости

преди 13 години

Българите нямат деца...

108

Анонимен

преди 13 години

Министъра не знае дали Шефката на Фонд Земеделие е бременна.Тия хора не се ли виждат на работа.Въобще работят ли.*** ти хората.Как можеу министърада не се е виждал от 9 месеца с ключов шеф от неговото министерство; същото се отнася и с министъра по еврофондовете.Е*ати хората.Пък после защо не се усвояват парите по европрограмите

107

Християнин

преди 13 години

Братя християне! Тази мома не е девица! Тази е прелюбодейка! А какво ни е заповядал нашият християнски бог! Второзаконие; 22: 20. Ако ли казаното излезе истина, и момата не бъде намерена девица, 21. то нека доведат момата при вратата на бащината й къща, и градските жители да я пребият с камъни до смърт, понеже е извършила срамно нещоЛевит: 2010. Ако някой прелюбодействува с омъжена жена, ако някой прелюбодействува с жената на ближния си, да бъдат умъртвени и прелюбодеецът и прелюбодейката

106

Калин

преди 13 години

и каква земеделка е Калина .. тате милиционер :) .... а бе всичкото ромска му работа ..

105

Е как бе

преди 13 години

нали е момиче на Батко бойко !!! то не се закача - правилата са за другите !

104

изБИРАтел

преди 13 години

Субсидии по коя програма точно си искал ??? - щото те с декларации не се дават, а с доста повече документи

103

Анонимен

преди 13 години

А така кой представя документ с невярно съдържание?!!!! ГЕРБери нали щяхати да налагате нов морал??? Никакъв нов морал няма да наложите...Време е да си ходите, от където дойдохте...от нищото!!!!!!!!!!!!!!!!

102

гого

преди 13 години

абе тая гледа като необичана фолк певица бе!Каква уста боже!!!Каква шефка може да бъде това хлапе,бе?Абе Гербаджии вий добре ли сте бе? Поне не я показвайте! Скрийте и сами си съберете "вересиите" бе! По големи смешници от Вас не е имало,няма и да има!!! Добре,че си вярвате! Вярвайте си още малко,че ви иде края!

101

НИТО ДУМА ЗА

преди 13 години

ФАЛШИВИТЕ БОЛНИЧНИ !!!

100

Анонимен

преди 13 години

цяла нощ се терзая и се чудя от кой ли е бебето. но накрая след толкова душевни мъчения прецених, че няма смисъл повече да се тормозя. то тя не знае от кой е детето, та камо ли аз. то с толкова фелацио и дупедаване докато стигне до този пост може ли и тя да знае от чие семе точно е.абе с две думи - нищо ново под небето на Абсурдистан. поредната ***, поредния *** в тази държава. горкото детенце - каква майка му се падна. и пак по-добре, че няма да си знае бащата, щото кой знае какъв ***

99

Анонимен

преди 13 години

Ай сега да видин стискали му на императора да я прати на прокурор. Гаранция с майчинските и отпуските натрупане за 15 месеца ще и стигнат да изкара дори целия мандат на герб вкъщи.Поздрави, ей така се прави.

98

1

преди 13 години

Той е като всички тях !

97

ЛОЛА

преди 13 години

Това е Ъпсурдистан-една жена да крие най-хубавото нещо в живота си.....в името на какво......Щом за това лъже представете си как е работила...Ужас!От къде ги намирате тези хора уважаеми управляващи?Толкова ли е трудно Бойко да ви спретне едно детекторче на лъжата и да видиме кой ще остане...

96

Анонимен

преди 13 години

Защо трябва да има фалшив болничен?Може да е бременна и да има съпътващо заболяване!Когато си бременна не е нужно да си болна ,както и когато си болна може и да не си бременна!Важното е да има сензация!