227

koko

преди 14 години

ami to si lichito polojenieto v koeto sme dokazva kolko sme umni anonimen bezdarnik

226

Анонимен

преди 14 години

ТОЗИ *** Е ЗА ЗАТВОРА ДОРИ-САМО ЗАРАДИ ЦВЕТА НА КОЖАТА СИ, А ЗА БЕЛИТЕ КОИТО НАПРАВИ , И ИЗЛЪГА МИЛИОНИ БЪЛГАРИ - НА ПЛОЩАДА И С КАМЪНИ

225

Анонимен

преди 14 години

"Как искаш един безмозъчен норад да разбере един интелигентен човек,като Иван Костов?!"МОЯТ НАРОД не е безмозъчен КАТО ТЕБ, платена стерво!

224

Анонимен

преди 14 години

ДЕВЕТИ СЕПТЕМВРИ Е СВЕТЛА ДАТА В БЪЛГАРСКАТА ИСТОРИЯ СЛОЖИЛА КРАЙ НА АНТИБЪЛГАРСКОТО УПРАВЛЕНИЕ НА ФАМИЛИЯТА САКСКОБУРГАТА, ДОНЕСЛА НИ ДВЕ НАЦИОНАЛНИ КАТАСТРОФИ, ЗАГУБА НА БЕЛОМОРСКА ТРАКИЯ, ЗАГУБА НА МАКЕДОНИЯ, ЗАГУБА НА ЮЖНА ДОБРУДЖА ЗА 20 ГОДИНИ! ПОГОЛОВНА НИЩЕТА И МИЗЕРИ ОПИСАНА ОТ ВСИЧКИ НАШИ ПИСАТЕЛИ И ПОЕТИ! А ЗА КАПАК НИ БУТНАХА В РЪЦЕТЕ НА ХИТЛЕР! И ТАКИВА КАТО КОСТОВ СА ДЕРИБЕЙСТВАЛИ ТОГАВА, 9ТИ СЕПТЕМВРИ Е БИЛ ЛОШ ЗА УБИЙЦИ И НАЦИСТИ И ХУБАВ ЗА ОБИКНОВЕННИТЕ ХОРА, СЕГА Е СЪЩОТО!

223

Ели

преди 14 години

Иван Йорданов Костов е роден на 23 декември 1949 в София. Родителите му са Йордан Генков (р. 1923) и Поликсена Димитрова. През 1967 година завършва средно образование в 18-о СПУ "Кирил и Методий" (СОУ "Уилям Гладстон") - София. Бил е работник в Слаботоковия завод - София и аеролог в Института по хидрология и метеорология - София. Учи за летец в Селскостопанската авиация в гр. Кременчук, Украйна. Бил е началник "Планов отдел" в Завода за преработка на хартия - гара Искър, София.През 1974 г. се дипломира във Висшия икономически институт Карл Маркс в София със специалност политикономия, а през 1981 в Софийския университет Климент Охридски със специалност Математическо моделиране на икономическите процеси. Защитава във ВИИ през 1983 дисертация на тема Икономически растеж, структура и фактори в производствената сфера за научна степен кандидат на икономическите науки (сега: доктор по икономика).Преди научната си кариера работи (1974) като началник на плановия отдел в ДСО Вторични суровини.[2]Асистент във ВИИ (днес Университет за национално и световно стопанство) в периода 19741982 г. Във Висшия машинно-електротехнически институт Владимир Ленин (преименуван през 1995 на Технически университет - София) постъпва през 1979 г. като старши асистент в Катедра Политическа икономия на Центъра по идеологически дисциплини. Става главен асистент (1981) и доцент (1992) в Катедра Теория на пазарното стопанство на Стопанския факултет.Във връзка с назначаването му за старши асистент за Костов са писани доноси, в които е обвинен, че отхвърля икономическите схващания на Тодор Живк

222

Ели

преди 14 години

Иван Йорданов Костов е роден на 23 декември 1949 в София. Родителите му са Йордан Генков (р. 1923) и Поликсена Димитрова. През 1967 година завършва средно образование в 18-о СПУ "Кирил и Методий" (СОУ "Уилям Гладстон") - София. Бил е работник в Слаботоковия завод - София и аеролог в Института по хидрология и метеорология - София. Учи за летец в Селскостопанската авиация в гр. Кременчук, Украйна. Бил е началник "Планов отдел" в Завода за преработка на хартия - гара Искър, София.През 1974 г. се

221

Нормална

преди 14 години

до ненормалнаЗнаеш ли защо Костов е "където е сега"?Знаеш ли?Ще ти кажа.Защото българският народ намрази най-достойният си държавник!Намрази го и го заля с помия!Защото този народ НЕ е,като Костов-не е достатъчно интелигентен,за да се ориентира в морето от лъжи и гадости!Как искаш един безмозъчен норад да разбере един интелигентен човек,като Иван Костов?!Та този народ разбира само от чалга!Твърдения,като твоите са мега простовати.Моля те,спесни ни ги!

220

koko

преди 14 години

Spoko toi Ivan e trun v ochite na vsichki oniq deto si izbraha Batko i sega sa malko razocherovani spoko premiera ni e olicetvorenie na intelekta na naroda ni

219

8 leva na den

преди 14 години

kostov iska6 li 8 lv na den?....

218

КОЛЕГА ОТ ВИИ

преди 14 години

Ели,ЕлзбетЕлминет,мастурбирай повехнала красавице на прехода към нищото.За такива като тебе за кой ли път препоръчвам да прочетете планът "Ран-Йт" наложен на България и подписан като съставител от лицето Костов.Това е планът за ликвидиране на българската държава и нация.А такива като тебе нека да продължават да се драпат и да чакат да получат високотехнологичен евроатлантически оргазъм.Увеличи оборотите Лизбет..

217

Памет българска

преди 14 години

Колкото и да се пъне Костов, историята ще го запомни като един унищожител и ликвидатор на БГ икономиката. Като мошеник и приватизатор на построеното от народа. Като един от многото ***-чуждопоклонници. И с абсолютно нищо създадено и построено за България. Жалко ***.

216

Истинският Василев

преди 14 години

Всички евреи и комунисти, да хващат влака за Аушвиц!!!Ционистите докараха най-голямата злина на Европа, а именно болшивизацията на цяла Източна Европа!!!

215

Анонимен

преди 14 години

как да спомене кто не знае

214

Аз

преди 14 години

Г-н Костов, като толкова мразите комунистите и 9-ти септември, защо сте кандидатствали няколкократно да станете член на БКП ? И ако не беше 10-ти ноември щяхте да бъдете член и да си преподавате политикономия на социализма.Защо сте бил лектор на политпросветата на същата партия, защо сте ходил на обучение в СССР, защо жена ви е била дългогодишен партиен секретар,защо побликувахте прочувствени статии в "Работническо Дело"? Явно тогава келепирът е бил такъв, а сега е другаде за вас "моралния"?

213

Ели

преди 14 години

Защото са комбина .

212

Анонимен

преди 14 години

Нали точно СДС издигнаха ДПС в началото на 90те и им бяха КОАЛИЦИОНЕН ПАРТНЬОР! НЕ ГО ЗАБРАВЯЙТЕ! СЕГА СА С БСП, НО ПО РАНО БЯХА СЪС СДС!

211

Истинският Василев

преди 14 години

Единственият политик, който изрече фразата публично,че Доган и Дпс са най-голямата злина за България е Иван Костов.Когато беше на власт, бившите агенти на ДС и настоящи от ДПС бяха побеснели.Впрегнаха всички медии да го плюят и внасяха вотове на недоверие всяка седмица.Има един барометър, който показва в каква посока се развива обществено-икономическият живот в България и това са бившите агенти и настоящи депутати от ДПС.Аз питам защо, ДПС е безлично спрямо Бойко Борисов и не си дава зор.Защо ?

210

Ели

преди 14 години

Няколко пъти писах ,че повтаряте като папагали едно и също. Свалете си розовите очила .

209

жоро

преди 14 години

на 9 .9 . 1944г партизаните взеха власта с помоща на съветската армия . избиха без присъда опозицията в парламента ако не бъркам 108 депутати . избиха банкерите и богатите и им взеха парите и имуществото . ако ГЕРБ днес на 9 . 9 2010г избият 108 депутати от опозицията включително и един депутат който не ходи на работа , конфискува имуществото и парите на ,,милионерите,, аз също ще празнувам.

208

Криста

преди 14 години

Не обичам чалга,не пия нито ментета ,нито маркови питиета,обичам демокрацията,не обичам Костов.Дали съм ограничена с промит мозък?Не,не съм.Имам собствено мнение и не съм клакьор и подгряваща на разни агитки за величаене на минали величия.