89

полуидиот

преди 13 години

Абе стига сте протестирали за цената. Аз съм склонен да плащам повече, но да ям нещо, в което има всичко друго, но не и месо. Не било нормално да е 5% от заплатата.. Ами не е нормално, но не месото е скъпо, а заплатите са малки. Като ти е малка заплатата или се преквалифицираш, или работиш на 2 работи! Обаче и за двете се искат усилия, а ние сме свикнали да не работим нали? Ами това е! Който не работи няма да яде.

88

ot 19

преди 13 години

Аз получавам малко повече на час в България. Работи, учи и ще сполучиш.

87

Анонимен

преди 13 години

И в тоя кренвирш ще име соя.....както и нитрити и консерванти, защото в технологията на продукта е залегнало да се слагат. А аз като по- *** ще си пека чисто месо на скарата по 6 лева килото.

86

Антонимен

преди 13 години

Кво са изментили бе?Кренвирши от месо - 10лв, от тоалетна хартия - 2лв.Как си го представяш истинското месо да струва по-малко от пържолите?Вместо да пееш по форумите, работи и си купи скъпите...Само знаем да се оплакваме.. *** и *** народ.

85

Анонимен

преди 13 години

Аз ако ще и 30 лв. килото да станат кренвиршите, пак не бих посмял да си купя. Така се гавреха едно време с тоя продукт, че направо му е** мамата на името ...

84

:)

преди 13 години

Не на канибализма - да оставим свинете да ядат соя а не свинско :))

83

leo

преди 13 години

Оичам да се подигравам с хората аз съм политик,и ви се присмивам нищо не можете да ми направите винаги съм си в парламента колкото и правителства да се сменят духайте агънца оскубани 7 милиона...

82

Az

преди 13 години

Само мрънкалници! Първо - супер, че има БДС, казаха, че ще е по-скъпо, но по-добро, а сега - защо БДС, набутвали ни. Никой никого не набутва - ако искаш си купуваш Стара планина, ако не искаш да се "прецакваш" с цените, си купуваш *** на по-ниска цена. Никой не ви задължава. Друг е въпроса, че дори и да е истинско месо-ако животното е гледано с антибиотици, химии и всякаква ***-пак същото. Трябва да се приложи и стандарт за отглеждане и хранене на живорни, предназначени за трапезата.

81

Анонимен

преди 13 години

И не ти ли е съвестно, че си ядеш събратята?!

80

Анонимен

преди 13 години

англичанина получава средно 10 паунда за час,а бългърина колко получава а??

79

anonimen

преди 13 години

значи който е богат ще яде чисти продукти а простосмъртните да ми ядат ......пак изментиха мноо яко тоя народ бе докога ще търпим назнам

78

leo

преди 13 години

Аз живея в Германия и си купувам телеко по 25 евро килото.И е супер вкусно.Аржентинския ростбив струва 18 евро килото.Ям по 3 кила на седмица.Заплатата ми е около 4000 евро на месец.В момента съм на почивка в БГ.

77

гфй

преди 13 години

имайте напредвид ,че тук пишат и политици и журналисти и платени *** на управляващите с цел изместване на общественото мнение лично съм ги виждал с малки лаптопчета в парламента пишат в този сайт,правете си изводите на който му са удобни тези престъпни цени значи е долен *** който подкрепя мафията в българия...

76

Анонимен

преди 13 години

Тези антибиотици мислиш ли, че не отиват и в колбасите?!

75

:)

преди 13 години

Пичаги на свинята винаги се дава ярма - ква Стара Палнина ви бръмчи в главите ??

74

Анонимен

преди 13 години

Купи го и тука по 10 паунда, ***, никой магазинер няма да те върне.

73

РУ

преди 13 години

НЕ ЛЪЖИ БЕ МАФИОТ ПОДРЪЖНИК НА МАФИОТСКОТО ПРАВИТЕЛСТВО ЗА 5 ПАУНДА 2 КИЛОГРАМА ПЪРЖОЛИ СИ КОПУВАМ КОГО ЛУЖЕШ БЕ УТАЙКО ПАРЛАМЕНТАРНА?

72

Анонимен

преди 13 години

Не е нормално килограм месо или кашкавал да ти е 5 - 6% от месечния доход!

71

Юлия

преди 13 години

Я се научи да пишеш разбираемо и грамотно първо.

70

Юлия

преди 13 години

Ами то все отнякъде трябва да се започне, сещате ли се!