56

Анонимен

преди 13 години

трябва нашите управници да вземат пример от френските си колеги и да ги качват на самолетите и в Индия

55

бг

преди 13 години

факт

54

Анонимен

преди 13 години

Не можели ги загубят при експолсирането им... така де, да ги изпратя по погрешка в някоя доменна пещ... ама наистина по погрешка. После нашите *** да отидат и те да ги търсят там и да решим проблема с *** тук. Щото ни се казват на главата вече тези животни.

53

do 45

преди 13 години

za6toto towa ne sa frenski, a bylgarski ***. Towa e kato ti da se iztyrsi6 wyw Franciq i da zapo4nat da te hranqt i da ti dawat obrazowanie na GOTOWO!

52

с.

преди 13 години

Интересно ми е обаче къде е тоя *** *** и другите *** адвокати!Французите наритаха циганорите и тия подвиха опашки!Толкова е жалка тая пасмина,че не е истина направо!

51

Анонимен

преди 13 години

Ситите франсета на гладните бегета не вярват.Но ето ,че дойде ден да видят как е и акъл на нас не ни трябва а пример.Нека те ги приобщят,нека ги образоват,нека ги направят граждани на Европа.Лесно е да се санкционира,но ако са в средата в която ние си развиваме Демокрацията французите досега да бяха опищяли орталъка.

50

Анонимен

преди 13 години

Как ми се иска самолета им да се приземи в морето.

49

blogger

преди 13 години

eh,tiq mandali kato nikoi ne gi iskat sega pak trqbva da jiveqt pri nas . . .

48

киро

преди 13 години

ми те всички партии плащат на *** и най -вече ЯНИ ЯНЕВ-СКИ:))И Герб са същите нали са от едно котило с БКП-БСП-СДС-ДС-БЗНС-НДСВ и други такива мимикрии.Лошото е ,че ПРЕЗИДЕНТА е *** --СЕДЕФЧОВ!Що не го питат за ДОН ЦЕЦИ и кючеците пред НДК найс ,а!@@

47

читател

преди 13 години

При деклариран доход, платени данъци и минимум средно образование можеш да се наричаш гражданин на България и тогава можеш да гласуваш. Другите не трябва да имат права. Иначе България се превръща в лагер за ***.Който подкрепя тази идея, нека слага +, да видим колко сме.

46

с.

преди 13 години

Браво на французите!Неоспорим факт е,че *** ги оправят само шутове!

45

...

преди 13 години

*** *** ***!!! Стига с тия роми! Защо ги връщат? Защо не ги интегрират? Нали знаят как става? После, ако тук ги бие полиция или някой не ги наема на работа, от ЕС ще викат, че има дискриминация и не ги интегрираме. Нека сега си ги интегрират те!!!

44

Анонимен

преди 13 години

до 42Ще сме приравнени с ***, когато спрем да плащаме ток, вода, транспорт, здравни и пенсионни осигуровки. Засега сме по-ниско от тях

43

Джугашвили

преди 13 години

Следващите избори у нас ще спечели не онзи, който купува *** гласове, а който декларира желание и има програма за изселването им от големите градове

42

Анонимен

преди 13 години

Как да ида да гласувам като ми приравняват гласа с този на сополивия *** дето и буквите не знае?Трябва да има образователен ценз за гласуване.Те гласуват за 20 лева или кебапчета с бира.Въпрос на чест трябва да е да ида да гласувам.Ама как да стане като ме сравняват с ***?Що не им дадат права да гласуват във Франция а?Гонят ги като Мръсни кучета,а ние да гласуваме наравно с тях.Е обидно е!А и имуществен ценз трябва.като не си плаща глобите и актовете какъв гражданин е ***?

41

Анонимен

преди 13 години

dano nakoi den da 4yeme shtata novina i y nas

40

Киро до 28

преди 13 години

Според лидера на ДРОМ и общински съветник от ГЕРБ Илия Илиев...............май много ти трябва надницата от ГЕЙБ,верно идват почивните,но първо си изпий кафето :)))))

39

Hansens

преди 13 години

Nai-dobre e ,kogato gi natovarqt v samoletite,da gi zakarat nad moreto,pilotite da sko4at s parashut a romite da budat "prizemeni" v sredata na moreto!!!

38

Анализатор

преди 13 години

Макар че не се използват танкове , атоматично оръжие , гранатомети , *** /което е жалко/ все пак франсетата праявиха воля и твърдост да се справят с *** проблем , проблем пред който нашите управляващи са напълно безсилни и безпомощни.Най-лошото е че изобщо няма признаци тук да се направи нещо което говори за слаба държавност и мълчаливо толериране на един кримиогенен етнос.Етнос който носи разруха , регрес и гибел на всяка държава.

37

заедно

преди 13 години

*** станаха световен проблем! Време е всички държави да се обединят и да спрат всички безобразия, които правят, а не само да си ги препращат.