40

Анонимен

преди 14 години

Да има закон повече от 2 деца- никагда и толкоз.В Китай как се справят с демографския проблем, така и тук може, ама на политиците не им стиска, че какво ще каже Европата.

39

Село

преди 14 години

Село селооооооооооооооооооооооооооооооооооооо

38

Българин

преди 14 години

46 - а ако нас ни няма - ако измрем или избягаме по света, според теб как ще оцелеят ***? Все едно кучешка тения да живее самостоятелно, извън кучето.

37

н1

преди 14 години

Темата е много *** само си коментираме и много добре знаеме че нищо няма да се промени тези хора не подлежат на интеграция така ги е създала природата.

36

Анонимен

преди 14 години

Аз посочих цивилизования начин, ама знам , че такова племе трудно се превъзпитава.Истината е , че само по този начин ще могат да излязат от мизерията и да не тежат на гърба на държавата.Това , което ти предлагаш е невъзможно в днешния свят, не си мисли че *** са проблем само тук.В Италия са си направили катуни и гета близо до центъра на Рим, само че са румънски ***.Не знаят как да ги изгонят оттам.Тия са страшна напаст.

35

Българин

преди 14 години

Не ме разбирайте погрешно - не казвам "Дайте да ги избием наред". Нищо подобно не е нужно - стига да им спрем всякакви помощи, безплатни ток, вода, здравеопазване - и те сами ще измрат като мухи есенно време... а и не виждам никаква причина държавата с нашите пари да храни някакви изродени гнусотии, които отказват да спазват законите...... а ако част от тях, лишени от пожизнена издръжка започнат да работят и да живеят човешки - ще ги приемем в обществото... за останалите няма да ревем я...

34

Анонимен

преди 14 години

Не се шегувай! Това са ГЛАСОПОДАВАТЕЛИТЕ.Ти искаш справедливост. Луд ли си?

33

Българин

преди 14 години

44 - и аз познавам свестни и образовани ***. Но за *** те НИКОГА няма да бъдат модел за подражание. Защото за хъхрякът идеалът е да се търкаля в мръсотия, да краде, да се плоди и само да иска, без нищо да дава.Обясних и по-долу - *** е нормален човек, такива са 10-15% от ***, но 85-90% са *** - тоест нисши, примитивни и гнусни същества, които трябва не да се толерират, а да се изтребват.

32

Българин

преди 14 години

Българке, гнусотниците няма да си осъзнаят проблемът доброволно, докато не ги принудим !!! А има само три средства, които могат да вкарат хъхрещата *** в пътя - Кастрация, Камшик, Куршум !!!А ако искат да живеят по дивашките си обичаи - да се махат от тая държава, да вървят там, където ще ги търпят !!! Има ли друга даржава, освен тоя катун, където законите важат за всички, ама за един етнос - не ?!?

31

Антистатистик

преди 14 години

Ей Статистик, какво ти пука над или под десет години са. Това е без значение. След десет години, ако си българин живеещ в БГ, ти ще си в тяхната статистика ,като малцинство. С 50 000 българи, годишно напускащи страната годишно, със средна възраст 40 години на смъртност и с отрицателна раждаемост, със застаряващо население, може да им стъкмиш статистиката.

30

titi

преди 14 години

Да се прилагат даконите с за тях! Какво е това съжителство с непълнолетна или малолетна? Съд и където им е мястот и на младоженците и на родителите, които са допуснали това и без номирата да традиции. Сма закони в тази държана, които важат да всички, живеещи в нея. И какви са тези самотни майки? Живее с мъж и праска "зайци" - деча, а пък - самотна майка! Децата са не би от небето да са дошли? Крайно време е да се стопира това роене.

29

Анонимен

преди 14 години

е,не си съвсем прав.все пак азис,софи маринова,бони...те пеят и си изкарват честно хляба,грижат се за семействата си...имах съученичка ***,която завърши френска филология,в сливен имаше един много кадърен гинеколог,д-р дяков,чирков също е ***...когато се образоват,те стават хора.но после и те се срамуват от крадливото гето.

28

Българин

преди 14 години

34 - така е за нещастие. Ежегодно хиляди малолетни кафяви айшета издрискват чаавета, но няма *** осъден за педофилия... щото такива им били традициите !!! А нима част от традициите на Българският народ е да хрантути някакви гнусни ***, отказващи да работят и плодящи се като зайци ?!?

27

българка

преди 14 години

Докато самите те не си осъзнаят проблема, нещата няма да се променят.За целта трябва да се пообразоват, да се женят на една нормална възраст/след18г./ и да имат неповече от 2 деца.Понякакъв начин държавата да ги ангажира с трудова дейност, а не да чакат на социални помощи и тогава ще живеят по- нормално, а ние няма да ги мразим толкова.

26

до мангалотатарина

преди 14 години

Татарли-*** как е в Татар пазарджик времето ? Духа ли, духа ли?

25

ККК

преди 14 години

Сапуна няма да е за ползване,а просто сувенир.

24

Аз

преди 14 години

АПОКАЛИПСИС СЕГА!

23

statistics office

преди 14 години

Добре, казват над 10 години. И все пак няма да е зле да знаем колко от тези *** са на 11, колко на 12 и т.н. Защото може да има 74%, които да са на над 10 годишна възраст с постоянен партньор, а тези на възраст 10-14 години да са 10% например. Така че трябва малко по детайлна информоция. Т.е. за всяка възраст отделен процент. Иначе не са чак толкова точни данните.

22

Пловдив = Циганград

преди 14 години

Обожавам родния си град Пазарджик. Малък е, но за мен е най-красивия град в България. И аз като мнозина мразя пловдив (не заслужава главна буква), но съм принуден да работя там, защото в иначе красивия ми роден град има по-малко поле за изява. Иначе всеки път като съм в пловдив виждам много прости и ограничени хора. Кореняците-майни са много *** и говорят на ужасен диалект. Пловдивчаните са мургавички и доста простички, а пловдивчанките пък са лесни и приличат на крокодили

21

Анонимен

преди 14 години

Този израз трябва да го забравим - представяш ли си да купиш ***, който е направен от подобно нещо?