54

Фред Астор

преди 14 години

Разберете *** драгалевчанин не е никакъв специалист.Не е могъл да стане защото не е имало къде.ВИИ"К.Маркс" не е инкубатор за специалисти а за конспиратори.

53

Анонимен

преди 14 години

Аз съм гласувала за Борисов , не за Костов.Ако го бутнат във властта -ИЗБОРИ.

52

edno kuni

преди 14 години

Костов бил крадец, две правителства след него все това приказват, а и разни други капацитети като Майкъл Чорни, прочулият се с екстравагантността си бивш прокурор, дипломат и продавач в "Плод-зеленчук" Филчев, сега и Трактора. Ако е такъв да са го осъдили! Но безспорно е едно, с помощта на МВФ той стабилизира България след най-тежката й финансова криза в най-новата й история....

51

Любомирчо

преди 14 години

Незнам дали спасението е коалиция с Костов той си има бая грехове особено приебатизацията, обаче наистина има смелост за реформи а това е важно в случея. Съгласен съм за партера в който се намира правителството. В момента затова се правят толкова много акции за да има закво да се приказва иначе някой ще почне да пита какво става в икономиката. Единствените отговори са че тези акции били най-добрата анти кризисна мярка. Пълни глупости..

50

Fred Astor

преди 14 години

Няма по голяма реклама за правителството от тази всички производни на БКП/КДС и отряда "Чавдар" да се съюзят и да хулят Дянков и Б.БорисовИзглежда правителството сериозно засегна икономическите интереси на тази крадлива банда.Забележете този кръжец от съратници, съвипускници ,съконспиратори и просто необразовани типове са се нахъсали срещу "чуждия елемент", г-н Дянков ,по простата причина че не влиза в бандитски сговор с тях.По мое дълбоко убеждение,дипломите от ВИИ"К.Маркс" и стопанската академия в Свищов трябва да се забранят,защото завършилите тези институти доказаха за изминалите 20 год. че умеят единствено да крадат,и нямат елементарно понятие от пазарна икономика.

49

лили

преди 14 години

Бойко да се вземе в ръце, да сложи можещ, а не празноглавец финансов министър, и може и да потръгне , но коалира ли се с Костов - този долен крадец - свършва

48

2+2

преди 14 години

червените кхмери са вече в такъв тежък нокдаун, че изваждат напред последното им оръжие и коз - другаря Костов - винаги верен, на когото трябва, винаги налице, когато се наложи!

47

две бити карти

преди 14 години

Борисов е една бита карта. Борисов и Кощофф са две бити карти!

46

Анонимен

преди 14 години

Костов е много добър икономист, и трябва да му се вярва в момента, но ако се докопа до някое парче от пицата да тоам, все пак той ни извади от виденовата зима, но малко хора оцениха това, българина иска да се оправи за 1-2 месеца, не осъзнва че в подони ситуаци трябват години, и смяна на правителството е много опасно, защото почват нови и нови реформи които не могат да станат за 4 години и само се повтарят нещата

45

Божан

преди 14 години

И да не го искаш ще го получиш. Слава Богу, нещата в политиката не зависят от простия БГ матриал, по думите на простия Бойко. Самият телохранител разбра,ч е с балони можеш да вземеш властта, но да управляваш е съвсем друга бира. Там трябва някой с акъл. За позналите кой е с акъл няма да има награди!

44

Анонимен

преди 14 години

всички национални телевизий се финансират от бсп и дпс ,направо полудявам ,няма ли една независима телевизия която да не ни промива мозъците

43

MURDOC

преди 14 години

Не мога да повярвам!!!!!

42

Коко

преди 14 години

Дано да се окаже верен клипа с брадвата, защото това е добър вариант за страната и лош за Тошо Тошев и Сергей Станишев.

41

Анонимен

преди 14 години

Много драпа тоя Костов за власт, бе.Дано само Бойко не се поддаде на инсинуации.И без него ще се справят.Има много икономически експерти,над партийни.Не го искаме Костов.

40

Анонимен

преди 14 години

Първо Борисов, второ Борисов - Костов, трето Костов - Борисов, четвърто Костов.Оказа се, че пропагандният клип на ком партията е верен "Гласуваш за Борисов - получаваш Костов".

39

Гого

преди 14 години

Моралът на Борисов??? Сравнен с моралът на Костов? ха-ха! Един забавен пазвантин сравнен с Костов? Ха-ха-ха. Щеше да е смешно, ако не беше тъжно...

38

Анонимен

преди 14 години

Аз като социалист съм за правителство на Борисов с Костов, защото тогава клипа на БСП - Гласуваш за Борисов получаваш Костов става ярко доказателство, че Борисов е човек на народния грабител Костов и веднага след това управление БСП се завръща с мнозинство, защото ако хората преживяха управлението на Костов, то след управлението на Борисов, Костов и Сидеров ще разберат, че десните в България ВИНАГИ докарват хората до мизерията и просещата тояга, реприсии и политическа настабилност!

37

Анонимен

преди 14 години

Абе Петков,ти си постоянно в партер!На всяко гърне и похлупак!

36

Анонимен

преди 14 години

костов е бил ученик на андрей луканов и още 91 г заедно с него е започнал да източва булгаргаз

35

Гоце

преди 14 години

Това пък откъде ти хрумна? Ти в планината ли живя когато управляваше Костов та не видя, че само той разкара ДПС от властта. А от ДПС по-мафиотска комунистическа структура няма. Така че не го пиши от комунистите, моля те, че ставаш смешен.