26

evil

преди 15 години

Абе всички ли са полудели ?!?!!? Човек вече не може и да изкаже мнението си без някой разбирачев да се намеси компетентно... ГЪ3OBЕ секакви дават идеи големи... и си заслужават ***.

25

преди 15 години

За пореден път се оказва че живеем в корумпирана държава където цари беззаконие!!! Нали "УЖ" очите на Темида са завързани, та да не прави разлика, между бедни и богати, между изявестни и не известни и винаги да бъде обективна. Изписаха се много мнения в този форум, че Ставийски е дал много на нашата държава, но колко е дал, толкова и е взел. Забравих ли , че парите които спонсорите му дадоха, всъщност са нашите пари, ние обикновенните хора ги изкарваме с труд та шефовете на фирмите да се пъчат пред камерите. Дали съдът щеше да е толкова благосклонен ако бе убил нечие магистратско дете. Някога македонският цар Филип II Македоски след като покорил Елада събрал всички адвокати и ги натикал на края на света (по тогавашните представи) в едно градче близо до Ямбол. Ето така правят великите личности, крайно време е и ние да ги натикаме на едно китно място - о-б Белене.

24

преди 15 години

vurnete mu i knijkata i go 4erpete edna rakiq

23

преди 15 години

BRAVO, POZDRAVQVAM PROKURATURATA I VSICHKI VZELI UCHASTIE V TOVA DOBRO DELO , ZAPAZVANE I SAXRANQVANE ZENNOSTITE NA EDIN DOBAR CHOVEK, POPADNAL V NEPODXODQSHTO VREME NA NEPODXODQSHTO MQSTO ( BG)!!!! GOSPOD SHTE VAZNAGRADI VSICHKI, I TOCHNO OT TOVA OT KOETO NAI - MNOGO SE NUGDAETE ! GORD SAM S VAS ! RQDKO MI SE SLUCHVA, NO SEGA SAM DOVOLEN ! MERSI, CHE NE ME RAZOCHAROVAXTE.

22

US

преди 15 години

че съм българин. Без коментар това е абсурдно и жестоко за пострадалите семейства! За това не съм стъпвал в бг от 3 години и полувина аз, жена ми и детето няма и да стъпим. Само така можем да си отмъстим на родината и останалите оффсе там "народ-хора"....

21

Manuelle

преди 15 години

Най-накрая! И много се надявам да спрете да ни занимавате само с него, защото той далеч не е единствения виновен в тази история. Но пък стана изкупителна жертва за удоволствие на народа...

20

.

преди 15 години

Сега заслужава найстина някой да го размаже с кола за да видим, какво ще стане ?!

19

преди 15 години

абе фифи ти с кво се друсаш......смени личния лекар....комунист загубен....

18

sdf

преди 15 години

SRAM ZA NASHIQ SUD!

17

Hm

преди 15 години

Има кой да гледа отгоре и Неговата присъда винаги е ефективна!

16

user

преди 15 години

Стависки Наздраве!

15

kl

преди 15 години

Скапана жалка държава, скапана съдебна система, скапан и *** народ!

14

BS

преди 15 години

Ми като те гледам как ревеш тука, срам *** е, срам *** е, като та е срам тегли си ножа..

13

...

преди 15 години

СРАМ И ПОЗОР !!!

12

evil

преди 15 години

Смело нещо ми се изказваш. Отворени са всички зад клавиатурката....

11

преди 15 години

народа знаеше как ще приключи делото преди да е започнало

10

dalgia1975

преди 15 години

За съжаление, не само в БГ е так.Навсякъде по света като имаш пари и можеш да си позволиш най-добрите адвокати ти се разминава. само един пример ще дам О Джей Симсън, го следваха 10 километра намериха кървави ръкавици по който има кръвта на жена му и любовника и и пак го оправдаха га го е..аИ както се казваше в един много стар филм БЕДНИТЕ ДА ГО ДУ..т

9

преди 15 години

А Дражев? Ми затова ще има пияни *** по пътя, щото си мислят, че ще им се размине с условна. И тези които имат пари наистина е така!

8

преди 15 години

Мислех си, че ще го вкарат за месец-два на лек режим до изборите. Явно съм се объркал!?Нека им го върнем на изборите! Още един мотив да гласувам срещу БСП.

7

преди 15 години

a nikoi ne se u4udi nali sme bulgariq-ako beshe obiknoven 4ovek shteshe da izgnie v pandelata, no uvi