26

Анонимен

преди 10 часа

ЕС критикува Грузия, без да обръща внимание на затварянето на медии и партии в Молдова и Украйна - министър-председателят Кобахидзе

25

Анонимен

преди 10 часа

Какъв черкезин е, пардон грузин е този, като почти целият си съзнателен живот е прекарал в Мацкве и Руzия. И как нема да защитава Русията като още през 90те тя го е направила приказно богат!6 млрда$ не са шега работа.По стар кавказки обичай и тоя е накупувал гласове през 2012г. затова са му ударили глоба 106 млн. $, платил е 45млн.

24

Анонимен

преди 10 часа

Великобритания замрази диалога с Грузия и отмени преговорите за отбраната, каза британският посланик.

23

Анонимен

преди 10 часа

Борел обеща на Грузия пари в замяна на отмяната на "антидемократичните" закони.

22

Анонимен

преди 10 часа

На Саакашвили преди да нападне Абхазия и Осетия някакъв генерал от НАТО му казал като го питал, че срещу руснаците могат да издържат само 3 дни. - А после? - А после, вие сте 3 милиона държава, руснаците няма да ви убият всичките 3 милиона, може да започнете партизанска война, ние ще ви помагама и ще ви снабдяваме с пари и оръжия.

21

MNENIE

преди 10 часа

Ако Замените имената на Грузия с България , и името на Олигарха ?България и Пеевски . Призовавам - НЕ ГЛАСУВАЙТЕ - Трябва ЕС да чуе Българите и Прокуратурата на Ковеши да се намеси .

20

Анонимен

преди 10 часа

Премиерът на Грузия Ираклий Кобахидзе представи предизборната програма на партията "Грузинската мечта", в която най-важен приоритет е нормализирането на отношенията с Русия.

19

СТРАНДЖАТА

преди 10 часа

Поне няма да се чудят къде да го хвърлят след 1-2 години.

18

АзъКанъАзъ7112136860

преди 10 часа

ГРУЗИНЦИТЕ СА ЧАСТ ОТ ЯДРОТО НА ДАВИДОВАТА ИЗРАЕЛСКА ПРЕСТЪПНА ДИНАСТИЯ !

17

Анонимен

преди 10 часа

ГРУЗИЯ Е МАЛКА ДЪРЖАВА НО ЕВРОПЕЙСКА НЕ Е. АЗИЯТИ СА ОТВСЯКЪДЕ

16

Щом пишете, че

преди 10 часа

Грузия е малка европейска държава, значи сте имали двойка по география.

15

АзъКанъАзъ7112136860

преди 10 часа

Хайде сега,преди още да съм публикувал този коментар започнете да кликате с "не". Знаете каква ми е априорната констатация за НЕ-кащите безличностни евреи. Повтарям! Грузинците,турците,руснаците,украинците,молдовците,унгарците,сърбите,хърватите,поляците,словенците,чехитеарменците,казахстанците,азърбаджанците,гърците,испанците,ппртугалците,израилтяните,римънците,македонците СА Ч..И..Ф..У..Т..И.. С ИНТЕНЗИВНО БЕЗСПИРНО РАЗВИВАЩА СЕ ЖИПОЛЯРНА ШИЗОФРЕНИЯ,КОЯТО ГЛАСИ:"ПАРАНОЯ"!

14

Анонимен

преди 10 часа

И ТУК ИМАШЕ НА ВЛАСТ ЕДИН ИЗТРЕЩЯЛ ПУТИНИСТ 15 ГОДИНИ

13

Тап

преди 10 часа

Изглежда голяма част от грузинците са стигнали до правилния извод - яж, пий, носи си новите дрехи.

12

дедо поп

преди 10 часа

(БТА/със съкращения)Василева що съкрати най-същественото, а именно че западни вископоставени чиновници са оказвали натиск на Грузия да започне война с Русия. Галя ше ви дърпа ушите продажни мекерета

11

Пфф

преди 10 часа

Грузия така или иначе и шитхол държава. Дори на картата не знам къде се намира, а и не ми трябва да знам.

10

Саакашвили

преди 10 часа

Грузия никога не се е лутала между Русия и запада. Само един леко залитна в неправилната посока и той си изяде вратовръзката по телевизията.

9

Анонимен

преди 10 часа

Иванашвили е тези грузинци които са разочаровани от НАТО и ЕС, Обещания и нищо повече за кавказците и затова Иванашвили се обърна на 180 градуса.Най-мощният военен съюз с 65% от световното военно БВП , "дарява"бракувано оръжие на Украйна сред които цели 31 танка,, Амбрас" и 20 тина снети от въоръжение,,Леопард".По доброто нещо е,, Пейтриът", Хаймарс" Сторм Шедоу", но и те в ограничени количества.Нормален политик не би продължавал да се бие с Русия. Спасява ги , че РА не е това което беше СА.

8

Анонимен

преди 10 часа

Който иска да се бие с Русия нека да хваща пътя и да заминава за Украйна. Не разбирам защо точно онези мразещи Русия искат да забъркат мен и останалите в техните лични проблеми.

7

Анонимен

преди 10 часа

Който има с какво да мисли.......Прав е, може и да не се харесва на някого, но това е действителността. Който чака Русия да превие гръб, ще има да си чака.