13

До 7

преди 1 седмица

Ами те са там заради Боко и компания бе

12

Е НЕМОЖЕ

преди 1 седмица

ДА Е ПО ЗЛЕ ОТ ТУКА

11

Анонимен

преди 1 седмица

И ние си имаме вече роби у нас - от Индия, Бангладеш.... Работят за 900-1000лв и ги тъпчат да живеят в бунгала по 3-4 без никакви удобства

10

Хахаха

преди 1 седмица

"Печелиш 12.41 евро в Германия с честен труд и според някои това е "робство"."Робство си е защото на пълен трудов договор 12.41 евро по 160часа са ти 1985евро бруто. След данък - 1400евро. Ако плащаш нормална квартира която е най-малко 800евро ти остават 600. Какво правиш със 600евро? Ядеш,.пиеш,.зареждаш кола, плащаш телефон, интернет, телевизия и в края на месеца търсиш 50 евро да изкараш до заплата. Това в капиталистически рай.

9

Анонимен

преди 1 седмица

Винаги могат да отидат в пирамидалната историчвска частна държавна паркова комуна в Росенец, чакат ги с разтворени обятия.

8

M0NARCH

преди 1 седмица

Вижте какво мога да ви спася ама ще ми трябват много пари политическа партия и тн.Нема смисъл.

7

Анонимен

преди 1 седмица

Хора прибирайте се тук за да си оправим държавата. В западна Европа само да се ходи за добър университет. После обратно, да си стегнем коочинката.

6

Киро се върна

преди 1 седмица

И въобще не се срамува,шарлатанина...

5

Не не не

преди 1 седмица

Недейте така да лъжете!Това че има изгорели от работа за български ромънски и други ци г Ани не плюйте по Германия!

4

555

преди 1 седмица

Спомням си как преди 15-20 години масово българи се местеха из Европа и беше "престижно" да кажеш, че живееш и работиш там. Но май истината лъсна. Връщайте се, мястото ни е тук!

3

Ядрен вампир Z

преди 1 седмица

В репортажа пише за някви неудачници където и в собствената си държава нищо не става от тях.Токива са 2-3% от емигрантите.

2

Анонимен

преди 1 седмица

ако си мислите че тези дето сега ги вкарват по хотелите от Индия и Казахстан ще са с по добри условия в България лъжете се .Това е капитализма за да е някой богат много бедни му трябват за да работят за него.

1

Шебек

преди 1 седмица

Навсякъде отиват само и само да не са българи, Еми и ние не ви искаме. Или ставате нормални хора или правете каквото си искате ... Белгия, Холандия, Германия, Англия, там поне не ви знаят магарийте и имат пари....