33

Анонимен

преди 2 седмици

Направо не знам руснаците как го търпят този? Преди поне идваха тук на Черноморието да видят свят, сега са изолирани от целия свят

32

АнонимеН

преди 2 седмици

ДВАТА РЕЖИМА ЩЕ СЕ КРЕПЯТ ЕДИН ДРУГ ОБАЧЕ ТОВА Е ОПАСНА ИГРА КОЯТО МОЖЕ ДА ДОВЕДЕ ДО СВАЛЯНЕ НАСИЛСТВЕНО И НА ДВАТА РЕЖИМА!

31

.

преди 2 седмици

ееххххххх :( , тежка цена плащаме и ще плащаме , че втората световна война е спяна по средата !!! След национал социализма на хитлер е трябвало да пометат и сталинизма да унищожат комунистическата зараза и да освободят русия , Европа и света от червения терор !!!

30

Патриот

преди 2 седмици

Колко са жалки русофилите , подкрепят диктатора Путин , който стигна дъното да търси помощ от Северна Корея !

29

Анонимен

преди 2 седмици

До И от 27. Хич не са значими. Ти си ми най-значимият за световната общност.

28

Анонимен

преди 2 седмици

Ква агресия ве вие нападнахте Украйна

27

Цуни-гуни

преди 2 седмици

На това дебеличко момченце до този дядо на снимката, да му щипкаш бузките.

26

И от

преди 2 седмици

Кого именно ще се защитават ,А?! Жалка картинка са шебеците *** кин и кимчо, но най жалкото е че не осъзнава колко са не съществени и не значими за световната общност.

25

ПроСоТо

преди 2 седмици

ей,шараноиди,никой немал намерение да ги напада,а ?...Та в момента какво става?..-Точно НАПАДЕНИЕ,ЗА СЕГА само с клевети,хули,санкции,ограничения,заплахи...За сега!...А някой ще гарантира ли,че още утре няма да повторят "Блиц Крига" ?

24

Анонимен

преди 2 седмици

Благодарение на технологиите на Русия, САЩ могат да бъдат изтрити от лицето на земята за няколко минути при масиран ядрен удар едновременно от Русия и Северна Корея.

23

Анонимен

преди 2 седмици

Русия и СК могат да и сътрудничат взаимно изгодно. Русия може да вдигне ембаргото на нефт, и да залее СК с нефт, Северна Корея има санкции за внос на нефт, и поради това икономиката и вегетира на минимална мощност. От друга страна Путин може да получи 1-2 милиона добре обучени безстрашни войници готови да се бият в Украйна.

22

Анонимен

преди 2 седмици

До Анонимен 19. Добре. Някаква друга глупост?

21

Анонимен

преди 2 седмици

Това означава, 1) че ако месо от източна европа влезе в Украйна, тогава 6 милиона армия от Северна Корея може да влезе също в Украйна, 2) при ядрена война между САЩ и Русия, Северна Корея ще бие по САЩ с ядрени ракети без да се колебае.

20

АнонимеН

преди 2 седмици

СЕВЕРНА КОРЕЯ ОТКРИТО ОБЯВИ, ЧЕ ЩЕ ДАВА ОРЪЖИЕ НА ТЕРОРУСКАТА :D А КАКВО СТАВА АКО ТЕРОРУСКАТА СЕ РАЗПАДНЕ :D СЕВЕРНА КОРЕЯ УВИСВА!

19

Анонимен

преди 2 седмици

До До 6. Тая мантра я използувай за задни цели. Че в Северна Корея са зле е ясно, но армията би трябвало да е обилно хранена за сметка на гражданството. Винаги е било така навсякъде по света. гладният войник и бунт може да вдигне, че е и въоръжен, а и селски бунт може да потуши защото е сит, а сит на гладен не вярва. Тия глави за какво ги ползувате бе ? За какво са ви ?

18

Анонимен

преди 2 седмици

Вчера един приятел монтьор се върна от Русия, и разправя че там разглобявали един Аурус, и вика, че всичките му части са западни, нема нищо руско.

17

.

преди 2 седмици

от марсианците ли или от лунатиците ще се ............майко мила , колко са жалки срахливите дребосъчета !

16

Анонимен

преди 2 седмици

"Никой няма намерение да ви напада бе, комунистически иzроди." Това за кАпейките е абсолютно без значение. За тях е важно бащицата путинак да каже нещо и веднага се попива и действителността е без значение вече. И така няколко поколения

15

Радио Столипиново

преди 2 седмици

Всички, които се подиграват на руските и корейските диктатори, не стигайте толкова далеч: - Както разкрива европейският парламентарист Кристин Андерсън, Съветът на ЕС премахва криптирането на чат, за да шпионира гражданите. Това оруелско масово наблюдение идва удобно насред EURO2024. Това е още един пирон в ковчега на ЕС.

14

Анонимен

преди 2 седмици

До западняк 13. Ти откъде знаеш ?