49

Анонимен

преди 4 седмици

Любимият номер на тия мошеници е да скандализират обществото и да направят максимално впечатление на подрастващите и на спонсорите за още кеш. Не трябва да им се обръща внимание и трябва да се игнорират на макс. Как ще опазим децата е много сложен въпрос. Геювете вече не са преследвани нито измъчвани от нещо, но опитът да се наложат като норма е мизантропия.

48

ЕВРОАТЛАНТИК

преди 4 седмици

Всички гейове гласуваме за пп-дб

47

Анонимен

преди 4 седмици

Венци Костов си е ромалей.Нормално е да показва как неговият етнос пляка други етноси. Нито един уважаващ себе си актьор не би се съгласил да изиграе това.Филмът няма да получи никакви отличия освен може би в някой порно фестивал за малцинствата.Предполагам че режисьорът просто иска да се извика артистично че е с обратна резба.

46

Еврогей

преди 4 седмици

И колела, и колела, да включат сцена как младите влюбени еврогейове карат колела. Българина трябва да може да се придвижва на колело.

45

1280

преди 4 седмици

Пeдaли в киното ни демонстрират отдавна, както и задължителното в една екранна двойка черно и бяло. Въпроса е защо позволяваме да се случват събития като София прайд? Там, този филм не е гвоздея на програмата, а част от нея, т.е. дни наред ще се показват само такива ценности. Няма ли кой да ги попита тези баща им ли ги е раждал?

44

радомир

преди 4 седмици

Браво, нека душманите се пукат, идват правата и свободата на народа.

43

Ze nigmar

преди 4 седмици

Истински бахратец пр*ска ц*ганьор:)))

42

СтрапоЛена Кировна

преди 4 седмици

До Анонимен 44 Киру Гриндъра....

41

Анонимен

преди 4 седмици

В американските филми от много време насам има подобни сцени и хората ги гледат само на българина му пречат.

40

Бам

преди 4 седмици

Леле какви конспиративно-апокалиптични сценарии се развиват по коментарите надолу от един филм. Като не ви кефи, не го глдайте и толкова. Голямата работа станала. Ако нямаш съмнения в мъжествеността си и 50 такива филма да изгледаш един след друг, пак ще си си мъжкар. Ама голям страх, голям проблем. Ако пък ти се гледат такива неща, всеки има достъп до тях с два клика през телефона си, дори и децата ви, за които уж сте толкова притеснени.

39

Язе

преди 4 седмици

Toй и Ицето беше седял в скута на Шиши, но с добра помисъл - каза, че за народа го е направил и не е изпитал удоволствие. Така двамата герои защитават своята ценностна система. И морал. И за цяла България този сюжет ще остане дълбока рана, която да носим с нас, винаги когато отиваме до урните.

38

Леля Асена

преди 4 седмици

Ромското семе е лековито....аз го поемам и вътрешно и външно ненаситно!!!Както казваше Фифелота Димитрова-"да любиш е чудесно,да те любят е прекрасно"

37

Валерий Смолников

преди 4 седмици

Трябваше нашия руснак Киркоров да е в главната роля

36

Зевс

преди 4 седмици

Така за спорта потърсих Венци Костов в нета, на снимките в Инстаграм ми изглежда леко *** и той, в компания да още по-*** от него и някак има едно преобладаващо излъчване на минали под дъгата.

35

Анонимен

преди 4 седмици

А някой ще ме посети ли кой прецедател на партия ходи с отворено положение rpuндъp

34

баба мара

преди 4 седмици

прос-то-тия до шия

33

Анонимен

преди 4 седмици

Завоалирано ли е?

32

ОРНЕЛА

преди 4 седмици

Поздравления. Любовта винаги побеждава. Най - после и България започва да изглежда модерна, културна и цивилизована. Чудесна новина.

31

Анонимен

преди 4 седмици

Е то шкафчета и кюлчета не могат да предизвикат скандали но това да

30

Галя от EmbassyTO

преди 4 седмици

Вече и авобиографията на васка терзиева ли са направили