34

Анонимен

преди 1 месец

Путин и мир са две несъвместими неща.

33

Анонимен

преди 1 месец

За что боролись, на то и напоролись

32

Анонимен

преди 1 месец

до Анонимен - Русия никога не е нападала и не води война с така наречената "държава" Украйна. Русия провежда на територията на бившата УССР специална военна операция за освобождаване на украинския народ от фашисткия режим в Киев. Ако Русия нападне и започне война с "държавата" Украйна, "държавата" Украйна ще бъде размазана и изтрита от лицето на земята буквално за 3 дни. Укронацистите и терористичната държавата Украйна все още съществуват само и единствено поради милостта и благородството на Русия.

31

До 28 Тъпака

преди 1 месец

Не може.... Украйна има ПВО... и огромна територия, а освен това никой няма да му позволи... НАТО ще се намеси веднага...

30

Анонимен

преди 1 месец

Баба Меца се хвърли в обятията на Жълтият Дракон - *** но безплатният кекс не и е по характера ще търси по-големо кересте .

29

Анонимен

преди 1 месец

Фашистът кръволок Путин трябва да бъде наказан с кол в Петата точка.И ще бъде...

28

Анонимен

преди 1 месец

А някой виждал ли е географска карта на "държавата" Украйна от преди 1991г.

27

Разклокочен

преди 1 месец

Ох, целия клокоча от справедлив гняв и възмущение срещу трагедията и ужасите на бруталната агресия и извършените военни престъпления и престъпления срещу човечеството от режима на Путин и неговата криминална клика и с нищо непредизвикана агресия на кървавия кремълски диктатор срещу Украйна която просто мирно и тихо си седеше и нищо не правеше и само искаше да се развива демократично! Целият съм разклокочен от справедлив гняв, ох.

26

Христо

преди 1 месец

Сега разбрах че Украйна била независима.Аз пък какви глупости си мислех .....въх....

25

Путлер Антихриста

преди 1 месец

иска преговори само при неговите условия, а те са: кражбата на 20% територия от Украйна и тя да се разоръжи напълно без да влиза в НАТО... Типичен пример за пoдлец...

24

Анонимен

преди 1 месец

Путин,ако желае да унищожи Украйна,може да го направи за една седмица. Ако действа като Израел масово бомбандирани с цивилни жертви даже за по малко. Ако пък пожелае,може и за 5 минути да ги изпече. Не разбирате ли,че не му е това целта. Не бърза,ако бързаше щеше да прибере войските си от Сирия,Африка и Далечния изток и да ги прати срещу бандерите. Няма да се сражава с ограничен човешки ресурс. Сега армията му е колкото на Зеле даже по малка,а може да извади 7 пъти повече войни,но не го прави.Др

23

Анонимен

преди 1 месец

Ако Западът иска да загуби всичко което е вложил в Украйна, и плодородния чернозем който е изкупил, и оръжията и парите дадени на режима е Киев, и престиж и всичко, трябва веднага да се съгласи на мир на условията на Русия. В противен случай ще загуби много повече. Има такава традиция при Путин - второто предложение е по-лошо от първото, и по-добро от третото.

22

Анонимен

преди 1 месец

Те не се бият с армия, от 2 години стрелят по инфраструктура, убиват цивилни, предимно жени и деца, децата са нацисти, много ясно! Това е блатната армия! Каквато държавата, такава и армията и!

21

Анонимен

преди 1 месец

Нападна си е без причина, просто не осъзнава колко милиони ще страдат, включително и неговия народ, но КГБ си е КГБ... :)))

20

баба мара

преди 1 месец

какво може да се очаква от убии-ци по генезис здравната система е изцялоплатена бедните чакат с месеци никои няма да се занимава със заразенида *** като мухи те и без това са излишни и непотребни

19

Анонимен

преди 1 месец

Украйна е свободна и независима държава и може сама да избира - дали да бъде неутрална държава с извънблоков статут, или вражеска по отношение на Русия държава. Украйна свободно направи своя избор, и сега понася последствията от избора си.

18

Анонимен

преди 1 месец

Руснаците са намерили от някъде перални за чипове.

17

Анонимен

преди 1 месец

На 24 май Президентът Путин директно отхвърли легитимността на Зе-узурпатора.

16

Споко

преди 1 месец

Споко, Робърт Де Ниро, Емма Томпсън, Боно от U2, Imagine Dragons, Лийв Шрайбър, Тимоти Снайдър, Франсис Фукуяма, Марк Хамил, Миша Колинс, Барбара Стрейзанд, Марк Стронг и още много, много други личности са с Украйна, Русия няма никакъв шанс да спечели срещу Робърт де Ниро и Емма Томпсон и Боно.

15

Анонимен

преди 1 месец

А какво става с контранастъплението? Върнаха ли вече Крим?