47

Анонимен

преди 1 месец

Най-добре да падаме пак под руско робство. Путлар да ни организира един народен концлагер по кубински или севернокорейски тертип и ша се оправим.

46

Евразин Алахакбаров

преди 1 месец

е го , главния татарин си го каза : ако русия загуби войната, ще е пагубно за задунайская империя. преведено на татарски: ако спрете да превеждате пари за шахеди, ви турам на дузпата и идват сръбете, а аз отивам в ростов на дон

45

До Фара

преди 1 месец

Не пращай Радев при Путин,той сам ще дойде в България! Като гледам 80% от българите ще го срещат с хляб и сол,вие му мислете! Тя историята се повтаря,ама вие не четете! Учете се бе ,в знанието е силата!

44

Унга Бунга

преди 1 месец

До Бонго Бонго обявят ли се сепаратистите по черноморието сърбите ще сложат границата след плевен, а румънците ще си приберат добруджа. шанса на нормалния българин е да мигрира по румелийско, колко по близо до турската граница, толко по добре.

43

Анонимен

преди 1 месец

Този ни докара и Киро и Кокора и всички останали беди през последните пет години! Мрэсен долен наведен продажен зелен чорап!!!

42

Бонго Бонго

преди 1 месец

Егаси системата за поправка на думите...За нищо не се авате бухчи

41

Служебният министър

преди 1 месец

На Енергетиката Малинов(от котилото на Радев ъ един от подписалите договора с Боташ), обмисля да преотстъпи капацитета по договора с Боташ на други(частни) доставчици.Защо и колко губим?Таксата за пренос през турска територия е изключително висока-една трета от цената на газа ,който употребяваме в България.В момента Боташ решава може ли изобщо да съществува Булгаргаз?Категорично,при този договор Булгаргаз няма да може да съществува дълго време.

40

Бонго Бонго

преди 1 месец

Бях шокирана, когато бг бакшиш в Поморие каза: градът е руски. Не можех да повярвам що за бг гнийда твърди това. Същото е за Камчия, Варна,Бургас, Равда... Руски ли са ей мишойк Радев???

39

Анонимен

преди 1 месец

Резидента за пореден изплиска легена като са из, А, ка ..Какво откритие - как не му е хрумнало на никой до сега ....- да беще звънал на Вовка и да му даде акъл преди да нападне суверенна държава с цялата военна мощ и всякакви тенекета и оружия и да му каже - а бре началник кви ги вършиш.. що така - аз съм открил топлата вода..аман заман дипломация ...преговори ..кво е туй наливане на оружия

38

IQ 3.14

преди 1 месец

много интересно, ал бъндиооглу му е ясно еч след тоя мандат си отива на село, ама ако се случи това, което се очаква, и ес ни дръпне щепсела на валутния борд и програмите, кой ще поддържа тия десетки хиляди главанаци администрация, дето се народиха откак почнахме да се променяме? всеки общинар с футболен отбор и нпо... и народен представител дето го съдат за шпионаж в полза на страна, която ни е обявила за "вражеска" . аз ли съм т ъп, или ските ми се не пързалят (руска поговорка)

37

Анонимен

преди 1 месец

България над всичко! Нас Украйна не ни интересува,да се оправят**** с подобни думи българските държавници са отпратили византийската молба за помощ срещу новопоявилия се нашественик през 13 век. и резултата е бил плачевен.

36

Анонимен

преди 1 месец

Само не разбрах коя партия иска да спре войната. Гледайки всичката законотворческа дейност на Възраждане, те са си за войната и по-скоро ще разцепят България на няколко части. БСП си е за НАТО и ЕО, така че и те не са. Да не говорим че Нинова слуша само нея си.

35

Анонимен

преди 1 месец

до непрезидента, не крийте зад думите за мир слугинажа към режима в кремъл

34

Х

преди 1 месец

този започна...

33

Анонимен

преди 1 месец

този човек който е срам за българския род да си подаде оставката

32

Анонимен

преди 1 месец

господин непрезидент на България, ако ни нападне някоя държава вие ще предадете ли половината от територията на България. вИЕ господинчо не президент сте срам за институцията президент!!!

31

Анонимен

преди 1 месец

На ГЕРБ и ПП им остават една стъпка от четри до обяваване на война на Русия.. Първите три са направени

30

Анонимен

преди 1 месец

Ще гласувам за полоковник

29

Анонимен

преди 1 месец

До Христо А ако Русия поиска Варна, Балчик и Поморие? Да преклоним ли главица, или да се борим, както украинците?

28

Глупости

преди 1 месец

Ще избираме между крадци и разни други