34

Много идеен економис

преди 2 месеца

Отказахме ли се да вървим пакет с Румъния? Тях никога ням да ги стигнем вече. Те минаха по-богати от Унгария и Словакия. Ще се надяваме Гърция да падне още, за да ги подминем по инерция. Ама май единственият шанс да не сме последни е да приемат Албания и Македония. Там поне за 4-5 години, докато се окопитят ще сме предпоследни. А, този икономист има ли идея, как да расте демографията и икономиката реално? А не да се надява да пада друга членка и бройката, на която се дели продукта за да ги минем

33

българина

преди 2 месеца

Гърция стига максимума 2004, след приемането на еврото 2001, инерция му се вика. Тук ще е същото, това догонване, което този обяснява ще спре след 2 3 г, и от най бедни в ес ,ще станем най бедни на континента

32

Зозо

преди 2 месеца

До Хора... Хаповете .... Ква русия с мин. заплата 300лв.?!? Клоун. В Китай ядат змии, гущери и прилепи, кучета и котки....

31

Фед Красивия

преди 2 месеца

Забравили сте последния абзац ."Честит 1-ви април"

30

Анонимна

преди 2 месеца

До 31 март беше срокът в който финансовия министър, трябваше да върне 1 милиард лева във фонда за енергийна сигурност.

29

Бай Илийчо

преди 2 месеца

Пак простотия. Кък и Га жа стане тая раута бря ? Идът избори и подмиването и лъжите почнаха

28

Реалист

преди 2 месеца

Асен Василев вдигна заплатите и пенсиите в най-трудната световна криза на инфлация и ковид!!! Той е герой!!! Ако беше Бойко на власт, не постна пица, ами само хляб и зъби щеше да ядете и ревете!

27

АнонимеН

преди 2 месеца

ПЪЛНА ГЛУПОСТ Е ТАЯ СТАТИЯ!!! ЖИЗНЕНИЯ СТАНДАРТ В РУМЪНИЯ Е С 50% ПО ВИСОК ОТ ТОЗИ В БЪЛГАРИЯ И ТОВА НЯМА ДА СЕ ПРОМЕНИ СКОРО! РУМЪНИЯ СИ ПОЛУЧИ ПАРИТЕ ЗА КОВИД КОМПЕНСАЦИИ А НИЕ ДО КЪДЕ СМЕ :D НЕСТА НЕКАДЪРНО Е УПРАВЛЕНИЕТО НА ПП-ДБ И ПП-БД С ГЕРБ! САМО ИСКАТ ДА ВЛЕЗЕМ В ЕВРОЗОНАТА ЗА ДА ИЗХАРЧАТ 10-КИТЕ МИЛИАРДИ БЛОКИРАНИ ОТ МЕЖДУНАРОДНИЯ ВАЛУТЕН ФОНД! НО ВИКОЙ НЕ ОТРИЧА, ЧЕ ПП-ДБ СА ПО-ДОБРИ ОТ ГЕРБ! ОТ ГЕРБ ПО-ЛОШО НЯМА!

26

Анонимен

преди 2 месеца

Охоо, първи април. Излязъл умнокрасив изруд, да се кашмери на мой гръб.

25

Хора

преди 2 месеца

Хора, единствената партия, която е последователна в исканията си и политиките си е Възраждане. Време е да дадем шанс на д-р. Костадинов да покаже на какво е способен. Ако се провали ще го свалим. Но мисля, че България ще просперира само ако е с Русия. С ЕС и НАТО не може да има напредък. В момента силните на деня са Русия и Китай. САЩ отдавна са бита карта. Държавата с най-много дългове. Една от най-бедните държави е САЩ в момента. Редица анализатори го потвърждават. Възраждане трябва да сапърви

24

Мнение

преди 2 месеца

А зад мутрата наднича мафията на Шиши. Той е Боса на Боко!

23

Зозо

преди 2 месеца

До Асен Василев.... Алоооуу, Асан Василев /Хелга/ е за пандиза. И аз мога да тегля всяка година 16 милиарда заем и да раздавам. А за дребните фирми дране до кокал... Ай сиктир!

22

Ястреб Османлията

преди 2 месеца

Има корелация между интелекта и благоденствието на един народ, които са право пропорцианални един на друг, т.е. - един народ колкото е по-интелигентен, толкова по-добре живеят. Единственото изключение от това правило са българите, при които тази корелация е обратно пропорционална.

21

Възмутен

преди 2 месеца

До 14. Това че перманентно разпространяваш лъжите на мафията и опитите да дескридитира и оклевети ПП-ДБ е срамно! Продаваш бъдещето на децата си!

20

Анонимен

преди 2 месеца

Чичката, или лелката ни показва "светлото бъдеще в края на тунела". Което никой няма да доживее. То е било винаги за паразитиращите върху нас чорбаджии.

19

Асен Василев

преди 2 месеца

На Асан едно не може са му се отрече. Захвана се с доходите. Добър-лош ще се види след време. Сбъркаха, че изпраха Бойко, а той сега им удари звучен шамар, заедно с ДПС. Освестиха се ППДБ-то, но вече е късно. Борисов не трябва да се връща на власт. Всички статистики показват, че банкянската мутра е вредна за България. ГЕРБ не трябва да управляват, защото стават безконтролни. Опраскаха преди време Реформаторите, после Патриотите, сега ППДБ-то. ГЕРБ е враг на България. С Мутрата не се просперира!

18

Истината!!!

преди 2 месеца

На път сме да се изкачим едно стъпало нагоре благодарение на изключително уния и успешен финансов министър Асен Василев и ПП-ДБ!

17

Пич

преди 2 месеца

А сега си представете какво щеше да бъде ако "мъдрия гласоподавател" не беше избирал на няколко пъти БСП, ДПС и ГЕРБ за последните 30 години. Ако не беше качил на власт крадливите мутри, ако не беше се ханал на пропагандната кукичка на московските проксита. Поимслете си къде щяхме да бъдем сега щом с тези мутри отлепяме дъното.

16

Христо Христов

преди 2 месеца

До 8 "Има един индекс, за който никой не говори, а той е основната спирачка България да не отлепи от дъното - КОРУПЦИЯ!" - според ЕК, България НЯМА проблем с корупцията!

15

Анонимен

преди 2 месеца

"ПП-ДБ успели да ни измъкнат оъ калта" ама друг път!