22

Анонимен

преди 5 месеца

Срещата и била "тайна". Иначе специално от Блумбърг Росия ТВ и ДНЕС.РУ са разбрали за нея.

21

Анонимен

преди 5 месеца

Путин май го подмениха руснаците с някакъв киборг, защото го гледам на едно видео се движи като робот. Не знам, смениха ли го, не го ли смениха, но дори да са го сменили Путин това няма да ги спре руснаците. Дори с киборг ще победят, защото руснаците като стане война озверяват и не можеш да ги спреш. Това е доказано десетки пъти исторически така че Украйна е обречена. Руснаците гладни и жадни ще ходят, но ще победят.

20

Анонимен

преди 5 месеца

"Аз, съм ЗА. Русия нека вземе Донбас и Крим, но Украйна ЗАДЪЛЖИТЕЛНО В НАТО. Санкцийте за Русия ОСТАВАТ. След години Просията ще се разпадне и китайците ще ги превземат. Няма спор по това." - Сигурен съм, че само преди няколко месеца си твърдял, че няма спор, че Русия ще загуби войната. Сега вече осъзнавайки, че няма как да ти излезнат кривите сметки вече нямало спор, че Китай щели да превземат Русия. След няколко години отново ще осъзнаеш, че прогнозите ти не струват и пукната пара.

19

До 13

преди 5 месеца

Кво са смачкали руснаците, ти да си видял натовски войници в Украйна? НАТО да не се занимава само с Русия? Путин си изразходи половината армия и за какво и той не знае след като вече си беше взел Крим? НАТО не са дали и 1 жертва в Украйна. И сега какво излиза че Украйна пак ще е в ЕС и НАТО а Русия ще вземе Донбас - голяяяма печалба за Раша брат!

18

ъ

преди 5 месеца

Задават се тегави времена за евроатлантиците в БГ. Да не се заблуждаваме - Путин ясно каза на западняците какво иска. И това е НАТО от 1997 година. Това, че западняците се правят на глухи, няма да помогне на никого. Ами връщайте овреме Паметника, че да не страдат пак цветовете на нацията.

17

Анонимен

преди 5 месеца

чакайте още и се инатете докато остане 10 кв.м.не разбрахте ли,че Русия победи,с лудия си вече умрял и подменен путин,но с огромните си подз.богатства,суровини и население,руснаците от глад ще умрат но ще победят.много земя и население имат.

16

наблюдател

преди 5 месеца

Нищо няма да стане така ,както го предвиждат.

15

Анонимен

преди 5 месеца

Русия им зима и морето и Украйна ще се смали.

14

Анонимен

преди 5 месеца

Русия се оказа по-силна от НАТО и от Украйна. Въпросът е какво правим сега? Защото пак сме от страната на булката. Руснаците смачкаха НАТО и Украйна. Руснаците са по-умни и силни от нас. Не можем да ги надвием. Време е за план "Б"

13

Анонимен

преди 5 месеца

Българите това не ги касае ,ПП вероятно гои касае ,може да им дадат 3,,4 града като подарък

12

аха

преди 5 месеца

Много приказки за нищо. Говорело се нещо за отстъпки пред Русия, без самата Русия да е питана какво иска. И за спускане на желязна завеса, при положение, че на Запад желязото е кът. Желязото на Запада го набраха идженерите в Европа и онези със значимите животи - в САЩ. Айде, закривай.

11

Анонимен

преди 5 месеца

Колко по-далече е НАТО от бг толко по-добре и за бг.

10

Анонимен

преди 5 месеца

Натам вървят нещата. Но кой ще обясни на украинците, че те няма да могат да си върнат загубените територии? Кой ще им обясни, че стотиците хиляди убити можеха да са живи, ако не се бяха подвели под натиска на Англия и САЩ за война с Русия? Съсипана държава, съсипана икономика, милион загинали и ранени, милиони избягали, загубени 20% от територията ... и за какво, за да угодят на краварите да се бият с Русия? Зеленски е за съд, ако преди това не го свитнат.

9

Анонимен

преди 5 месеца

Аз, съм ЗА. Русия нека вземе Донбас и Крим, но Украйна ЗАДЪЛЖИТЕЛНО В НАТО. Санкцийте за Русия ОСТАВАТ. След години Просията ще се разпадне и китайците ще ги превземат. Няма спор по това.

8

Аноним

преди 5 месеца

Да спира тази война най после преговори мир

7

Анонимен

преди 5 месеца

До 2... Всъщност комунистически са само Северна Корея и Китай..Относно окрайна, най вероятно ще бъде разделена подобно на Корея...

6

Хора

преди 5 месеца

Оказа се че НС е гласувало да даваме пари на Украйна,това тежко предателство е на ГЕРБ,ПП,ДПС и ДБ.Държавата ни изнемогва а де дават пари на хунтата в Киев.

5

Анонимен

преди 5 месеца

България трябва да излезне от НАТО и търси помощ от Русия да си върне Македония и бяло море. Ако има нова линия тя може да сцепи бг и мине през стара планина.

4

Пен

преди 5 месеца

Така е, ще влезе в НАТО Украйна! Само че част от нея ще се казва Полша а другата част Унгария :))

3

Анонимен

преди 5 месеца

Русия са по-силни и ги пребиха. Бг отново е на страна на губещия.