88

Анонимен

преди 6 месеца

До 96. А ти нямаш ли мозък да измислиш нещо свое вместо да плагиатстваш глупостите на Явор Дачков?

87

Анонимен

преди 6 месеца

До 103 Ама то това е ясно на всички що си мислиш,че Навални го опандизиха.шото руснаците най-добре им знаят номерата

86

наблюдател

преди 6 месеца

Русия уверено върви по стъпките на фашистка Германия.

85

Газанчанин

преди 6 месеца

Путин акбар, ще му подаря един Коран.

84

Анонимен

преди 6 месеца

В Турция 1 януари започна с многохилядно шествие в подкрепа на палестинците. Шествието се проведе в Истанбул и към него се присъединиха ръководителите на Baykar Селджук и Халук Байрактар, бившият шеф на Министерството на отбраната Хулуси Акар, бившият шеф на Министерството на вътрешните работи Сюлейман Сойлу и бившият министър на енергетиката Берат Албайрак и много други официални лица (TRT Haber).

83

Анонимен

преди 6 месеца

Основното желание на украинците за 2024 г. не е да ПОБЕДЯТ, а да ОСТАНАТ ЖИВИ. Много логично и правилно желание предвид настоящата ситуация. Освен това си струва да се има предвид, че проучването е проведено в ултрапатриотичен (и проправителствен) канал, което означава, че трябва да се направи и корекция на данните. Това означава, че тези, които искат да оживеят през 2024 г., са много повече от 47%, а тези, които искат да спечелят, са много по-малко от 37%. Много неприятна тенденция за Зефюрера и бандата му.

82

Анонимен

преди 6 месеца

-Имаш предвид чужда помощ, казах аз. Не, каза служителят, даваме на политическите лидери торби, пълни с пари. Ние ги притежаваме."

81

Анонимен

преди 6 месеца

Не разбрахте ли, че това, че сме щели да взимаме бежанци е фейк нюз?

80

Анонимен

преди 6 месеца

Някой досеща ли се колко пари са получили нашите майкопродавци за предателството си? Американецът-републиканец Paul Craig Roberts обяснява поведението на туземната колониална администрация: "Преди години бях в Пентагона в офиса на много високопоставен служител за важна среща. Използвах възможността да задам въпрос за нещо, което отдавна ме озадачаваше. Как, попитах аз, Вашингтон успява да накара чуждите правителства да подкрепят интересите на Вашингтон за сметка на интересите на собствените си страни? Пари, каза висшият служител на Пентагона.-Имаш предвид чужда помощ, казах аз. Не, каза служит

79

Анонимен

преди 6 месеца

На восъчната матрьошка с дръпнати очички пак й пуснаха стария магнетофонен запис. Жалка постановка за безмозъчна публика като тукашните копейчици.

78

Анонимен

преди 6 месеца

Атаката по Белгород беше 100% дело на този кремълски каcапин

77

Анонимен

преди 6 месеца

Обръщението на Владимир Путин към Руският народ!В него той говори за бъдещето на руските деца и за единство което никой не може да победи, а ние събираме помощи и капачки за Българска коледа за която трябва да плащаме пак ние.Никой не обича предателите и слугите, а уважава само тези с вдигнати глави!

76

Анонимен

преди 6 месеца

До 88 Е това ,че реши да начупи кофите на бандеровците това ли е превземането на света тя Бандерията се оказа целия свят няма такава измишльотина

75

Анонимен

преди 6 месеца

Подкрепата за Украйна очевидно ще трябва да продължи. Този не иска да си свали кървавите лапи от суверенна Украйна.

74

Анонимен

преди 6 месеца

На всяко летище паспортния контрол е автоматизиран и отнема минута. Да представяш отпадането му за исторически успех, постигнат след като си се съгласил опашките за Гърция да останат и да прибереш сирийски и афганистански добре мотивирани младежи, е много нещастен пиар.

73

Анонимен

преди 6 месеца

До укрофашгите в коментарите: Няма да стане с натискане на клавиатурта..Марш на Фронта фашаги !

72

Анонимен

преди 6 месеца

Касетъчни снаряди по Белгород може би е имал предвид?

71

Анонимен

преди 6 месеца

Най - важното е, че благодарение на САЩ, Европа и най - вече на Украйна , България се освобождава от РУСКОТО РОБСТВО и ХИБРИДНАТА война срещу страната ни !!!!! Всичкои коментари ,и писания във форума ,са излишни и безсмислени ... Всичко върви по план и България ,отново, след 80 години руски ботуш ,ЩЕ БЪДЕ ВЕЛИКА !!!.

70

Анонимен

преди 6 месеца

Ако още не сте разбрали, тук, в България, ние сме във война. Защото сме превзета и завзета държава. Управлявани ни сме от продажници, предатели, алчни измамници, а ние все още си въобразяваме, че дъжд вали. Във война сме, война за християнските ценности, война за Вярата, война за националната ни сигурност, война за Христа, война за Истината в името на Бога, война срещу сатанистите, които са ни окупирали. Ако все още не са ви зомбирали окончателно, през 2024 ви желая не само да Станете, но и да Застанете! Срещу Продажниците и Предателите, които продадоха и предадоха държавата.

69

Анонимен

преди 6 месеца

Какъв е този азиатски kpeтeн на снимката?