28

Анонимен

преди 6 месеца

Денков ни продаде за 30 сребърника. Така както Юда предаде Исус преди 2000 години. Денков е син на Юда Искариотски. За съжаление в България е пълно с негови синове. Обаче Юда предаде един човек, а Денков предаде милиони.

27

Анонимен

преди 6 месеца

Надявам се наште да откажат такава сделка с Австрия, срещу имигранти, дано се осъзнаят

26

Анонимен

преди 6 месеца

Ще заприличаме на Русия значи.

25

Анонимен

преди 6 месеца

Ред е на Тошко да се изкаже!

24

От хората

преди 6 месеца

Ти си в Народното събрание, направи така, че това да не стане. За какво са ни мигранти,да отиват при Макрон и в Европа. България да е чиста република.

23

до Анонимен

преди 6 месеца

"""""Нали много ги обичате! И те са руски приятели!""""" -------- Кой кого обича за нас е вече без значение!!!! Вече е твърде късно!!! Свидетели сме на Агонията на държавата ни преди нейния край, както казах - Въпрос на време!

22

Анонимен

преди 6 месеца

Имам въпрос към Денков. Вярно ли е, че е подписал договор с австрийците България да приеме 6000 афганистанци и сирийци още януари месец 2024? Тази информация излезе като новина по няколко медии вече. Денков чакаме отговор на този въпрос.

21

До 25

преди 6 месеца

В България бежанските лагери са от отворен тип и ще на всичкото отгоре ще трябва да строят нови за новите мигранти дето ще докарат

20

Public enemies

преди 6 месеца

Ще дойдат сирийци афганистанци в България, ще видят че животът тук е какъвто е тяхните страни, но нямат български паспорти и не са български граждини и ще преценят че е по-добре да се върнат по родните места.

19

Някой

преди 6 месеца

Някой въобразява ли си че тези афганистанци и африканци ще стоят в България !!!??

18

Анонимен

преди 6 месеца

То нали и затова румънците искаха да се отделят от нас за Шенген,щото не искат да приемат всичкото маймун дето сега живее в Западна Европа...

17

Анонимен

преди 6 месеца

Не подкрепям Възраждане, но и не искам бежанци срещу Шенген, на никоя друга държава не й е поставено такова условие, освен на нас с Румъния, унизително е и е страшно защото този тип мигранти трудно биха се интегрирали

16

Анонимен

преди 6 месеца

До 1 те ако работеха щяха да си ги вземат в европата.Това беше идеята на баба Меркел ама удариха на камък и сега хайде на баламите да ги хранят

15

Анонимен

преди 6 месеца

Този някой да го е чул да каже нещо положително и радостно.

14

Анонимен

преди 6 месеца

Ще върнат 6000 сирийци и афганистанци от Австрия. Това е условието. Денков веднага да бъде арестуван!

13

Анонимен

преди 6 месеца

Тука вече се решава съдбата на България. Приемайки сирийците и афганистанците България приключва да съществува като държава. Това е подмяна на населението, религията, културата и манталитета на страна. Тия сирийци и афганистанци що не си ходят в Сирия и Афганистан? В момента там няма война. Или да отидат в друга мюсюлманска страна. Алжир, Мароко, Тунис, Саудитска Арабия... Има много мюсюлмански страни. Австрийците ни изиграха много хитро. Но те знаят, че нашите продажници ще ни продадат.

12

Public enemies

преди 6 месеца

В интерес на истината в България не е по-хубав животът от която и да е страна в Африка, не мисля че азиатци и африканци напират да застояват в България, явно престоя им тук е част от пътя им към някоя западноевропейска държава.

11

Анонимен

преди 6 месеца

Нали много ги обичате! И те са руски приятели!

10

Анонимен

преди 6 месеца

Той пише от лично качество , не е никакъв! Живееше в най-кирливия блок на ,,Кайсиева Градина', работнически краен квартал на Варна, част от район Владиславово, всичките лапета го биеха, такъв си остана! Никога не е имал добро образование или интелект, макар че завърши нещо в Търново! И такъв льохман чрез популистки методи ще ръководи обществени процеси? Боже, пази България!

9

До уточнение

преди 6 месеца

В пик са писали че са се съгласили за 6000 афганистанци да бъдат върнати в бг, не знам дали е вярно