12

Анонимен

преди 4 месеца

До Цар ЛъвНай-вероятно, атентата е организиран от външни западни сили и всички атентатори и докоснали се до атентата по някакъв начин в църквата "Света Неделя", са убити жестоко след това и след ВСВ, защото нацисти продължават да управляват и след ВСВ или може би , за да няма свидетели! Този акт(атентат) , винаги е бил странен, защото именно след това , се появява кървавия професор Цанков, който изтезава, коли и беси , масово народа!

11

Анонимен

преди 4 месеца

Да, паметниците на престъпния комунизъм по вреден дори и от нацизма падат както и опорките на копейките за големите ни "освабадители" - колхозниците.

10

Анонимен

преди 4 месеца

зюддойче цайтунг е един кен ефен вестник, известен с жълто-кафявия си цвят и снимки на голи дърти провиснали немкини.

9

doctor.no

преди 4 месеца

На *** му е свирен МАЧА, сега печем торта "Альоша" :)

8

Анонимен

преди 4 месеца

Живите паметници на комунизма са тук, постоянно в медиите.Ако не вярвате си ги пуснете - Волгин, Карбовски, Бойко Василев.Снимат им филми като на Филипова.В университетите четат лекции.Трагедия е в Бг.Комунизма не си е отишъл, затова и света се развива и расте на население, а тук умираме.Няма помощ от никъде, а и кой да помогне на тоя народ.

7

Анонимен

преди 4 месеца

До Паню Баирски крайно време е да разбереш колко си Tъn, а верно ти си толкова, че не можеш да се усетиш ;)

6

Анонимен

преди 4 месеца

трошат паметници, горят книги, европа се връща към средновековието

5

Анонимен

преди 4 месеца

Голема победа нема що, шорошоидната утайна на всяко общество се продава за жълти стотинки и се дупи на шефовете си

4

Анонимен

преди 4 месеца

Пожелавам на тези, които събарят паметници и реанимират нацисткия райх и идеология, да получат нацизъм до припадък и повръщане, подобен на този в Украйна, за да се научат, че нацизма е крайно вредна, античовешка идеология, носеща единствено трагедии и смърт, но нищо полезно или позитивно в нея няма!

3

Шефрет

преди 4 месеца

Няма нищо де, то скоро ще ги построят на ново след денацификацията на Европа) Тея сега къде ги събарят дали ще ги събере самолета за Хамерика ,или ще се тъпчат по летището като в Авганистан))

2

Анонимен

преди 4 месеца

Който не помни историята е обречен да я повтори. Гьобелс сигурно е много доволен от развитието на Европа.

1

Да

преди 4 месеца

Глупости