75

Анонимен

преди 7 месеца

Най-добрият all road на всички времена - BYD YangWang U8 представя технологии, пред които цялата немска автомобилна индустрия със 100 годишната си история изглежда като детска ясла. 3.6 сек ускорение до 100км/ч, салон клас лукс.Две версии - градски комфорт и all road. Хибрид с 5 двигателя, ДВГ 230 кс и 4 електромотора на всяко колело обща мощност 1200 кс и 1280 въртящ момент. 37 сензора, лидари и камери, автопилот и автопаркиране. Принципно нова технология окачване, наречено "облачно". ютюб: BYD Yangwang U8 :Revolutionary Tech Unleashed - Takes the World by Storm

74

жорето

преди 7 месеца

И днесчето

73

Христо Христов

преди 7 месеца

До Анонимен/81 "... що не заминеш за русия?" - щот съм свободен да избера къде да живея. Други д'билни въпроси?

72

Българин

преди 7 месеца

Путин го каза много ясно още преди половин година - Русия няма как да бъде победена на бойното поле. Историята го е показала. А вече се вижда и в настоящето. На руската мечка може да и трябва време да се мобилизира и да мине във военен режим, но веднъж това стане ли, няма какво да я спре.

71

Анонимен

преди 7 месеца

Американски блогър милионник Wall Street Silver: Войната в Украйна вече свърши. Русия дори не се опитва да превземе цялата страна, те просто държат източните региони с преобладаващо рускоезично население. Нищо няма да ги премахне оттам. На този етап ние просто харчим пари на вятъра.

70

Анонимен

преди 7 месеца

Друг въпрос към копейката Христов. Кого ще нападне русия след Украйна?

69

Христо Христов

преди 7 месеца

До Байо/63 "А най-вече на ми60ка-академик и п0дл 0гата му Тагаренк0.Да си знаят." - Академикът и Тагаренко правят това за което 85% от матряла гласуваха на 2 Април - интеграция с ЕС и НАТО. Браво на тях! ПП. Аз съм за това да идат и по-далеч - мобилизация на ПОНЕ 50000 европеидни про'с'така, гласували за ЕС, за Украйна.

68

Анонимен

преди 7 месеца

До Христо Христов що не заминеш за русия?

67

82-ОМБР

преди 7 месеца

Вие тоя Унгарец за много миродавен го имате! Сигорно много ви се иска да е така!

66

Анонимен

преди 7 месеца

Не на еврото!Ако - когато - въпроса с миграцията опре до кокъл, ще го използват като лост за натиск за задължителното заселване. И тогава няма да има не искам /недей....Или приемаш мюмюни по бройка или ти затягат гаротата.....

65

хе хе хе

преди 7 месеца

А кой избра ба власт русофобите? Горкият невинен български народ, те били 80% русофили, даже 101% русофили, но от некъде им дошли некакви русофоби да управляват.

64

joreto

преди 7 месеца

Ами не ми дава днес да не съм неанонимен. Елчето да поучи още малко, ако требе, и у Унгария, тя журналистиката е проста работа - нагъзваш се, и си ти

63

Христо Христов

преди 7 месеца

До Анонимен/72 "техните слуги и тук и ЕС и предлагаме да отидат на фронта да се бият за Украйна" - ВСИЧКИ про'с'таци гласували на 2 Април за ЕС ТРЯБВА да бъдат пратени да се бият в Украйна.

62

Анонимен

преди 7 месеца

До 72 предлагате? Ти си един бе копейка.

61

Христо Христов

преди 7 месеца

До Анонимен/67 "Виждали ли сте русофил с руски или китайски автомобил?" - аз съм с китайски. За 100 000 лв. И не съм русофил, но върло срещу ЕС. Други въпроси?

60

Анонимен

преди 7 месеца

Коя ще е следващата държава, която русия ще нападне след Украйна?

59

Анонимен

преди 7 месеца

100 човека от ръководители на ЕС не е целия ЕС ,украинската *** и техните слуги и тук и ЕС и предлагаме да отидат на фронта да се бият за Украйна )

58

Анонимен

преди 7 месеца

Унгария ще увеличи територията и ще си върне земите от Украйна и ще има обща граница с Русия, ще бъде основен газов хъб на Европа когато ЕС се разпадне, а може и да напусне ЕС, никой не иска да го асоциират с пораженци, защото Сърбия и Унгария ще бъдат ключови играчи в "Един пояс, един път" за Европа. Неслучаийно Орбан и Вучич бяха поканени в Китай на форума "Един пояс, един път", а Брюксел, Париж и Берлин не бяха. А България, която се изпокара с всички, отива в небитието.

57

Анонимен

преди 7 месеца

Русофобииииииииииииии защо намесихте България и народа във фобията и омразата си към Русия и руският народ? Не можахте ли чисто демократично да се съберете някъде да си дадете всички спестявания, да си продадете всички имоти и за ваша си сметка, ако иската купете всички ядрени бомби на Земята и ги хвърлите върху източника на фобията и омразата ви! Не ви е достатъчно това нали? Искате всички да са като вас, за да не носите отговорност за геноцида, който се причинява на хората по тези земи вследствие на наливане на оръжия и пари в ръцете на фашисти-u3Bepru!

56

Анонимен

преди 7 месеца

Както каза наскоро един сръбски свещеник: Сърбия и Русия - брат за брата, на небето Бог, на земята - Русия. Върху Сърбия се оказва огромен натиск да се присъедини към санкциите срещу Русия и да признае Косово, в замяна и обещават някога да я приемат в ЕС. Но сърбите никога няма да предадат родината си в Косово и Русия. Сърбите чакат Русия да завърши победоностно военната операция и Русия в пълен мащаб да се върне на балканите и миропорядъка на балканите да се промени. Русия пожелава на Сърбия да се държи, да не бърза, и всичко ще стане с времето си.