18

МВР РУХНА

преди 7 месеца

Масово влечение на полицаи към роми в Западна България, не признават Българите за живи! Вадете АРМИЯТА веднага!

17

Анонимен

преди 7 месеца

Във войната, която ще последва, ще бъдат заличени две терористични организации! Хамас и Хизбула ще престанат да съществуват! Скачахте по гърба на чичо в Сирия, скачахте във Венецуела, скачате в Украйна! Е сега се наденахте!

16

гтомн

преди 7 месеца

ердоган каза - къде е сащ, къде е израел? какво правят там?!

15

Анонимен

преди 7 месеца

Доказателство, че силната израелска армия е само мит разпространяван с години от онези с плитките. При първата по-сериозна атака от козарите, янките веднага доприпкаха да сменят пелените на евреите.

14

Анонимен

преди 7 месеца

Това значи, че в средата на седмицата израелската офанзива в Газа може да започне.Ако някой арабски държави решат да помагат, ще бъдат заковани моментално. Нимой не може да се еб ава с чичо Сам.

13

Анонимен

преди 7 месеца

А пък руzнаците ще докарат Димящия Кузя, вече е тръгнал натам - очаква се да пристигне... след Нова Година!

12

токмак

преди 7 месеца

Следва извънземна инвазия или война с тактически ядрени оръжия. Русия за сега ще гледа филма.

11

МВР РУХНА

преди 7 месеца

Масово влечение на полицаи към роми в Западна България, не признават Българи за живи! Вадете АРМИЯТА веднага!

10

Анонимен

преди 7 месеца

На никой не му прави и впечатление коментарите на бившия израелски премиер Ехуд Олмерт за DW (https://dw/.../olmert-prvo-da-se.../a-67087016), който споменава, че Израел е финансирал Хамас, а Натаняху е помогнал за разрастването му. Никой на Запад не обръща внимание на коментари на интелектуалци като Габор Мате, който е оцелял от Холокоста и твърди, че го е срам от това, което прави днес Израел

9

Анонимен

преди 7 месеца

Време е Иран и всички останали бедняшки съюзници на голташка Русия (то Русия богат съюзник няма, само с мизерници като себе си дружи) трябва да бъде изметен. С тези самолетоносачи няма да отнеме повече от 2-3 часа.

8

Анонимен Алкохолик

преди 7 месеца

Следва печени аятуласи. До като не бъде премахната и последната диктатура и комунизъм света няма да миряса

7

Анонимен

преди 7 месеца

Хамас са основани от Мюсюлманските братя, чийто основен поддръжник е Ердоган, но това не пречи на Израел да сключва сделки с него, да внася 50% от суровия петрол чрез него, и да е основен доставчик на оръжие за Азербайджан, които правят етническо прочистване в Арцах и чупят църкви. После реват срещу ислямизма...

6

Анонимен

преди 7 месеца

Западът финансираше муджахидините и Осама Бин Ладен в Афганистан, като мотото бе "целта оправдава средствата". Тази нишка на експлоатиране на джихадисти бе продължена в Ирак и Сирия, когато очевадно се финансираха ислямисти, включително и от Израел. На тях не им пречеше да финансират и лекуват брадати сирийски бунтовници, сродени с ИДИЛ на сирийско-израелската граница. Докато Хамас се снимаха и се биеха под същите флагове на сирийската опозиция.

5

Анонимен

преди 7 месеца

"Разрастването и укрепването на Хамас до голяма степен е резултат и от политиката на Нетаняху", казва бившият израелски премиер Ехуд Олмерт пред ДВ.

4

Анонимен

преди 7 месеца

Целта е Иран, а не мотористи с калашници от Газа. Краварите ще запалят Трета световна.

3

Анонимен

преди 7 месеца

Заличаване на ГазЪ от лицето на Земята. Това е цената за бъдещ мир и сигурност. Да се плати сега.

2

Анонимен

преди 7 месеца

Зеления наркоман го пратиха в 9-та глуха. хи хи хи

1

Анонимен

преди 7 месеца

Не им стиска на американците да се намесят, всики американски бази в арабския свят ще бъдат сринати със земята, също имат и в Турция