45

Анонимен

преди 9 месеца

Докато не се демонтира паметника на Шипка, все ще има копейки които ще ходят там да отбелязват 3 март! Трябва да се премахне този срамен паметник, заедно с чинията на връх Бузлуджа!

44

аС

преди 9 месеца

Впряга се цялата енергия и воля, за констатирането на един очеваден факт, а именно, че 80% от българите са за 3ти март, като същевременно ни отвличат вниманието от цени, кражби, чертежи на самолети, бтр-и, нови ваксини и всички, всички други беди , налегнали бедната ни държавица, от група безскрупулни, алчни, ***...

43

Анонимен

преди 9 месеца

А защо националният ни празник не е 4ти юли? И без това Посолството ни управлява!

42

Анонимен

преди 9 месеца

Цончо, ***, Коспъртинчо...можете да си цепите гащите един друг кооолкото искате, никой не ви пречи!И джуджи щеше да ви пусне в кремълския бункер, ама е малко плашлив...

41

Анонимен

преди 9 месеца

Това е мероприятие на руската резидентура: създава дрязги и фалшиво разделя на "русофили" и "русофоби", като играе и от двете страни за да поддържа някакво искано от тях разделение, но не получаващо се. Време е да се изгони руският посланник като с този акт се покаже на великоруският царизъм къде му е мястото. Руснаците никога не са ни уважавали, а са ни завиждали и мразели заради писмеността, културата и древността. Тези кресливите "русофили" са платени и се заиграват с чувствата на всеки един.

40

Анонимен

преди 9 месеца

А какво става с контранастъплението?

39

На 3 март

преди 9 месеца

И без друго е студено за ходене на море.

38

За ЕС и НАТО

преди 9 месеца

3 март е най-срамната дата в българската история! Тогава РуZката окупациона армия нахлува в България и я окупира!! Все едно нахлуването на Путин в Украйна да е национален празник за Украинския народ!!

37

Българин

преди 9 месеца

Ох, добре че сме в ЕС и НАТО и мога да живея на запад като успял българин и да си сменям колата с нов модел на всеки 4 години, а не да мизерствам като руснак или като белорусин. Ако не бяхме в ЕС и НАТО в България щеше да е мизерия като в Беларус, а сега хората в България живеят богато, магазините са пълни като корекоми, българина върти западна кола по магистралите и бега свободно на запад.

36

смях в залата

преди 9 месеца

Троляците дет бълват помия под всяка статия, за друго явно не ставате, дори не можете да пишете правилно! Ей го единия няколко коментара надолу - "руЗките"

35

Анонимен

преди 9 месеца

Центаджиите сте много гласовити по сайтовете, обаче всички знаем, че ще ви сцепим шортите на референдума.

34

Реалист

преди 9 месеца

Точно на 3 март не се е случило нищо особено. Подписан е един договор, в който името България никъде не се споменава.

33

Жена

преди 9 месеца

Леле, колко много насилници на една снимка.

32

Me

преди 9 месеца

"Интелектуалци"

31

Анонимен

преди 9 месеца

След като Русия ни освобождава от турците, на Берлинския конгрес Великите сили ни освобождават от Русия.

30

9

преди 9 месеца

Хахаха, илюзорната "демокрация" - ще се допитват с референдум за национален празник! Иначе други въпроси, които като цяло определят народа се замитат! Същата работа като в Париж, референдум за тротинетки иначе пенсионната реформа дет запали Франция не се подлага на разглеждане :D

29

Анонимен

преди 9 месеца

България се е освободила през 1878-*** поради неуспех на опита на Русия да анексира територията ни използвайки основно чужда кръв - тази на българи, украинци, молдовци, румънци, поляци, финландци, сърби, черногорци....

28

Зозо

преди 9 месеца

Лъжата 3-ти март ще умре заедно с дрътите комунисти, дето я бранят. Не й остава много овреме. Рундю с инициативният му ДС комитет, съставен от руски от//peпkи?!? Ай сиктир!!! Роби са били крепостните в Блатная, не са имали собственост.

27

Анонимен

преди 9 месеца

Искра Баева била учен и интелектуалец.

26

Дано

преди 9 месеца

Да видим част от присъдата на предателите да е да строят нов паметник, по-голям със собствените си мръснни ръчички. Представям си ги с червени потници: моньо пасиевият, кукорчовци, ристьовци, разни *** и п.различнидругип. и гьооотверени.