12

Някой си

преди 1 година

Много просто е обяснението мисля! Днешната съвременна " война" нямат нищо общо с войните преди 1944 г! Русия подходи така,както са се водила войната от 1941 до 1945 г! И изведнъж някакви " дронове" Некоректни и така! Но Успя у време да влезе в час! Колко танкове е загубила си е нейн проблем! Руснака Влезе в час и Доказа и Показа на всички,че Някакви танкове на Фашистка Германия,Които Не бяха водили Военни действия в реална война.Не са Заплаха за тях! Русия вади Различни Оръжия и действа !-:)

11

2

преди 1 година

Направление Запорожие. Район Ореховски.Продължават ожесточени боеве за селището Пятихатки(югозападно от Орехов).Постоянно преминава от ръка на ръка приблизително по следната схема - Рф преминават в атака с големи сили,ВСУ удрят rMeжTa унищожавайки техника и зомбита и отстъпват към отбранителните линии. РФ навлиза в населеното място,получава доза артилерия, от ВСУ .Тогава ВСУ тръгват в атака и нокаутират зомби путинистите. Пятихатки обаче е сива зона.Окупирайки това населено място, ВСУ пак са нап

10

Анонимен

преди 1 година

Абе като се запалиха западните стана страшно.Малко сте написали.

9

2

преди 1 година

В това отношение западната противовъздушна отбрана е по-вероятно замесена в убийствата в Украйна. Интересно колко, според логиката на Йермак, западът е замесен в убийствата на руснаци?

8

Анонимен

преди 1 година

Така е в комунистическите дикратури. Пропаганда, лъжи, некадърност и крах.

7

1

преди 1 година

Момент на сюрреализъм. Нацистите искат оръжие от евреите. Ръководителят на кабинета на Зеленски Андрий Йермак упрекна израелското правителство за "неутралитет" по отношение на конфликта в Украйна и призова Тел Авив да предостави повече помощ на Киев. "Дойде време израелският министър-председател да посети Украйна, за да ни подкрепи и да декларира своята подкрепа. Израел може да ни помогне да се защитим от ирански дронове... Защо Израел е неутрален във войната? Иран е замесен в убийствата, които се случват всеки ден в Украйна."

6

2

преди 1 година

Ситуацията е дали ВС на РФ наистина са започнали активно настъпление на този участък от фронта или ВСУ се опитва да преувеличи настъпателния характер на ВС на РФ, за да обяви по-късно че успешно са отбили широкомащабно настъпление.

5

1

преди 1 година

Западни източници съобщават за настъплението на ВС на РФ. Bild пише, че "руската армия предприе изненадващо настъпление на Луганския фронт. Малцина очакваха това. Тъй като се смяташе, че руснаците са под натиск на юг, преместиха резервите си там и не ги използваха за нова офанзива. Заместник-министърът на отбраната Маляр каза вчера, че Русия се опитва да вземе инициативата на източния фронт и след като е изтеглила сили, активно напредва в направленията Лиман и Купянск.

4

Анонимен

преди 1 година

Бахмут и околностите. Въоръжените сили на Украйна не се отказват от опитите си да пробият отбраната на руската армия на рубежа Сако и Ванцети Николаевка Яковлевка. Зомби нацитата извършват набези, опитвайки се да проникнат в пролуките между крепостите и минните полета. В момента бойците от въоръжените сили на РФ успешно удържат позициите. Зомбитата, независимо от загубите, заливат с биомаса руснаците, концентрирайки по-голямата част от усилията си върху Яковлевка.

3

Анонимен

преди 1 година

Южно Донецко направление. Времевски участък. Ситуацията остава непроменена - въоръжените сили на Украйна продължават да атакуват позициите на въоръжените сили на РФ, като жертват личен състав и техника. Заслужава да се отбележи, че в настъплението се използват все по-малко танкове - за да не наранят нежните души западните партньори. Киевският режим реши да залива със зомбита отбраняващите се Въоръжени сили на РФ.

2

2

преди 1 година

Освен това въоръжените сили на Украйна атакуваха района на Работино (южно от Орехово), опитвайки се да прехвърлят пехота с бронирани машини по-близо до фронтовата линия. Бойците на киевския режим не можаха нито да атакуват успешно, нито да се укрепят, така че се върнаха назад със загуби.

1

НИЕ СМЕ НАТО

преди 1 година

Българско РПГ разбива руските танкове