106

Анонимен

преди 1 година

Съюзниците на Киев все по-скептични: Дошъл ли е моментът за преговори?

105

Руска мощ

преди 1 година

Най-мощната ядрена сила Русия не може да бъде победена! Целият свят може да изгори.....

104

Анонимен

преди 1 година

Руснаците изведоха дедовия. Черпим и русоробите с него.

103

Анонимен

преди 1 година

Да ви коментирам публичния спор аз! Хем сами си го наричат "невероятен", хем публичен. Ами ... какво означава това? Простичко - взели са ви за публика, връзка морковчета. Кой може да води публичен военен, и "невероятен" спор? И защо ще го прави? Кулминация /спор/, и ето ... Сградата на Путин се руши. Иска ви се!

102

хайдутин

преди 1 година

подводният танк на хитлер

101

До Анонимен 124

преди 1 година

Ахаааа, ясно. Значи според Вас желанието на Украйна да се асоциира със Западния свят означава, че трябва да бъде бомбардирана, така ли?! Вашето разбиране зъб за чене със сигурност отговаря на руската действителност, а тя е изостаналост и средновековно мислене. Това ли да разбираме?!

100

Анонимен

преди 1 година

В съседната статия укрите се готвели за загуба. В тази руснаците щели да загубят. Май не знаете какво пишете и какво правите - моабет да става!

99

Анонимен

преди 1 година

Смешни сте с тези статии!

98

Анонимен

преди 1 година

До До Читател Рашките нема да нападнат без причина, сега може да гадаем, щото не сме запознати много с детайлите, но има някаква причина, не е от нищото това нещо :))

97

Кутев

преди 1 година

Не се плашете, другари! Вече преговаряме с други газови гиганти и съвсем скоро ще възстановим загубите. Ще има някои промени - ще сменим руската музика с арабска, а водката с арак. И други подобни... Но пак ще си направим организация като преди. Не се плашете, само чакайте новите опорни точки!

96

ФАБ-500

преди 1 година

Най-ми харесва да гледам точни попадения на руски ракети, руски дронове и "умни" планиращи бомби в места на дислокация (располагите) на укронацяги, уктопитеци, западни наемници и западни офицери. Денацификацията и демилитаризацията на уspaйнa продължава. Контранастъплението е фантазия и няма как да има, защото само да си покажат леко мирижливите мутряги и всички отиват при Бандера.

95

До Читател

преди 1 година

Като гледам и Вие сигурно сте незапознат. Явно вярвате на руските лъжи и си мислите, че Русия е нападнатата страна, че руски деца и жени са бомбардирани, че руски театри, детски градини и болници са разрушени. Кажете, г-н запознатия.

94

Анонимен

преди 1 година

Съдрааа им гЪзо на "освободителите". Смятай ако и НАТО се намеси

93

мдаааа

преди 1 година

Да се смее ли човек, да ги ожалва ли тия специалисти... да бяха обърнали цифрите , а и да умножат загубите за укрите поне по 8 както даваха статистики първоначално!!! Значи укрите имали малко загуби, а мобилизациите си правят насилствено по улиците, че и в чужбина дори... жени мобилизират, до пенсиите стигнаха.... Жалки сте!!!!

92

В америка е така

преди 1 година

Верно, че ми спреха всички руски канали. Сега гледам само БГ новини написани от цру, холивуд филми и как Русия е лоша, само не ми показват наpкосите в америка на фентанил, който властите там са легализирали и с които се тровят маса народ в меката на демонкрацията. Тотално зомбирани дpусалки и в комплект с тях още 60 милиона бездомни клошари по улиците. Вдигай пак 2 та пръсна нагоре, викай сдс, и си пусни брада, цръвул!!!

91

Читател

преди 1 година

И представа си нямате пишете глупости пропагандата върви, коментари коментари а не сте запознати

90

Анонимен

преди 1 година

Разрази се внезапен, но по-скоро писклив русофилски вой. Явно в тролфермата пратиха още два трима на амбразурата. Давайте другари, мощно докато има копейки, че свършват вече муахахахаххах.

89

Анонимен

преди 1 година

Дано да се гътне Империята на КГБ! Дано да иде в пъкъра Империята на Злото!

88

Zачистка

преди 1 година

Днес краварите са съобщили, че до този момент в СВО са Zачистени 315000 укронацяги. Значи умножете по 3 и ще ви стане ясно колко за Zачистени и отишли при Бандера.Колкото повече оръжие изпраща запада, толкова повече укронацяги ще бъдат Zачистени. По данни на руското разознаване в германия се събират хиляди натовски военни, коитосе отправят на изток и воюват като наемници. През това време на запад продължават да обучават хиляди укронацисти, които също ще отидат да воюват. До кога ще продълж

87

Пи'ка ти Ленина

преди 1 година

Комунистът Ленин създаде украйна, а после Хрушчов я разшири. Защо сега западните страни защитават и спонсорират един комунистически проект?