64

Анонимен

преди 1 година

До АнонимеН88 Както американците са купили Аляска от руският цар за 7 500 000 долара, така и Петър I е купил Прибалтика от шведския крал (незнам за каква сума). Такаааааааааа, че ако руснаците решат да си вземат Прибалтика - Първото което е, че ще са прави, и второто кото е, че това ще стане със съдействието на американците (или поне с мълчаливото им одобрение). На американците не им е изгодно да се повдигат такива въпроси, защото Аляска им е много по- ценна от Прибалтика.

63

Анонимен

преди 1 година

Финландците тарикатски и тънко ги набутаха така,че няма мърдане.

62

Чоко

преди 1 година

Ботоксовото джу*дже е абсолютен ****ак. Вместо да изпише вежди си избоде очите. Сега на сто километра от Ленинград е натовска държава а да не говорим, че след края на войната в Украйна ще имат вечни врагове и от изток. Ще трябват десетилетия на Кремъл за да получи някакво признание и подобрени отношения с цяла Европа и останалия демократичен свят.

61

abe

преди 1 година

Нали са спрени руските канали, кой успява да ги следи и да ни информира филтрирано кво се говори там? Журналята некъв специален материал ли са, че имат повече свободи?

60

Анонимен

преди 1 година

За Финландия незнам, но ако решат Бг да освободят ни ЧВК НАТО, ни ЕС ще се намесят. Докато им сработят механизмите, докато еазберат къде се намира Бг - айдеее, уйдя коня в ряката! Както беше с ковид.

59

Анонимен

преди 1 година

Ей, то всичко било руско бе, голяма лакомия. Не стига, че цялата Карелия са отнели на Финландия, сега и цялата я искат. обикновена сво.лочччч

58

Така е ..

преди 1 година

Късно е . Пипнете ли Финландия , НАТО ще освободи вас.

57

Анонимен

преди 1 година

Освободете първо Чалгария! Лесна победа с музика! Пуснете казачок и целият Кукубенд парламент ще падне. Най-големия мишок фатмакаРадев ще танцува казачок.

56

Анонимен

преди 1 година

НАТО дали да не освободим русия

55

Финландия

преди 1 година

от неутрална държава ще се превърне в бойно поле в очертаващата се глобална война разпалена от САЩ. Първа ще изгори като Ян Хус на кладата. Интересно дали са правили референдум за влизането им в НАТО?

54

Еее

преди 1 година

Ами то май някой трябва да освободи и руснаците

53

Каракачанов

преди 1 година

Ами тя и България е тяхна земя така че след Финландия сигурно ще освободят и нас и Копейката ще стане управител

52

Анонимен

преди 1 година

А руснаците не искат ли "братския " американски народ да ги освободи скоро?! Може би в тях също ще открият общи исторически корени!

51

Анонимен

преди 1 година

Искам да видя как щ я "освободят"

50

Анонимен

преди 1 година

Е поне явно си признават какви освободители са!С такива освободители, поробители не ти трябват, те са ти достатъчни

49

Това

преди 1 година

за Финландия засега е само в сферата на фантастиката. Не е на дневен ред и няма да бъде. Някой си нещо казал. Само че, ако бъде притисната РФ ще използва БЕЗ КОЛЕБАНИЕ атомно оръжие.И всички видове ,,фоби,, и ,, фили,, ще го отнесем. Това, че някъде на други континенти в отдалечените им части ще останат живи хора не ме топли. Европа няма да я има. Та не разбирам как нормален човек може да се радва на ескалацията на напрежението.

48

Муахаха

преди 1 година

Някой още съмнява ли се, че тия са по зле и от върхушката на Хитлер?!? Че то цялата планета ще се окаже "исторически тяхна земя" и всички народи за освобождаване, без да искат да бъдат освобождавани!!!Ще посегнат даже Адам и *** - първите македонци и хора изобщо!Да не кажат, че всъщност са "исторически руснаци"?!? Тотално изпаткал режим!!!

47

До 52-Петров

преди 1 година

Ние да не сме РФ -- да ни избият цялата армия и сега да сме на 4-мобилизация ! Относно македонците -по добре да ги оставим на албанското храносмилане от колкото насила българи да ги правим .

46

Joker

преди 1 година

Ще дойде време Китай да "освобождава" Русия, няма страшно!

45

Панчо

преди 1 година

До смешника путинИнтересно защо са заплакали за Русия? Интриги.