15

Анонимен

преди 1 година

Стига плашихте гаргите бе само вие ли имате ядрени бомби

14

Анонимен

преди 1 година

САЩ никога не загубиха апетита си да бъдат световен шериф. На фона на Арабската пролет през 2011 г. Барак Обама изпрати американски сили отново в акция в Либия, без да се интересува от несъгласието на Германия в Съвета за сигурност на ООН, на мисия, която се отклони към необявената цел за смяна на режима и кървава цивилна война. Неуспешното американско изтегляне от Афганистан през 2021 г. дойде изневиделица и като шок за Великобритания,

13

АнонимеН

преди 1 година

ЛУКАВШЕНКО Е ГОВОРИТЕЛ НА РЕЖИМА В КОМУНИСТИЧЕСКАТА И НИЩО ПОВЕЧЕ!

12

Анонимен

преди 1 година

Аз предлагам Нато да превземат половината Беларус така набързо и след това без никакви условия Лукашенко да сключи мир.

11

Анонимен

преди 1 година

Стотици хиляди цивилни бяха убити. Насадената от Вашингтон политическа система в Ирак засили разделението на народа и го направи на практика неуправляем. Когато иракският петрол потече към пазара, около 150 милиарда долара изтекоха в корупционни схеми.

10

Анонимен

преди 1 година

Капризната и егоцентрична власт на Америка е добре позната и на приятели, и на врагове. САЩ бяха готови да се разделят със стари съюзници, за да бомбардират Близкия Изток и да му предадат формата, която ги устройва. Вашингтон не отдели много време за френските и германските дипломатически протести срещу незаконния характер на войната в Ирак.

9

Анонимен

преди 1 година

Войната срещу тероризма предостави политическо прикритие за по-нататъшно преследване на господството, на цената на заплашване на демократични правителства с лъжи, измама и насилие. Необмислените действия на Джордж У. Буш провокираха загрижено шушукане за причинената вреда из коридорите на властта, но то скоро утихна. Съединените щати отказаха да се променят и продължават да смятат, че страните или са с нас, или са против нас.

8

Рибентроп-Молотов

преди 1 година

В публикацията има фактическа грешка - Лукашенко не е легитимен президент на Беларус. А изказванията му ги пускайте в секцията със смешки и вицове.

7

Анонимен

преди 1 година

Ако Америка,не беше тръгнала,да завладее Европа след 1989 г,сега едва ли щяхме да говорим за Лукашенко и Путин!!!

6

Анонимен

преди 1 година

През двайсетте години, изминали от втората война в Ирак, Съединените щати се проявиха като бурбонските крале, които не научиха нищо и не забравиха нищо. Незаконната инвазия и окупация на Ирак беше история на един геополитически провал и вътрешна политическа катастрофа. За да разберем безразсъдното решение да се започне война, трябва първо да разберем голямата стратегия на САЩ за глобална хегемония, която Вашингтон преследва от 1945 година.

5

Анонимен

преди 1 година

"Гардиън": САЩ ще изоставят Украйна, както направиха в Близкия Изток. Няма морален закон, който да ги спре

4

Public enemies

преди 1 година

Всеки покрай войната търси популярност да се изявява, вярно че от Европа отидоха голям брой наемници да се бият в Украйна, но това им е работата и с това преживяват, истината че европееца отдавна забрави войната, по цял ден е пред телефона си и се рови във фейсбук и сърфира в нета, от такъв не става войник.

3

Анонимен

преди 1 година

Думата за загтлавийцето на пасквилчето е ЛУКАШЕНКО ПРЕДУПРЕЖДАВА! Понеже човекът просто казва очевадното! А иначе "Александър Лукашенко призова за примирие в Украйна и за преговори"! Ама войната е мир! До последният украинец! Тия милиарди няма да се откраднат сами!

2

Анонимен

преди 1 година

като го каже същото бай данчо не било обаче заплаха, а причина да правят войни

1

Анонимен

преди 1 година

УжасТ!