34

До 15

преди 1 година

Скъпа пак си агресивна. Отново ли не те клецаХа, мила?

33

Анонимен

преди 1 година

Банките увеличиха драстично таксите.

32

Анонимен

преди 1 година

Космонавт, в класация за зомбиранна и упоена нация руснаците ще паднат още по-долу. На 1во място ще е САЩ.

31

Анонимен

преди 1 година

Посланието в речта на Путин - СВO престана да бъде нещо изключително, а стана част от живота. Това е голяма промяна както конфликта с Палестина за Израел.

30

Анонимен

преди 1 година

До Анонимен През януари повече от половината руснаци са отговорили, че като цяло ги устройва животът, който водят (58 процента) ----------- е кой ще се оплаче, като знае, че ще го вкарат в затвора.

29

Анонимен

преди 1 година

До 15 Като гледам ти и толкова нямаш,а а лично не съм виждал как е било при тато някой да пише.Така,че не си измисляй Явно това не се харесва на хората като си измисляте.

28

Анонимен

преди 1 година

По отношение на Русия се обсъждат различни варианти: от пълен разпад и разделяне на десетки независими държави до запазване на границите от 2013 г. и дори обезопасяване на съществуващите граници, като се вземе предвид запазването на Крим и Донбас от Русия, но не повече. Но нито един от тези варианти обективно не устройва Русия.

27

Сталин

преди 1 година

Ротшилд и компания преди да увиснат на ешафодда , ще бъдат изнасилени от 1000 магарета. Тукашните продажници ще ги сполети същата съдба, а техните деца, ако имат наглостта да се върнат от скъпите си колежи от чужбина с крадените пари на народа, ще бъдат влачени от *** каруци докато шават.

26

До 15

преди 1 година

Нагшия безполов ***, знае само "pycopoби, ватенки, путинофил" . Профилът - с зализана прическа, брада и очила с диоптър. Безработен е, но се представя за IT. Най-активен в статии за Русия, Украйна, Зеленски, ПП, ДБ. Характерна черта - агресивен травестит

25

Веселинъ 7112136860

преди 1 година

*Российские военные пресекли попытку массированной атаки дронов на Крым*МОСКВА, 1 мар РИА Новости. Российские военные предотвратили попытку массированной атаки дронов на Крым, сообщили в Минобороны."Шесть украинских ударных беспилотных средств было сбито средствами ПВО", уточнили в военном ведомстве.Еще четыре БПЛА вывели из строя с помощью комплексов радиоэлектронной борьбы."

24

Анонимен

преди 1 година

Въпреки прехвърлянето на големи резерви, ВСУ постепенно губят укрепените райони около Артьомовск, които бяха градени месеци. Броят на жертвите и оборудването рязко се увеличи поради оперативното обкръжение, което е свързано с трудностите при снабдяването на ВСУ в града. Украинците са принудени да доставят боеприпаси под обстрел. Загубите надхвърлят 500 души на ден, мобилизацията едва ги компенсира, поради което ГЩ изпраща прибраните веднага на фронта.

23

Анонимен

преди 1 година

Браво на украинците! Пак им cpaха в yшанкитe на opките!

22

Гиб Мелсън

преди 1 година

Добре, че нямаме обща граница с тия украинци. Всичките им съседи са пропищяли от тях. А и сами си взривяват ядрените централи както направиха с Чернобил и заляха с радиация всичките си съседи и не само.

21

Сергей

преди 1 година

Ще доведе до смъртта на още украинци...

20

Анонимен

преди 1 година

Каква атака от Русия, като тя Русия води война срещу Украйна? То цели украински градове бяха изтрити от лицето на земята. Това ли ви е освобождаването? Където мине червен ботуш трева не никне.

19

Анонимен

преди 1 година

Мдааа,ще има пак рев на умряло!Ама тия що ни бият?

18

Анонимен

преди 1 година

През януари повече от половината руснаци са отговорили, че като цяло ги устройва животът, който водят (58 процента). За една година адски санкции и тотална изолация на Русия от обединения запад делът им е нараснал с 10 процентни пункта спрямо януари 2022 г.

17

Космонавт

преди 1 година

До 6 Няма как да се направи такава правдоподобна класация, защото в Русия се пият много самоделни упойващи напитки. В Русия са на некст левел, не е задължително да има алкохол за да си упоен. Трябва да има статистика за най зомбиранна и упоена нация.

16

Анонимен

преди 1 година

Агонията на Киевския режим продължава.

15

Анонимен

преди 1 година

Тъпия и *** русофил повтаря като развалена плоча едно и също ***, третополов и долу нато и ес, ссср, путин и как беше при тато едно време 10 думи толкова му е сивото вещество 10 думи.