74

Анонимен

преди 1 година

до мдаа- руските танкове стигнаха до Берлин ,защото в тая война не бяха сами,четете историята такава,каквато е ,а не руската библия.Сега целия нормален свят е срещу Раzzия и всички нормални хора се опитват да помогнат срещу варварите на 21 век...

73

Ром"с

преди 1 година

Това показва и затвърдята ширещата истина,че Германия не е суверинитетна държава и ПРОТЕКТОРАТ на САЩ и няма никаква собствена независимост на международната арена,за съжаление и това още един път показва ,че светът се управява от Вашингтон и Русия не е съгласна с това и американците им устроиха "американска пролет на Майдана" през 2014 ... .Русия се опълчи против хегемонията на САЩ и американците спретнаха войната в Украйна,но рИват силно,че руснаците нападнали украинците ,а те са виновните...

72

Анонимен

преди 1 година

Какво ще променят 30 танка? Ще се превърнат в пещ за войничетата след като руснаците ги направят на разтопен метал. Зеленски е едно криминално не щожество! Заличава нацията си. Украйна е 40мл но какво ще правят когато свършат войниците. Германците ще пратят ли и войници?

71

Анонимен

преди 1 година

то и Тигрите и Пантерите бяха непобедими пък скапаните 34 им видяха сметката. Сега идат Леопардите. по стара традиция и те при другите котки.

70

Хаха

преди 1 година

Почва се с германски танкове в Украйна и се свършва с руски танкове в Берлин. През определен брой години германците губят здравия си разум и вършат глу пости.

69

Анонимен

преди 1 година

Преди немците са имали военно като Ерих фон Манщайн, Хайнц Гудериан, Ервин Ромел, Карл Дьониц(които Хитлер не ги е слушал и затова са загубили) и други, а сега са с Аналена Бербок.

68

Анонимен

преди 1 година

Да пращат танкове за претопяване та да има желязо за ракети.

67

Анонимен

преди 1 година

До 59.Кой се е притеснил бе,поредната простотия на която се надявате.Ами 400 танка дори и стари са по-добре от 14 стари германски.Тия леопарди да не са неуязвими.

66

Анонимен

преди 1 година

Явно и очевадно фашистите(сатанистите) в лицето на ЕС, НАТО и частност Германия жадуват реванш! Ще го получат! Така ще го получат, че след този реванш е ще станат на атоми, даже свобдно реещи се електрони и протони, а Русия ще е вечна и силна, много силна!

65

Анонимен

преди 1 година

Само глу-пакът се спъва два пъти в един и същи камък! Как ли не им дойде акъла на немците?

64

FerFucks

преди 1 година

Не я мислете Германия тя се вдигна от нулата и в момента е със 7 пъти по добър жизнен стандарт от рашките. Факт.. а победителя от всв е в мизерия и корупция

63

Анонимен

преди 1 година

До 68 Няма лошо и щеше да е добре и зад океана да го говорят!

62

Анонимен

преди 1 година

Украиците казват че най-хубавото на тези Леопарди е че всяват страх сред руските войници Леопард превъзхожда по всичко руските танкове , и най-важното може да пробие бронята на всеки руски танк и в същото време е непробиваем за тях И руските танкисти са в постоянен стрес - може да изстрелят 10 снаряда по леопарда но не могат да го повредят , но знаят че ако леопарда ги улучи ще им откъсне главите на всички вътре ... Немеца не си играе , прави танкове които наистина вършат работа

61

Анонимен

преди 1 година

До Аз.И с какво ще ги уплашиш руснаците с немските танкове ли?Я се събуди.Имал си танкове,пратили са ти досега над 400 и сега се надяваш на чудо,че щото са немски и няколко броя ще променят нещата.

60

Ф16

преди 1 година

САЩ спасиха острова бе, иначе кралицата щеше да си говори на майчин немски език.

59

Вярно

преди 1 година

Вълка мени козината ,но нрава никога до пълни унищожение

58

Анонимен

преди 1 година

НАТО-то нищо не струва! Слабо, слабо та чак жалко! Само редовната армия на Китай му стига да бъде унищожено! Китай само с 10 процента от резервистите ще докара НАТО-то до такъв шок и ужас, че то на момента ще заеме позиция партер, а китайците ще го o.HoдяT a.Haл.Ho, BarиHaлHo и накрая opaлHo за да им обл.ижат малките китайски пи.ш.kи заедно с TecTиkyлите!!! Хехехехехехехе!

57

Анонимен

преди 1 година

Немски танкове в Украйна завършва с Берлин в руини. Този път вероятно ще са радиоактивни.

56

Адмирации

преди 1 година

Благодарение на САЩ, европейскитеждържави станаха меки послушни кутрета, които искат да хапят по голямата стара Мечка! Този път Русия, ще анексира цяла Европа, а не само славянските народи в Източна Европа!

55

Мъзгъ

преди 1 година

Добре бе ссел, когато има световно правителство, когато има един който да ти определя живота, какъв пол да си, да ти притежава тялото, да ти казва кое и как демократично може да казваш, а мн е добре.