21

Morski

преди 1 година

Киролацио, по-добре е провален шоумен, отколкото провален политик! Не че съм симпатизант на чалгаря, но провалът в политиката вреди на цялата държава, а в шоуто само на собственика му, но то какво да обяснявам на инфантилен бавноразвиващ като теб!? Пак няма да разбереш!

20

Анонимен

преди 1 година

ПП е партията ,която открито и честно застава срещу Геб.Без заигравки, без интриги и без подлизурство.

19

Анонимен

преди 1 година

А ти си провален политик бе Киро!! Бъгарския народ ти би шута!

18

Анонимен

преди 1 година

Кирил, недей използва тази дума "народ". Мъpша е правилната. Не народ, а мъpша. Народът сме тези хора с най-високи доходи у нас, които не сме в сивия сектор и издържаме държавата. Демек- твоите избиратели и тези на ДБ. Останалото е тотална провинциална мъpша.

17

Mu

преди 1 година

Слави сам се изправи срещу мутрите и комунистите след референфума

16

карачанаков

преди 1 година

Мин. на Енерг. на Гърция:Ало кириос Киро ти ли си аха ами здрасти тогава ко праиш ве как си ,онзи ден като ми се обади много се зарадвах.Кога пак ще дойдеш до Солун да хапнем,да сръбнем ама вземи и Ленчето ей голяма работа си айде дочуване и пак се обаждай,я чакай.чакай малко за какви въглища разправяш че сме си говорили, аз ли съм бил пиян или ти.

15

Анонимен

преди 1 година

А някой каза на Кирчето че е провален политик или още не е разбрал че бе в единственото правителство свалено с вот на недоверие?

14

Анонимен

преди 1 година

Кире дръж се здраво за парапета! Да не изпаднеш от парламента на следващите избори.

13

Анонимен

преди 1 година

Никой не се интересува от теб и Трифонов, всички искаме да видим Лена :)

12

Анонимен

преди 1 година

В България всичко е провалено априори.Провалихме държавата, нацията, и сега загадката е дали и кое по- напред ще си иде- народът или държавата.

11

анонимен

преди 1 година

Петков, и ти си се запътил по стъпките на Слави.

10

Анонимен

преди 1 година

Теб Българския народ те свали от власт и скоро ще те изхвърли от политиката нацяло! Харвардски престъпнико!

9

Анонимен

преди 1 година

Ми цъ. Няма да стане тая, дето сте я намислили бай Кире. И не защото има някакъв проблем с идеите ви. Просто хората ви разлюбиха. Даде ви се шанс, действахте крайно аматьорски, направихте куп популистки глупости и вече всички ви се смеят. От сегашната ситуация печели само Бойко, защото може и да е крадльо, но управляваше стабилно и умее да говори на народа на неговия език. Вашият потенциал е изчерпан и скоро ще последвате съдбата на Славчо.

8

Един там

преди 1 година

Българинът трудно приема умни и интелигентни хора, малък но много *** народ!

7

Майора

преди 1 година

Кирчо ако Слави е провален шоумен , то ти си провален политик заради некадърното си управление , което доведе до фалит страната , тройно по високи цени на газ и всичко останало, неизгоднибсделки за които България тепърва ще плаща , афери от всякакво естество! Кирчо в България има много по добри специалисти , с не шарлатани и мошеници като вас!

6

Анонимен

преди 1 година

Еее Кирца, ето те. Пускаш ли си песничкате семейно. Жалко, че се подиграхте и вие с хората. Вече няма алтернатива. Уж умни хора, завършили на запад, можещи. Последните ни надежди се изпариха. Благодарим ви за подмяната, изчегъртахте ги. Новите са още по-зле и нахални

5

Милен

преди 1 година

Сине,ти си провален човек! Правили са те,но недоправили.

4

Анонимен

преди 1 година

Факт! И аз за първи път да се съглася напълно с нещо, констатирано от Кирчо. Само да добавя, че и за самият Кирил Петков се отнася абсолютно същото и скоро ясно ще го разбере, ако посмеят пак да пратят клетия български народ пак на избори без да съставят правителство с успешна програма.

3

777

преди 1 година

И на теб също.....не си прави илюзии

2

Фукл

преди 1 година

По-голям клоун от тебе няма