281

А на теб

преди 1 година

Български янарод каза отдавна,че си лъжлив мошеник! Щом ползваш за авторитет-българския народ-ползвай го за всичко!

280

Анонимен

преди 1 година

Откакто Зеления Чорап на който му вярвах е на власт в България всичко пропадна.

279

Нострадамус

преди 1 година

Канадеца не е с всичкия си.Оня другия със страшният поглед,Кокорчо и той е нередовен.България е затънала в калта от продажни и корумпирани политици.Нищо добро не ни чака в близките години.

278

Кой го казва ?

преди 1 година

Кирчо. Българския народ каза и на теб същото !

277

Баба Меца

преди 1 година

Киро Шоумена + Лена Мустака = ВНЛ

276

Ехехехех

преди 1 година

Само четете собствените му думи: "Когато държахме втория мандат, казахме, че няма да има никаква договорка с ГЕРБ, така че не сме уточнявали, че няма да седнем на масата за обсъждане на общи политики с партията. Това не е изключено в третия мандат". По отношение на дефицита, тоз мазньо се изнизва кат пръдня из *** - този дефицит други ви го заложиха, не вие. Вие просто не успяхте да откраднете колкото тях за краткото време, затова сте бесни - не лъжете за пореден път хората.ПОЗОР СТЕ-МАРШ ВЪН!

275

Пришалец

преди 1 година

Ти го каза, а не народа. Престани да казваш, че други са изревнували твоите действия по отношение на Северна Македония и Гърция. Никой не би се излагал да прави това, което си личи, че е елементарно и недомислено.

274

Истукан

преди 1 година

Всички са провалени в този парламент и извън него. Няма да се оправи никога тази държава. Няма материал.

273

Анонимен

преди 1 година

Този човек като личност, не е за политик, не е , няма никакви качества за политик , ама никакви и много лъже, че и карде, а когато трябва да защити българския интерес, се *** и приема чужди решения, които не са в полза на България, сменете го с някой друг, човека просто не е за тази работа, сбъркал си е професията.

272

Анонимен

преди 1 година

Искам АБВ да управлява, на тях им имам доверие и знам, че ще работят за гражданите и страната ни.

271

Случаен минувач

преди 1 година

Киро пък е провален политик. И хората наистина трябва да му покажат червен картон. А съдебната система трябва да се захване с него. И да бъде осъден с ефективна присъда за това, което направи с управлението си.

270

Анонимен

преди 1 година

ЛОЙКО,КОФЧЕГ

269

Анонимен

преди 1 година

от проваления пробиотичен бизнесмен приказки под шипката

268

Анонимен

преди 1 година

ПП лъжците=Плана е подписан август 2022 и тогава имаше война защо подписахте за затварянето на ТЕЦ овете,сега викате други са виновни-лъжци и некадърници.

267

Анонимен

преди 1 година

Нагло човече, докога личните си мнения ще тиражираш като такива, на "българския народ"? Не ти е сефте подобна наглост. Ха, спри се накрая, че писна на всички!

266

Анонимен

преди 1 година

Kирчо шоумена и най-вече измамника (без да му мигне окото е подписал невярна декларация пред президента на републиката) Та този "титан" на почтеността се опитва да ни убеди колко е честен. Много ще се радвам ако ПП заедно в лидерите си да отиде там където е партията на Слави и на другите *** . Историите около спонсорите им от Нексо се разсмърдят още малко и американците ги обявят за спонсори на тероризма Кирчо и кокорчо ще са свършили ...

265

Разочарован

преди 1 година

Кирчо и Кокор бяха дребни мошеници като пристигнаха в БГ.Сега вече са едри,просто надграждат.Лошото е,че беше на наш гръб.

264

ССС

преди 1 година

До Shark. А Кирчо е почтен, мдааа

263

Анонимен

преди 1 година

ти си поголям негодник и лъжец измамник излъга цяла българия

262

Анонимен

преди 1 година

На теб ти каза народа, че за нищо не ставаш.