102

Случка еврочакалня

преди 1 година

Няма да забравя вечер, новини, изявление бивш премиер, че влизаме в еврочакалня. На следващото ранно утро, бъркам в шкафа кафе ЙОК. Отивам до близък денонощен, пакетчета стрували 2 лева и нещо, вече с нов етикет 30% увеличение. А ми се е запечатала цената, защото предния ден в същия магазин я индикирах по случайност. Нарича се СПЕКУЛА. За една нощ 30% увеличение. БЕЗОБРАЗИЕ. И няма излизане. А за МВФ малки д-ви като България в известен смисъл имат сметка. ЕВРОТО е само за БОГАТИТЕ, НЯМА ИЗХОД

101

Анонимен

преди 1 година

Не, бе! Такова нещо няма при въвеждане на еврото. Българските икономисти и политици вече ви го обясниха.

100

Анонимен

преди 1 година

До БългаринЗа гошо тарабата и басил коларов ли говориш? Дето бягат като мишки, след разгрома на септемврийските мъррши.

99

Анонимен

преди 1 година

Министърът на икономиката Давор Филипович след заседанието покани на среща представители на търговските вериги и ги обвини, че неоснователно вдигат цените и се опитват да измамят гражданите:"Всичко е на масата, от черни списъци до замразяване на цените на широк спектър от продукти, всичко", каза министърът на икономиката.

98

Виктор

преди 1 година

Литар мляко са го сложили от 0.94c на 1е. Цените са им доста по-евтини от България на почти всички продукти в магазините им.А вии си се се радвайте че няма евро в България, и че лева е "жеУезен" за разлика от там някоя измислена валута...

97

Анонимен

преди 1 година

В България при спекулата от последните месеци, при която цените се покачиха и вече имаме цени на основни стоки в големите търговски вериги по-високи от цените на същите стоки в същите магазини в съседна Гърция, вие представяте ли си при въвеждане на еврото какво ще стане?! В България няма контрол над спекулата и въвеждане на еврото ще дестабилизира държавата!

96

Анонимен

преди 1 година

До Българин...пожелай си. Ама...надай се.

95

Българин

преди 1 година

Мога да си пожелая единствено да има възмездие за всичките ти "евроатлантици" и национални предатели. Да има нов народен съд и да виснат всички пред парламента. За съжаление обикновено такива хора успяват да избягат при господарите си, след като са съсипали родината ни.

94

ВЪЗРАЖДАНЕ

преди 1 година

Възраждане иска цялата власт и цялата отговорност. С патерици няма как да се случат нещата.Видяхме го вече при последните 10 гласувания.

93

Анонимен

преди 1 година

Финландия наистина прие еврото, само тя от целия скандинавски регион. Еврото, заедно с пропадането на Нокиа са причината Финландия да е най-изостаналата от тези държави, а преди това беше от водещите. Еврото не донесе нищо хубаво на Финландия, въпросът е колко лошо донесе, много или малко.

92

Пян_Гъ

преди 1 година

ВЪПРОС: КОЙ И КОГА някога е канил България - в съюз, общност, финасова зона, преференциални търговски отношения,- докато е ново, хубаво, престижно, с обилен каймак, стичащ се по чашата??? Я ми припомнете, че не се сещам. Примерно като когато си затвориха очите за Гърция през 20-и век и я приеха в ЕС! Мислите, че са се загрижили за нас??? Муахаха...

91

Нане

преди 1 година

Айде сега сите наши пишман експерти бленуващи за юрото, да ни кажат, че това е фейк нюз... ==)))

90

Анонимен

преди 1 година

Къде са еднорозите дето обясняват как това нямало начин да се случи? Навсякъде където са преминали досега всичко е увеличено двойно без доходите.

89

ВЪЗРАЖДАНЕ над 50%

преди 1 година

На пролет 20% , на есен 40% и догодина над 50%

88

Анонимен

преди 1 година

До Анонимен 84 То да беше само Швейцария . Ами Юк, ами Скандинавието / без Финландия/ и още и още .Защо не искат , като е толкова чудничко в Еврозоната

87

Неразбрал

преди 1 година

Как така? Защо на Хърватия ѝ се случи същото, каквото на всички други държави в еврозоната? Нали нямаше? Нали Хампарцумян каза друго?

86

Анонимен

преди 1 година

Спакойно бе,наште търговци няма да вдигат, а ще намалят цените.

85

Радев

преди 1 година

Навсякъде беше така ,даже и в Германия там бях като смениха марката,1 кенче кола беше 1 марка после стана 1евро но сменяха 2 марки за 1евро,бонабутаха се в началото но после свикнаха и тук ще е така и без това лева е свързан с еврото та нека тук нашистите да не се пъчат много

84

Анонимен

преди 1 година

Къде са онези експертини дето разправяха че нямало да има повишаване на цениете при смяна на лев/евро, къде сааааа?

83

Анонимен

преди 1 година

Средната запалата в Хърватия е 1000 Евро, у нас 600. БГ ще затъне толкова яко, че сега инфлацията ще ви се струва супер.