150

Анонимен

преди 1 година

До 178....Тогава защо не отидеш в Русия в този тежък за тях час Какво дириш в България Тя няма нужда сега от тебе Добре си е.

149

Анонимен

преди 1 година

Слушай, прояви малко здрав разум. Съгласете се, че Путин има право да защитава рускоезичните в Източна Украйна. Но Зеленски няма право да им организира геноцид!

148

Анонимен

преди 1 година

До 171....Оправдаваме Зеленски защото всеки би сторил същото на негово място.Говорим за истинските хора по света.Но не за русофилите Те не разбират чуждата болка.Считат това усещане за слабост.Боли ги само когато Хитлер ги нападна внезапно и изби милион руснаци в първите дни .Тогава почувствахте какво е болка.Милиони ви съчувстваха по цял свят А вие това не признахте и до ден днешен.Считате го слабост

147

Според Урсула

преди 1 година

Според урсула жертвите на Украйна са 100 хил, а реално са между 400-500 хиляди. Цяла Украйна е осеяна с пресни гробови. САЩ имат нужда от българско месо за Украйна.

146

Анонимен

преди 1 година

Владимир Зеленски е просто малко джудже, което се опитва да играе ролята на Сатаната!

145

Анонимен

преди 1 година

Не съм нито русофил, нито русофоб, обичам и Русия, и България. И какво, значи е невъзможно?

144

Анонимен

преди 1 година

Кремъньонците ривът че имат много врагове и им мислят лошото, а га ядаа кукошкити на бабушкити не риваа

143

Анонимен

преди 1 година

САЩ има нужда от българско месо срещу артилерията на генерал Армагедон. Украинското месо вече привършва. Така ще изтощим месомелачката на генерал Армагедон, Русия ще привърши боеприпасите и дивашкия режим на Путин ще падне.

142

Анонимен

преди 1 година

Всички тези зверства на Зеленски са много подобни на случилото се с рицарите тамплиери. Крал Филип IV беше дълбоко задлъжнял и искаше богатството на тамплиерите. След 200 години служба той ги обвини в предателство, затвори ги или просто ги уби, за да завладее имуществото им! Зеленски, след като вече е похарчил сто милиарда долара на щатските данъкоплатци, сега иска още пари! Миналата седмица той обяви плана си да забрани цяла една религия, Украинската православна църква, и да конфискува имуществото й, всичко това поради липса на лоялност към неговия режим.

141

Киев е скромна цел

преди 1 година

Заместник-председателят на Държавната дума Пьотр Толстой в ефир на френската телевизия BFM TV: "За тази военна помощ, вие ще заплатите цена. Ще бъде скъпа цена - за средната класа която ще обеднява и за политиците. ... Не забравяйте, че Русия е най-голямата държава в Европа. Два пъти Русия беше във война с Европа: първият път завърши в Париж, вторият - в Берлин. Когато казвам, че Киев е нашата цел, съм скромен". телеграм/simeonoffkss/13187

140

Бай Илийчо

преди 1 година

Фъргайте атома !

139

Анонимен

преди 1 година

До 167....Ако разбираш какво е съпричастност ще разбереш какво е да развееш чуждо знаме.Но у тебе липсва такова чувство.Понеже си русофил.И от собствените ти желания , не виждаш нищо друго.

138

Анонимен

преди 1 година

Струва ми се, че сте готови да оправдаете всяко поведение на Зеленски, колкото и гадно да е то, и да продължите да лъжете себе си за Путин и Русия. Надявам се, че съвестта ви няма да ви позволи да го търпите.

137

Анонимен

преди 1 година

В хода на специалната военна операция Русия пое контрол над около 20 процента от бившата украинска територия. Тези територии никога няма да се върнат в Украйна. И да отбележим, че СВО съвсем не е приключила и ще продължи до пълно постигане на целите поставени от върховния главнокомандващ на въоръжените сили на Руската федерация Владимир Путин.

136

Анонимен

преди 1 година

Пренебрегвате и Минските споразумения, които украинското правителство подписа, но не изпълни, което би донесло мир. Вместо да изпълни Минските споразумения, украинското правителство редовно стреля с оръдия по Донбас, убивайки хиляди цивилни.

135

Анонимен

преди 1 година

Дами и господа, през 2014 г. в Украйна беше извършен държавен преврат, когато законно избраният президент Янукович беше свален. По време на протестите на Майдана украинските нацисти нахлуха по улиците и на два пъти, един в Одеса и един в Мариупол, изгориха живи групи руснаци, които бяха намерили убежище в сгради. Тогава руският език беше лишен от официален статут и забранен на всички обществени места. Етническото руско население на Източна Украйна е сведено до второ качество хора. Затова хората в Донбас се отцепиха от Украйна - нямаше нищо общо нито с Путин, нито с Русия

134

Анонимен

преди 1 година

Ей за коя родина говориш. Ние не развяваме украински знамена. Вие русофобите ги развявате.

133

Анонимен

преди 1 година

Тъкър Карлсън вижда Зеленски такъв, какъвто е дребен егоистичен егоист, който поставя личната изгода пред живота на хиляди украинци, искайки да осребри страданието им с помощта на Големия чичо, вместо да преговаря за мирно споразумение.

132

Анонимен

преди 1 година

До 158....Русофилите сте опасно оръжие.Потенциални врагове на Родината ни.Сегашни и бъдещи предатели.Комунизма е дълбоко залегнал във вашите възгледи .Още по лошото и опасно е , че възгледите ви за светът съвпадат с тия на Сталин.Русофилството е вид идолопоклонничество отхвърлено от християнството.Но прието във вашата църква за първи символ на вярата.Това е вашето разбиране за добро и лошо.

131

Анонимен

преди 1 година

за което беше необходимо през 2014 г. да се вози на Майдана, викайки: руснаците на ножовете! За какво? Да съсипеш държавата, да загубиш хора, територии? И къде е ЕС? Бяхте привлечени там, но не и взети. Значи всичко си заслужаваше?