115

Анонимен

преди 1 година

Колкото и да съчувствам на хора, чиито домове са обстрелвани, не мисля, че България има повече възможност да издържа чужди граждани. Това може да стане само ако Украйна заложи нещо от имота си: златен резерв, природни залежи, земя и други.

114

Демократ

преди 1 година

Скъпи приятели, диар демократик фелоус, предлагам да отделим по една заплата за центъра с украински бежанци във Варна.

113

туззеленски

преди 1 година

ГОСПОДА Бандеровци пиздуйте от където сте дошли?

112

Да фалират

преди 1 година

Хотелиерите к'во реват? Га ядоха кИфтетата не реваха. Сега к'во пак от държавата ли /тоест от нас/ искат пари? Ми като не им излизат сметките да ги изгонват или да фалират. Избора е техен. Какво занимават всички с личните си проблеми? Търговците на плодове и зеленчуци и те ли да реват като не успеят да си продадат стоката и са на загуба ? Това е пазарната икономика - намираш си клиенти и печелиш, няма клиенти фалираш и други, които разбират от тази работа идват и продължават.

111

Тома

преди 1 година

Има много изоставени къщи по българските села и да ходят там а не да се гичинят по хотелите

110

Анонимен

преди 1 година

Имаме близо седем хиляди места в бежанските лагери,от тях повече от половината са свободни,какъв е проблема с настаняването тогава,оффф забравих,ама те искали на море или на балкан и по възможност в хотел???

109

Анонимен

преди 1 година

Само някой да не инсталира джипиесни схеми разчитани от руските дронове и като дешифрират на кой фашизуид семейството се кефи в конкретен хотел, етаж и стая да изпратят ДиЕйчЕлите с бомбобухите и ойде коньо е рякътъ.

108

мда

преди 1 година

Като гледам по улиците карат само скъпи джипове. Тея са дошли тука да живеят на помощи.

107

Анонимен

преди 1 година

До Роза я - Нали някой писа тук как украинка не харесала посудата в хотела, та отишла в нейния апартамент да си донесе хубави съдове, но живеела в хотел. Луда ли е, като има кой да я издържа безплатно, да си ходи в апартамента, дето ще плаща. А дали е само тая, едва ли....

106

Анонимен

преди 1 година

Що идват у нас и по морските хотелите веднага? Ами цял свят разбра, че в България украинците ги настаняват в хотели по морето. Има такива, дето си избират хотела, в един не им харесва, отива в друг. Цели сайтове имаше направени за да се уведомяват къде била по-хубава обстановката, къде как ги хранели. То се оказа, че едва ли не и гладни ги държат, малко им давали. Ще кажеш, че са се изтрепали да работят, та им трябва и силна, и повече храна.

105

Роза я

преди 1 година

Не че нещо, но по морето е пълно с имоти собственост на украинци. И хич не са претъпкани. Някои явно пустяха в средата на лятото. Но не приеха своите.

104

Анонимен

преди 1 година

Пари за хотели няма,свършиха,който е на зор в бежанските лагери има места,а собствениците на хотели щом се пишат такива самаряни могат да ги настанят за собствена сметка!

103

Петров

преди 1 година

в украйна война се води едва на 1/5 от територията на тази огромна страна, защо трябва малка българия да издържа луксозно самозвани "бежанци"?

102

Анонимен

преди 1 година

До Анонимен 124 - Приютихте ги в домовете си и след два-три дена тръгна гоненето. Едни се изнесоха, щот не им харесвала обстановката и обзавеждането, други ги изгонихте, щото били трудни за понасяне и капризничели. Та, не е известно има ли такива по частни домове.

101

В бежански лагери!

преди 1 година

Какви хотели за бежанци бре? Не ви ли е срам! Бежанци се настанявят в бежански лагери, а не в хотели! Те да не са туристи на почивка! Ние да не сме им слуги на тези фалшиви бежанци

100

Аз виждам...

преди 1 година

На Радев управниците нарочно се правят, че не виждат какво се случва в България.Проклет да бъде денят, в който този стана президент.Проклет.

99

Анонимен

преди 1 година

Варна е столицата на украинките в България.Буквално са навсякъде из града.Вече му викат Малката Одеса на града.

98

Българин

преди 1 година

И Българите вече плачем от немотия. Всичко е станало с 50% по-скъпо, а заплатите и пенсиите почти не са мръднали. Пред кой да поплачем, че да ни дадат и на нас?

97

Анонимен

преди 1 година

Нищо страшно няма. Само медиите като тази нагнетяват напрежение. Хотелиерите няма да изгонят на улицата нито един бежанец, защото знаят, че ще им платят със закъснение както и до сега. Нямат далавера хотелите им да са празни през зимата. Защото туристи през зимата не ходят на бетономорието. Всчико е измислено много хитро и копейкаджиите няма смисъл да ***.

96

Анонимен

преди 1 година

Ама и хотелиерчетата са страшни сметкаджии...приемат наплива, пълнят легловата база, празна през зимата и поставят властите пред свършен факт...един вид одобрявайте програмата, че ще стане страшно... Ще видите, че служебния кабинет ще се огъне и парите ще потекат...