60

Кори

преди 1 година

До химик разузнавач , РР-51 ?

59

хх

преди 1 година

Путин как си представяте да метне атомна бомба в Украйна? Нали знае, че само да се вдигнат за един курс самолетите на НАТО и Кремъл става паприкаш

58

Уау!

преди 1 година

Руска ядрена подводница се е активизирала. Това вече си е нечуван успех. Браво щом не е потънала.

57

До Анонимен

преди 1 година

нямам централно парно, заплатата ми е над 5к на месец, имам локално парно на ток само за моя апартамент, имам и подово, имам и климатик....други въпроси? :)

56

купувайте йод

преди 1 година

на таблетки

55

Блъфира ли Русия?

преди 1 година

Скоро ще разберете. По трудния начин.

54

За 58

преди 1 година

Неее, никой нищо не прави! Евроценности ще падат от небето! Нали и ти това чакаш?

53

Анонимен

преди 1 година

Като знам какво им е въоражението, съмнявам се да е заплаха :)) Просто последния коз на кремълското джудже :))

52

Анонимен

преди 1 година

Украинците пак блеят,както и не вярваха ,че ще ги нападнат.До сега трябваха да информират РФ,че са закупили ядрени ракети с добър обхват.От черният пазар.

51

Анонимен

преди 1 година

Вече наистина стана ясно, че ни вземат за нереални, след като ни "пускат" такива "новини".

50

Анонимен

преди 1 година

само да питам русофилите - купихте ли си кюмбета, че иде зимата ? Как са сметките ви от Топлофикацията ?!? Добре ли сте със заплатите ?!? Пенсии ли сте? А? За зимата и студа да сте благодарни на вашия господар Путин!

49

Ще остана в София

преди 1 година

Светлинното шоу не е за изпускане.

48

до 47

преди 1 година

Кюмбе нямам, злобно човече. Фотоволтаици. И в къщата, и на последния етаж на блока, в който живея (целият етаж е мой). Южни изложения. По 15 киловата са. Достатъчно да ми движат термопомпите, осветлението, хладилниците, умния дом и така нататък. Сметка за ток имам доста рядко при продължителен снеговалеж и облаци. Говорим за София. Айде злобей си на воля. А да, заплатата ми е месечно колкото твоята за 2 години. Мерси.

47

Анонимен

преди 1 година

Лъжецът и долен пoдлец в Кремъл прocто блъфира с ядрени заплахи за да принуди Запада да окаже натиск върху Зеленски за преговори... Няма никаква вероятност за ядрен конфликт.

46

химик разузнавач

преди 1 година

още нещо ; щом във Ню Йорк няма пълна евакуация значи знаят как ще опаткат всички путинчета до последното !

45

Анонимен

преди 1 година

Преподобна Стойна е казала какво ще стана преди 100 години: Зли времена вещае Небето за Русия, люде. Няма да мине и век помнете ми думата и тя, дето днес е тръгнала да прегази света и като порой мътен да го залее, ке биде прегазена, ке биде бита, ке се свие в коритото си и дълго време само ке шушне Ке шушне и ке въздиша. Внуците ви ке го доживеят

44

Анонимен

преди 1 година

Това е голташка жалка Русия, дами и господа. Загуби войната, стана за тотален смях, всичките безаналогови бракми се видяха нагледно на бойното поле и как някакво западно оръжие от 80те тотално им се подирга. Още отдавна казах, че на жалка бедна голташка Русия не й остава нищо друго, освен ядрените бойни глави. Това е. Светът си заминава при такава война. Русия може да бъде заличена от лицето на Земята за 2 часа, защото НАТО има 1 цел, а жалка Русия- много. Но и планетата си отива.

43

жалко

преди 1 година

руснакът още не е загубил манталитетът си на крепостен роб и търпи всякакви издевателства на иператора .руснакът се задоволява само с малко спирт и е доволен

42

сина

преди 1 година

само да питам евроjейците - купихте ли си кюмбета, че иде зимата ? Как са сметките ви от Топлофикацията ?!? Добре ли сте със заплатите ?!? Киро - магарето на Шрек ще оди ли пак у украйнините да види какво е положението там ?!?

41

Анонимен

преди 1 година

Укрите видяха много от ужаса на войната и са още по твърди и решени, особено след последните резултати, а тоя gъpт наивник мисли, че кат покаже атома, укрите ще вдигнат ръцете и ще свалят гаштите! *** *** *** *** *** ***!!!