47

Дaгестанец

преди 1 година

Накрая пак ще останем ние мюсюлманите да браним честта на великата Руска Федерация

46

Анонимен

преди 1 година

Едва ли толкова хиляди! Да, има опашки от по 1500 автомобила на Грузинската и Казахстанската граница, ама това не са 250-260 хиляди, нали? Аз, да.... чакайте! Ама то имало 5 случая на граждани, на които им е забранено да напускат Русия. Цели 5 (пет) случая! Дали пък няма да ги докарат до 260 хиляди в крайна сметка? М?

45

Анонимен

преди 1 година

Доста повече са реално. Сигурно 3-4 милиона. Напускат тези, които имат възможност, обаче. Защото масовият руснак печели по около 150 евро месечно.

44

Анонимен

преди 1 година

Напускат руснаци, бият се буряти, чеченци и дагестанци, а вожда е мелезМонголоид. Путин вън, върнете Русия на руснаците!

43

Анонимен

преди 1 година

До Българин от Ирландия Самолетите и на идване към България са пълни. :)))) Тва някои хора си останаха с крепостното мислене и си мислят, че само ако си стоиш в България без да ходиш никъде, "живееш" наистина като "гражданин". СмЕх.

42

до 38

преди 1 година

"Големият" мъж Сидеров се е направил на болен едно време и не е ходил в казарма ти сега искаш на фронта да отиде,от къде толкова смелост в него.

41

Анонимен

преди 1 година

Не само че не трябва да ги пускаме в България, но трябва да депортиране и намиращите се на територията на страната си руснаци.

40

Бай Дрън

преди 1 година

Не знам за вас, ама мен ако ме мобилизират, ще стрелям по всеки, на който не разбирам езика. Учил съм руски и френски ...за сведение.

39

toti

преди 1 година

Време беше да се поразмърдат ,,задрямалите''Руски клетки!!! Сега ще бягате ,щото единствените приятели ще бъдат от Африка и АЗия ха ха хаааа!!! Няма как простаци да станат Западняци !!!

38

Свобода

преди 1 година

Да се преброим:Правителство около Продължаваме Промяната и Демократична България +Правителство около ГЕРБ, Възраждане и ДПС -

37

Българин от Ирландия

преди 1 година

А колко напуснаха и още продължават да напускат България след 89г. !? Бях на летището преди дни и самолетити с излитащи от страната ни българи са пълни ! Айве първо дя си оправим държавата тогава да мислим руснаците ,те ще се управят ама ние не !

36

до 30

преди 1 година

напротив казват го и то от 3 дни насам има постоянни репортажи на живо, интервюта и прочее, но червените щрауси са си забили главите в г-Z на путин и не искат да я извадят от там

35

Бай Дрън

преди 1 година

А колко украински "мъже" има в България и джендерландия?

34

адолф

преди 1 година

До Анонимен Може да бъде прегазен и от кобилата която язди гол до кръста.Ще пишат починал от конско текме.Това ще е един достоен завършек на живота на джуджака Путин.

33

Анонимен

преди 1 година

Чакат Путин да ги поведе в окопите и ще се върнат да служат на отечеството.

32

Кофти

преди 1 година

Ако бунтовете във Кавказ успеят да свалят правителството на Кадиров,във Москва не ги чака нищо добро.Руската Федерация ще се разпадне,а за самата Руска Республика е много спорно,защото германците във Санкт Питер не желаят да бъдат наричани ,,руснаци",защото те са си чисти германци.Русия е една напълно измислена държава.няма така нация,няма такъв народ.Запомнете го.Това не е България.Това е постановка със която ви лъжат от 200 години и повече.

31

Анонимен

преди 1 година

Смелата червена армия изглежда не иска среща с господин Хаймарс!

30

Анонимен

преди 1 година

Мъ що тъй бягате накъдето ви видят очите бе друзя. -------- Мъ кой пак те излъга бе???

29

Анонимен

преди 1 година

Ами и в България ако обявят мобилизация така ще стане. Това е защото споделяме традиционните руски ценности хаха.

28

Анонимен

преди 1 година

Аха, сега новото е тия дето бягат не са руснаци врага с партиен билет.