57

Гусев

преди 1 година

Ха-ха мокрите сънища на резиновата попа.

56

Анонимен

преди 1 година

Руският лидер разкритикува начина, по който Лиз Тръс е била определена за премиер и заяви, че този начин далеч не е демократичен. Тя бе избрана от членовете на британската Консервативна партия. Тръс не е избрана от всички британци, а само от около 150 000, почти половината от които са гласували за индиеца.

55

Не разбирам много

преди 1 година

Нямам нищо против селото <3, но това ще бъде един доста селски център (в лошия смисъл на думата) с население с интелект клонящ към нула.

54

Бостанджиев

преди 1 година

Суровинния придатък русия премина от Европа към Китай. Продават газ на китайците на десеторно по ниска цена и разправят как все в порядки. Самия Путин каза че Европа е премиум пазар за русия, но няма проблем ще вземат някоя копейка и от китай, акитай ще печели в пъти повече като препродава на европа. Ура тавариши!

53

Анонимен

преди 1 година

До Sic Semper Tyrannis Че кой те пита теб бе?

52

Овчарката на Путин

преди 1 година

Този е станал гербаджия, цялата му пара е в свирката.

51

Анонимен

преди 1 година

До Анонимен 25 Ще се сетиш. И ти и другите ***. Като минеш на дърва и въглища (ако и тях въобще ги има и на достъпни цени) и като стане горивото (ако го има) 10 лв за литър много бързо ще се сетиш!

50

Sic Semper Tyrannis

преди 1 година

Ама ние не искаме такъв жалък диктатор в центъра на света. Вече си имаме един жалъкФатмак Радев за диктатор. За какво ни е още един? Я най-добре се поклонете всички на Богинята Атина и Демокрацията и не се правете на интересни!

49

Анонимен

преди 1 година

Странен термин - Много полюси с един център? В географията и физиката винаги има два полюса! Явно Путин е измислил нова наука. Сами да не стане като вица за известния зеленчуков и плодов изобретател Мичурин,който паднал от тополата,докато берял круши..

48

Доктор Сър Пичук

преди 1 година

Слава России, слава Путину!

47

Анонимен

преди 1 година

Умрем за СССР!

46

анонимен

преди 1 година

Какъв център може да бъде Русия? Изостанали в съзнанието си хора, два века назад! Нация от алкохолици и управляващи и-диоти в Кремъл!

45

До 43

преди 1 година

Ти Русия си я виждал само на картата не ми говори за стандарт :)) Русия не е Москва.

44

Багаров

преди 1 година

Хе-хе китайците бяха изпратили на форум за среща с Путин треторазряден чиновник, а Путин му обяснява колко ще се радва да се срещне със Си.

43

Анонимен

преди 1 година

Два братски народа се унищожават, но не са братя! Има нови генетични изследвания, които доказват, че голямата част руснаци не са укри! Укрите са по високи, стройни и тъмнокоси, а руснаците според изследването са финландци! Ако погледнем по дълбоко в историята, русите коси, сините очи, бялата кожа и големите зagници са взели от неандерталеца! Древните рускини харесвали големи тояги и често отскачали до неандерталеца! От него са взели и казачока! В последствие двата братски народа се претопили. Руснаците стават неандерталци и обратно! И сега кат срещнеш руснак, вгледай се и ще видиш замаскиран н

42

Анонимен

преди 1 година

До О, божке 23. На африкански стандарт сме ние. Русия, повярвай, не е. Ние даже и до африканския не стигаме. Иде зима, а дърва няма никъде.

41

Алооо

преди 1 година

До резиновая *** Ахахаха, колко е жалък Джуджанко". Жалък, жалък , ама ти ще мръзнеш и ще стоиш некъпан и едвам ще връзваш 2та края.

40

До 33

преди 1 година

Да цял свят видя колко струва "великата" червена армия :))) седи си близо до границата защото вече яде хурката на логистиката си която е още в 18 век

39

Анонимен

преди 1 година

Руснаците да слагат разширителите и вазелина който всеки солдат трябва да носи в раничката си, че дойде време за любов! Може да е болезнено, че украинците оказа се имат големи пушkи!

38

Мхмм...

преди 1 година

Ако се спрат визите на всички руснаци, много бързо ще му се промени визията на тоя лилипут...