37

Прогрес

преди 1 година

Русофили, Путинофил, Разпутинофили...

36

Анонимен

преди 1 година

Русопитеците се слюнчат безпомощно пак :)

35

Анонимен

преди 1 година

Гудбай Америка, чао долар еуроюниана вече е свьршен просто там още не знаят

34

Анонимен

преди 1 година

Тез двете джуджета са ми много забавни като започнат да дрънкат глупости сякаш света се върти около Русия :)))) сега ще шантажират цяла европа с един газ :) ама споко ве другарчета газ има колкото искаш тръби няма ама и това ще стане :) Европа ще се пренастрои :) вие на кого ще си продавате газа само не знам :)

33

анонимен

преди 1 година

Много сте велики Медведев! Нация от алкохолици! По територия и ресурси сте големи, но светът ви видя, че сте болшевики! Съзнанието не ви е мръднало от векове!!!

32

Анонимен

преди 1 година

Корейците имат само 50 и никой не смее вафла да им каже

31

Кондьо

преди 1 година

Всички кравофили, след нова година почват да правят доко доко!

30

do 29

преди 1 година

И това как помага на "велика" Русия? :)

29

Глупости и смех...

преди 1 година

Тоя големоглавестия с късите крачка , не знае ли , че "великия СССР" --се гътна с целия си ядрен арсенал само за 3-дни и си замина в историята завинаги??!...АБЕ У тая бензиностанция , всички ли са толкова късопаметни и помнят --като маймуните до пет минути..ха,ха,хааааа...???!

28

Анонимен

преди 1 година

И от другата страна ще остане пустиня. А бикините на кралицата ще плуват

27

Анонимен

преди 1 година

Медведев това няма никаква логика. И те имат ядрен ареснал. От "велика" Русия ще остане пустиня... то не, че сега е нещо друго.

26

Анонимен

преди 1 година

кое и е великото на Русия само не разбрах? Толкова огромна площ толкова много ресурси и накрая газ и калашници. Ако не са новините дори няма да се сетя, че "велика" Русия съществува. До такава степен ме бърка в ежедневието.

25

Анонимен

преди 1 година

Tea geтo pъraxa ли pъraxa мeчkaтa, cera nищят koлko билa cъpgитa? И юpkaт миpнитe xopa ga xogят ga ce бъxтят c нея, щoт' тyй билo ocoбeнo цeннo kъge aтлaнтиka, eraccи!

24

Медведев

преди 1 година

Женен ли е? Жена му троши ли чинии в Гърция?

23

Внимателно

преди 1 година

ЗАсега има данни че наркомани от САЩ командват терора срещу РУСь вкл чрез Путин..Една от целите на терора е нанасяне на максимални вреди на Европейския съюз чрез блокиране на доставките на качествени суровини от Русия.КАкто се вижда всички военни,подводници,танкове,самолети,кораби на Руската армия се следят обемно постоянно с ползвана от САЩ диагностично калибрираща спец разтехника нарочно инсталирана вкл във всички руски лични документи..ДА СЕ ПРОВЕРИ внимателно има записи на всички разговори

22

Вкусно и точка

преди 1 година

Някой опита ли? И иванич чай?

21

Анонимен

преди 1 година

Мога да се съглася с него. Но е факт че обича да пише през нощта глупости във ВКонтакте когато е на бутилка водка. После сутрин когато изтрезнее изтрива глупостите и се оправдава че са му хакнали профила.

20

E така между другото

преди 1 година

Едно време недоволството към царизма е родило бунта и революцията на Керенски. Болшевиките платени от интернационала си приписват всички заслуги скед което започват кланетата по посока несъгласните. Да не се повтори историята само. Едно дребно *** се мисли за цар и скоро ще усети народната любов. Тик так

19

Нане

преди 1 година

Медведя дали няма им друсне по някоя дроб сърмата ги згрее зимъска западняляците... ===)))

18

аз

преди 1 година

расия почва да се клати и скоро ще се срути