308

ЧАПАЕВ

преди 1 година

ТОШКО ПРЕЗИДЕНТ! ВЪНШНАТА МИНИСТЪРКА, ДЕТО ГОВОРИ БАВНО - ВИЦЕ! И ВАНКАТА СТАВА.

307

Лумпи като Лупи

преди 1 година

Станислав Слави Трифонов Маркса е велик разделен червен мисител..............първото което замисля е да уговори някой РЕФЕР свирещ мачове на ЦСКА тире или 1948 а после ЕНД УМ ша му режат тиквата доктори да проверяват кухото празно пространство там

306

Анонимен

преди 1 година

Слави да не забравиш и конституционната промяна президента да няма само 2 мандата, а да е неограничен в мандатите. Такива промени в конституцията направиха най-големите демокрации и президентски държави като Русия, Турция и Венецуела.

305

Как кой

преди 1 година

Някоя марионетка на Кремъл

304

Анонимен

преди 1 година

това ще е катастрофа. Като знам как наивно и глупаво се гласува в България като комбинираме и купения вот не е изключено Путин да си има купен президент за дълго, а ние да се превърнем в заддунайка губерния - мечтата на старите комунисти на Тодор Живков. Най-добре и полезно за българската демокрация е ИТН и Слави да "изтекат в канали" при приятелите си "мутрите"

303

До 283

преди 1 година

Ако не беше Сидеров, Костадинов още щеше да си е най-обикновен варненски тарикат. Някои помним как му се умилкваше и подмазваше в "Алфа". "Да, г-н Сидеров!", "Прав сте, г-н Сидеров", и т.н. Сега се прави на велик. Но ако Волен си отвори устата, ще се разберат доста пикантерии около Коцето. :)

302

Алекс

преди 1 година

Вече няма кой да ти се върже на постановките.Изгаври се мощно с хората,които ти гласуваха доверие и се заигра с Доган.

301

ЕДИ КОЙСИ

преди 1 година

И КОЯ САРТУЛА ЩЕ Е ПРЕЗИДЕНТ

300

Анонимен

преди 1 година

Дългия да си държи референдумите, аз в диктатура не искам да живея. Русоробите като искат да ловят за Русия

299

Анонимен

преди 1 година

За да създадеш семейство, да гледаш деца изисква нагласа да делиш отговорности,чувсктв, емоции, средства и дух с друг човек, да се откажеш от половината си "Аз". Как да създаде семейство човек като Слави, който е свикнал да гледа само в пъпа си и да каза - Аз,Аз,Аз! Бил видял?!!! Няма как да види каквото и да било слепец като него, ослерял от вглеждане в собствения си пъп!

298

Ралица

преди 1 година

СЛАВИ КОЙ ТИ ПЛАЩА ЗА ДА РУШИШ БЪЛГАРИЯ ТОВА СЕ ПИТАМ АЗ

297

Нееее

преди 1 година

Не се хващайте на въдицата на Слави, шаранииии.

296

Анонимен

преди 1 година

даааа,демокрацията се прави от интелигентни хора,които могат да седнат ,да говорят,да обсъждат и да се постнат консенсус ,иначе отиваме към диктатура ,на някакви военни ,агенти на ДС и т.н. ,ярък пример Рашков и Радев !!!

295

Ето затова

преди 1 година

До 318. Щото е *** Чаргарин със съмнително образование и нисък интелект. Води се от "Ти на мене, аз на тебе", от изгода, от пари и пълна офшорна сметка, щот си крие имотната декларазия, щото не е чист, ащото няма висок морал и принципи.

294

Hoh

преди 1 година

"Слави да те почерпя нещо ?"Слави - "Освен сладоледа на Доган друго не близвам "

293

Анонимен

преди 1 година

Като гледам какви президенти сме си избирали до сега май по добре НЕ!

292

Заблуди

преди 1 година

Този вампир така се изложи с партийните си номера и врътки, че отврати почти всички, които са гласували да него. Сега ПР-ите му се чудят как да ги върнат, за да има пак влияние в политиката ни. Но той е разрушител и саботьор на реформи. Той се води от чужди олигархични интереси, а не от интересите на народа.

291

Анонимен

преди 1 година

До 315.. *** що не искате Слави за Президент, смяттате го за недостоен ли?

290

Седераст

преди 1 година

Трифон бих го определил като себичен чалгар, певец на мутри, патерица на Доган. Като мъж, не способен да направи семейство и поколение. Като политик, не способен да направи правителство. Та той ни предложи продавач на шнорхели за министър-председател. Защо - защото предпочита да се обгражда със слаби хора, които лесно да манипулира/контролира.Плюя на референдума му!

289

Анонимен

преди 1 година

Чалгара е ***, но много иска да стане Жокера. Няма да стане.