5

Анонимен

преди 1 година

До Бонго Бонго Жертвите от тази война са Русия, а украинците също са руснаци по произход, но какво правят там Киевската хунта, които нито са украинци, нито руснаци, заграбили са чужди територии и убиват населението в Украйна и създават приоблеми и на европейските държави, като ни спират търговията, трябва да се махат, защото Киевската кървава хунта е вредна и за цяла Европа, а украинците да се върнат при майка си Русия, за да не бъдат повече тероризирани от тираничния Киевски режим!

4

Анонимен

преди 1 година

На Русия вярват само платените писачи и партии у нас.

3

Анонимен

преди 1 година

Това, че Западът помага на нападната държава от арогантен, безкрупулен руски неофашизъм, не е атака срещу Русия. А това, че фашистка Русия рекетира Запада с внушението за ядрен апокалипсис е признак за страх на Путиновият фашизъм!!

2

Цирк Россия

преди 1 година

ден 1: Путин: света не бива да допуска да се стигне до ядрена война ден 2: Русия може да се наложи да започне ядрена война ден 3 Лавров: Запада не разбира какво значи ядрена война ден 4: Русия не би се поколебала да използва ядрено оръжие ден 5: Захариева: Ядрена война би била пагубен сценарий ден 6: В руската военна доктрина използването на ядрено оръжие е оправдано ден 7: Рогозин: Русия може да използва новите си междуконтинентални ядрени ракети и да изтрие от лицето на земята САЩ и т.н.

1

Анонимен

преди 1 година

Сащ ще бъдат ударени. Вече е без значение от кого, дали е е от латинска америка, корея китай азия или близлият изток, това просто е неминуемо да се случи.