192

Алтерниращ веганист

преди 1 година

Отлично! Значи да се организира стройна система за глоби и други административни наказания за бойкотиращите маските. И вижте там, дали поне сега не може да се съди и осъди копейкин за подобни призиви. Ако все още не може да бъде съден за национално предателство.

191

Анонимен

преди 1 година

Въвеждайки намордници, вие сами помагате на Възраждане никой не иска да бъде третиран като животно за инфлацията да не говорим тя пак е заради ковид мерките, затваряниятаи санкциите.

190

Анонимен

преди 1 година

Коментарите се трият, за да не излезе статията на първо място като Най-коментирана. Така ще я забележат повече хора и 5те трола пишещи тук срещу Възраждане няма да могат да насмогнат на коментарите подкрепящи Възраждане. Дребен редакторски трик.

189

Анонимен

преди 1 година

Точно заради тези коментари и заради истерията на трролката, ще гласувамЕ цялото ми семейство за Възраждане. И тогава ще мога да изразявам мнение, което няма да се цензурира от продадени на запада медии. Аз имам себеуважение.

188

Анонимен

преди 1 година

Популист!!!

187

Off

преди 1 година

Нека първо обясни колко от "неговите" хора са ваксинирани.

186

Анонимен

преди 1 година

Всички партии в парламента са за приемане на еврото. Само Възраждане са против. Според социолозите 77% от Българите също са против приемането му. И така какво излиза? Само Възраждане от целия парламент са на страната на Българския народ.

185

Анонимен

преди 1 година

От три години само Възраждане са били на страната на хората и не са се навеждали на Урсула. И за маски и за урки. Затова те са моят избор.

184

Гиб Мелсън

преди 1 година

Моята прогноза е, че партията на Славуната и партията на Ицо лодката няма да влезнат в новия парламент. За Славуната е ясно защо. За партията на Ицо лодката съдбоносно се оказа решението на Киро да изгони 70 руснака. Така напрактика Киро унищожи парията на Ицо лодката, защото тя се крепеше на един гоол русофобски ентусиазъм. Но сега Киро показа, че е по-голям русофоб и ядрото на партията ще гласува за ПП. Така ДБ изчезва.

183

Анонимен

преди 1 година

До 194 според тях поставянето на ваксина е индивидуален избор ,както и носенето на маска. Ако искаш да носиш маска си я носи никой не те спира. обаче да ми натрапваш на мене какво да правя ,не мерси

182

195

преди 1 година

Ти ще гласуваш за Възраждане, ама те няма да гласуват за тебе.

181

Давай сега

преди 1 година

Аз призовавам за бойкот на киселото зеле!

180

Софиянец

преди 1 година

Аз няма да спазвам повече това заради двойния аршин. Защото стана същото като това как контрольорите подминават някои, а глобяват други. Редовен пътник съм, глобят ли ме, ще обжалвам. Един адвокат винаги може да докаже, че в дадена ситуация не съм бил заплаха за никой и че например съм бил на 1,50 метра дистанция. Държавата на двойния стандарт!

179

Анонимен

преди 1 година

Общо взето всички в НС са привидно врагове, но, когато дойде време да се гласуват санкции, да се гласува да се хрантутят укри за наша сметка, да се дават милиарди за несъществуващи самолети, да се закриват блокове на АЕЦ Козлодуй и други подобни всички уж врагове гласуват заедно без Възраждане. Сега пак всички партии искат да ви сложат намордници без Възраждане и започват да нервничат понеже знаят, че хората не искат намордници и ще загубят гласове, а и статуквото се разкрива лошо Възраждане.

178

До Васко

преди 1 година

Не ме интересува кой е ваксиниран и кой не е., нито кой с кого си ляга и става. Това е личен избор. Ще гласувам за Възраждане и никой не може да ме спре.

177

Анонимен

преди 1 година

Тез от възраждане бяха против ваксините, ама нали си спомняте как ги изловиха, че повечето от групата им са ваксинирани. Ама явно има хора, дето продължават да им вярват.

176

Анонимен

преди 1 година

Гласувам за Възраждане, не само заради маските. А и заради позицията им относно еврото, която съвпада с моята.

175

Анонимен

преди 1 година

До 182 колко хора се заблудиха на последните избори и избраха премиер с канадско гражданство? И всичките които бяха в управлението ходиха по посолствата на инструктажи като про100 Киро на Козяк и Христо Иванов на килимчето във френското посолство

174

Анонимен

преди 1 година

Кoпейкин губи избиратели всеки ден. Дори русoфили се отричат от него, вижте стената на Гунчева какви разкрития прави за него. И много други бивши от партията разказват интересни неща за вожда-фaшист Костя. Тия не знам дали ще ги има до изборите. Дори да ги има, им пожелавам да са под чертата. Няма място за такива прoдажници в политиката!

173

Бруно

преди 1 година

И все пак Копейкин се ваксинира!!!