89

Анонимен

преди 2 години

Да ни е честита новата татарска история!

88

МИКРОФАНАЛА

преди 2 години

КОСТЯ, ЧАЛГАРЯ И НИНОВА? ТОВА СА ИСТИНСКИТЕ БЪЛГАРИ И БЪЛГАРКИ - ГЕРОИ СЪВЕТСКАВА СЪЮЗА?

87

Анонимен

преди 2 години

24.06.2022 - НАЦИОНАЛЕН ДЕН НА ПОЗОРА И НАЦИОНАЛНОТО ПРЕДАТЕЛСТВО!!!

86

Анонимен

преди 2 години

Бъдещето на България и Македония е да са обединени заедно в ЕС.

85

МММ

преди 2 години

До aZ-ът - аZ мога да ти кажа кое е по лошо - да станем Задунайска Губерния на Милата ти Русия! И не те е срам да говориш за достойнство и страх! Великите българи като Апостола, Ботев, Капитан Мамарчев, Захари Стоянов, Г.С.Раковски, Стамболов и още и още са презирали такива като теб.

84

Катя

преди 2 години

***.а.Ц .и Т.е Пак започнаха да изливат мръсотия.Проклети да сте всичките!Срам и позор ***,негодници,българоубийци.!

83

Анонимен

преди 2 години

Само може да си мечтаем каква велика държава е била България преди хиляда години.Когато името България е предизвиквало възхищение и страх при другите народи.Сега за съжаление не е останало нищо от това.

82

Анонимен

преди 2 години

Айде на националното предателство

81

Анонимен

преди 2 години

"ПП СЕ НАВЕДОХА НА ДПС" - нека ти го разпиша като за малки деца - Кирчо беше от ДБ, Иванов беше от ГЕРБ, ДПС и ГЕРБ са коалиция и окрадоха народа. За съжаление ПП не могат да се наведат на ДПС защото това е все едно да се наведеш пред себе си. Чаками новите избори да видим колко ще се вържат на създаденаите от ДПС и ГЕРБ - ИТН за да си направят коалиция с БСП и Янев. Всички са прозрачни 7 партии една игра - ограби народа. Виновни са Възраждане - така казаха по БТВ и Нова ТВ.

80

Антикомунист

преди 2 години

Политическата ситуация в БГ няма да се подобри , а ще врим цяло лято с демонстрации. Това искаше Радев с вдигнат юмрук. Това и ще се случи. 1 на нула за Путин.Президентът комунист временно победи.

79

Анонимен

преди 2 години

Да живее Българо-Македонксата дружба и приятелство.Да се зарови омразата и да се търси ново начало на братята от двете държави.

78

Анонимен

преди 2 години

До aZ-ътКви ти 70-80г те гонят пък теб бе. Едмонд де Ротшилд е казал, че 2030г няма да има такава страна България, нито живи българи, а щом тоя каже нещо в повечето случаи става реалност.

77

А БЮДЖЕТЪЪЪТ

преди 2 години

КОГА ЩЕ ГО ПРЕТУПАТЕ И НЕГО. МНОГО СТЕ НАГЛИ БЕЗОБРАЗНО *** ЕГОИСТИ И ВСИЧКИ КРАДЦИ МАНИПУЛАТОРИ МУШИКИ. ВИЕ СТЕ ЗА БЕЛЕНЕ. ДЕ Е ДЕ Е КАРАДЖАТА.

76

корнела

преди 2 години

Това е българският "елит"-продажн/и, алчн/и, ***/и и страхливи.

75

Зозо

преди 2 години

Хахахаааа, руските подлизурки БСП, Обрязване и ИТН да идат да се оплачат на Мутрофанова :)))))))))))))))))))) Язък за копейките дето им даде Путин на тези. От утре започват преговори Албания, Македония, Молдова и .... Украйна :)))))))))))))))))))))))) Всички руски форумни гейове да охлаждат таратора!!!! :)))))))))))))))))))))))

74

Бай Дрън

преди 2 години

Абе...от години се чудех кога ще се счупи патерицата на ДБ и ето, сега разбрах. Правеха се на големите националисти, но истината била друга-против Доган сме, щото Ердоган и сие нямат последните години думата в Европа, а и в САЩ. Така е, когато кучето е вързано, подскачаме на воля. Но сега им стегнаха каишката от американското посолство и ето, то имало и друго отвързано куче.

73

aZ-ът

преди 2 години

Гоце Делчев и всички останали наистина храбри и достойно мъже ( аз съм си направиш труда да прочета - тия наистина не са цепили басма никому) в момента пикаят върху България. Гнус ги е даже да се изплюят.

72

Анонимен

преди 2 години

Като го коментирате да ви питам дали го четохте или ви е много дълго?:)Не е лошо.Даже е учудващо добро и като че ли накрая са включени набързо доста добри неща за българите.

71

Анонимен

преди 2 години

То по радиото само гласа на Хитлер да лае като куче се чува. Радев не се обажда. Той си трае.

70

Борисчо

преди 2 години

Кой МС? Този, който по конституция вече не е легитимен ли? Затова ли Кирчо се мота и не подава оставка? Леле какви сте мошеници всичките..... Гръм да ви удари