52

чичко милиционер

преди 1 година

До До 53тая методичка е от февруари. и бутусов и громадские почнаха да ревизират също стар материал. това дали не означава че русланд е в лека паника?

51

Случаен минувач

преди 1 година

Зеленски пита началник щаба: Как е положението? Той отговаря: Според последната информация нашите войски отстъпват победоносно, докато руснаците ги следват в безпорядък!

50

IQ 3.14

преди 1 година

До 54 ниско ти е iqако ми беше ниско ай кюто, нямаше да те присърби от 2 изречения. айде, легай си , Ш

49

До 53

преди 1 година

Този продължи успешно политиката от 2014 г.Дойде на власт 2019 г.с лъжа.Продаде Украина и предаде украинците,а сега реве за още въоръжение,за да бъдат изтребени до крак.Творение е на Игор Коломойски и освен да пълни своите и на украинските олигарси сметки,друго не го интересува.

48

IQ 3.14

преди 1 година

ройтерс явно ползват лелчето за преводач, щото в речта и последните анализи се казва, че за да се избегнат жертви е необходимо съотношението на тежко въоръжение да се намали от 1:10 защото обсадната артилерия на украинците и рсзо нямат физическата възможност да водят контрабатарейни боеве с 10 срещу 1000 гаубици, в случая. това, че читалищните западни политици и читалищните български медии реагират с "и това ви е много" на геноцид срещу една нация и една култура, ще ни се върне. стократно.

47

Анонимен

преди 1 година

И Русия като затъне за още години в Украйна без съществен напредък, какво ще си изчислите путинофилски фанатици? Че целта не е била да победят всъщност? Че те каквото искат го получили? Всеки ден нова измишльотина. Толкова сте безгръбначни, че на Зеленски най-големият му проблем бил, че не се предал, не капитулирал. Как успявате сами да изпитване някакво себеуважение въобще? Абсолютни страхливци и *** сте тоталитарно-бленуващите ***.

46

Анонимен

преди 1 година

Всеки, който собственоръчно изреже свастиките от тялото си е свободен да си върви!

45

Анонимен

преди 1 година

Сега му пускат Редник Райан преди лягане и Кол ъф дути, когато започнат да въртят Междузвезди войни, Зеля ше поиска от запада Хилядолетните соколи

44

IQ 3.14

преди 1 година

До Ментора бай Иван ше те видиме колко ше ги сричаш като шолц и макрон се направят на застреляни. а лавров накара радев да ни продаде на сърбите

43

Анонимен

преди 1 година

Този все ви е виновен, че не си е предал държавата без бой на Путин. Не е като нашите копейки в политиката. Колкото и да ви е странно има и такива хора.

42

L.

преди 1 година

Като почне да иска космически кораби, го настанете вече в лечебно заведение.

41

Болен

преди 1 година

Или продава Украйна на помощните, или пада от Русия.

40

Анонимен

преди 1 година

Имало и по-продажна администрация от тази, която краварите назначиха у нас

39

Анонимен

преди 1 година

Tozi допреди искаше противотанкови, после артилерия, после реактивна, после противокорабна. днес вече противоракетна... И му дават, на час по лъжичка, му дават. Само защото се е озъбил на Русия. Ненормална, наркоманска история.

38

Ментора бай Иван

преди 1 година

Тая дребна западна пионка , вместо да предаде нацитата и да капитулира пред Русия , ще избие много народ напълно безсмислено !Фашизмът няма бъдеще , капитализма и той потъва , само социализма в Китай се оказва най-стабилна форма на управление!

37

Анонимен

преди 1 година

Ежедневното квичене и просене на нарко джуджето.

36

Случаен минувач

преди 1 година

Полша разкритикувала досегашната подкрепа за Украйна. Полша иска да си прибере част от Украйна, по-специално Галиция (Лвов и областта около него). А Русия иска това, което остава от Украйна, да няма достъп до море. Скоро ще започнат битки и за Одеса. Войната обаче ще се проточи, видно е, че Русия не бърза. Предприели са тактика на бавно настъпление и изчакване. Би трябвало да ползват повече авиация, НАТО когато напада, го прави предимно с авиация (Сърбия преди 20 години).

35

Анонимен

преди 1 година

Абе от какви оръжия се нуждаете? Развявайте белия флаг и се укротете, че ни писна от украинци плъзнали из европа. Не можем да ви издържаме повече.

34

Анонимен

преди 1 година

тия само лъжат,за да могат да крадат парите

33

Анонимен

преди 1 година

През ВСВ германците се изгавриха с тези нещастници, сега американците